Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 22 Mei 2009

PEMECAH BEERITA !!!! BREAKING NEWS!!!!



KEPUTUSAN HAKIM



KERETA CAMBRY AKAN DI JUAL


GANTINYA A NEW BLAK METALLIC GIANBERY





25 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

lebih cepat dari utusan melayau

Pok Mat Taba berkata...

woiii bro syam aku dah lama tunggu keputusan ni..

mana broo... aku bilang saat nie..

aku dohlah dok jauh.. dekat seberang thailand nie...


cepat la bro syam.. Long Live bro syam

Cicit Riau Bayan Putih berkata...

Soalan cepumas!
Berapa lamakah Zambry dapat jd MB?
Berapa lama pula kah Zambry perlu jadi Gandhi? Jadi Mandela?
Adakah selepas ini Zambry akan jadi Mugabe? Atau jadi V.Prabakaran? Atau jadi Sambathan? Ekekekekeke
Abg Isham,
Mana citer anak RPK?

no eye see berkata...

hakim kayu...hakim bodoh....hakim pi makan taik...

zambry pi mampus...

syaitan berkeliaran di perak sekarang......

Tanpa Nama berkata...

mangkuk ayun betul la mahkamah ni...

Huru hara Perak lpas ni...

konfem punyer!!!

Sape nak Zambry tu jdi MB, dia tu layak angkat tong tayik jer...

Tanpa Nama berkata...

bodohnyer zambry mamak...
awal2 dah agak mmg ada konspirasi.
dia kasi PR menang then dia manipulate balik kes ni....

ada hati nk jadi gandhi..
zambry mamak!
taik negeri perak.

boss perak berkata...

rakyat perak akan dijamu makan roti canai free selama 100 hari di atas kemenangan zambry kadir. harap maklum.

Tanpa Nama berkata...

gelap lah...
hilang kemilauseri perak.....
:-(
tapi... lawan tetap lawan!
-average joe-

tupingera berkata...

ada satu vacancy di Federal Court.
masing2 berhajat..bercita-cita

RockyPru berkata...

ada ka patut hakim cabut undi? bukan nyer..macam Akademi Hakim jer ni..
Afundi Zambery!...

kelakar betul la mahkamah rayuan ni...

cetusan.pp. berkata...

Keputusan mahkamah rayuan sudah diduga. Semuanya boleh dilihat apabila mahkamah rayuan menangguhkan keputusan mahkamah tinggi tidak sampai 24 jam selepas nizar diisytihar mb perak yang sah. Apa yang berlaku pada malam 11 mei 2009 hanya Allah yang tahu.

Mahkamah tinggi mendengar hujah kedua-dua pihak selama berbulan lamanya sebelum membuat keputusan tetapi mahkamah rayuan hanya mendengar hujah kedua-dua belah pihak selama beberapa jam sahaja. Tapi inilah hebatnya mahkamah rayuan yang dengan mudah membatalkan keputusan mahkamah tinggi. Penyokong PR tidak perlu kecewa. Najib boleh pertahankan perak dengan cara penipuan tetapi rakyat pasti akan menghukum BN dalam PRU ke-13. Kes perak adalah modal terbesar yang boleh digunakan oleh PR untuk menumbangkan BN di Malaysia. Terima kasih juga kepada Sutan kerana membisukan diri. Lepas ini tiada lagi kehormatan rakyat kepada institusi diraja. Najib, Zamri, BN dan Sultan Perak perlu membayar harga yang tinggi kerana merosakkan demokrasi dan kepercayaan rakyat di Perak. Kepada Nizar, teruskan perjuangan anda...

Enche' Eyezoodean berkata...

lepas ni makanan warisan negeri perak akan bertukar dari tempoyak, ikan pindang kepada Capati, Tosai dan Ayam Nando!

hakim bertiga tu akan dapat kupon free Ayam Nando sepanjang hayat rasanya.

kah kah kah...

Tok Moh berkata...

Kah..Kah..Kah..
Maka gelap gulita dan berkilat-kilat la seluruh negeri perak
bertuan kan ketuanan mamak..kah..kah..

gumbira la sekumpulan mungkee-mungke dari united malay nation organisation merayakan kemenangan
mb mamak mereka...kah..kah..

Hidup-mamak...
Hidup Madey...
Kah..kah..kah..

kahak Pthui..Ketuanan Melayu..konon
Woi Sedar la Mamak...?
Mana Pemuda Melayu...?
Apsal Mamak Boleh jadi Melayu..
kah..kah..kah...

Mamak telo itam..
kah...kah..kah...
esok boleh la korang pegi cium tangan MB Mamak korang ucap tahniah...kah..kah..kah..

fredo berkata...

da agak da...

Tanpa Nama berkata...

bapak petualang = mat monggol

penolong bapak petualang = zambry 'gandhi'mandela

setiausaha petualang = exposmen behrang, askar pencen chngkat, expeniaga sayur jelapang

Tanpa Nama berkata...

harap2 pemimpin PKR ingat lah nama-nama hakim busuk ni.. Senang sikit, dah menang PRU 13 nanti boleh sepak semua bangkai-bangkai ni masuk ISA ramai-ramai...

oghekiter berkata...

3 - 0...
ini sudah baguih...
apa punya mangang laaa akim2 ni...

Gedung Akal berkata...

Satu saje gua nak tanya..Tak malu ke Zamry tu? apakah sudah hilang kemaluan. Kemaluan di letak mana?

azemi berkata...

canteek... lepaih ni puak2 mat isa perlieh, mat said ganu & mat asan n9, jaga2. klu majoriti tak mau kat hangpa, raja/sultan/yamtuan boleh terajang hangpa keluaq dan ganti dgn org lain. yahooo!!! bodo punya umno. tak strategik lansung pemikiran.

Pacal Yang Hina berkata...

Woit!
Hakim Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur dah buat kesilapan kata Nizar MB yang sah.

Kahkahkah!

Macamane bolih jadi hakim ni? Ni agak-agak macam nak kena cekik je.. Macam sivakumar kena.

Kahkahkah!

Bodoh lah.

Mr ROMPERS berkata...

kah..kah..kah..kah

Idup ZAMBRY! Idup MAMAK! memang terer la UMNO ni..hahahaha!

Bukan 1 hakim buat keputusan. 3 hakim sebulat suara cakap ZAMBRY menang!

Hahahahahahahaha...Idup AMENO!

Yattie Nopiah berkata...

dah agak dah dirty play cmni..
tp,rakyat tak bodoh pun nk berfikir mana betul mana salah.

Tanpa Nama berkata...

Biar mereka menang dulu kita hukum mereka next election

Tanpa Nama berkata...

perak dah jadi politik tempoyak ciptaan ameno.tentu sedap.kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ni sume psl gani setahil ada kt mhkamh tu..konon jd pencela...peerahh,keputusan sume dia arah kn,tkpe la nizar/pr kite lihat je ketentuan Tuhan..haram jadah pnya hakim2 korup ni...xth malu ke