Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 16 Mei 2009

LAHIRNYA SEORANG AHLI FALSAFAH





NAJIB UMUM PENYANDANG 4 JAWATAN UMNO SELANGOR
- melayau


Najib Tun Razak hari ini mengumumkan empat nama bagi mengisi beberapa jawatan penting dalam Badan Perhubungan UMNO Selangor.

Dalam mesyuarat pertama di Bangunan UMNO Selangor di sini hari ini, Najib turut mengumumkan Mansor Iskandar selaku bendahari dan bekas Menteri Besar, Mohd. Khir Toyo sebagai ketua pasukan pemikir.


KAH KAH KAH… KAH KAH KAH… KAH KAH KAH..

KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…

KAH KAH KAH… KETUAK PASOKAN PEMIKIR… KAH KAH KAH..

woit… SEBELUM BERFIKIR TOLONG PULANGLAN PENYAPU…kah kah kah..

woit… TOLONG PULANGKAN JAKET HITAM….kah kah kah..

woit… TOLONG PULANGKAN KEMBALI DUIT TIKET PERGI DISNEYLAND..kah kah kah…

woit… BERAPA LAMA NAK PAKAI PENYAPU TU?.... kah kah kah..

kah kah kah.... ANGGUK ANGGUK... GOYANG GOYANG... BODEK BODEK..... kah kah kah



26 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Wak Botox musti pulangkan rm9 juta dulu..

Tanpa Nama berkata...

Pee M 1Malaysia...Pee M rakyat tapi takut nak serah keputusan pada rakyat di Perak sambil bersembunyi belakang Sultan....apa punya Pee M tapi kencing rakyat pasal Altantuya, Scorpene, Sukhoi, Hunter, battle tank, OPV oda oda tak sampai sampai walaupun sudah berbilion di bayar...sekarang pulak lantik si Toyol jadi ketua pemikir, apa sebelum ini mereka tidak berfikirkah? Buat malu pada Ahli Fikir aje....hau hau hau hau

kucingsiam berkata...

meow~

Kata nak buat pembaharuan ... ni pakai tayar buruk macam mamat botox tu buat apa?

kahkahkah macam gelak nak mampus melihat PM 1Malaysia ni. 1Malaysia bayar untuk mamat botox pergi berseronok di Disneyland. Dah fahammmmlah konsep 1Malaysia niiii.

1Malaysia pay for UMNO (+bik mama) go shopping.

Sudin berkata...

Kah,kah,kah.......

Nak fikir amende gerombolan penyamun ni.....
Kepala otak geromboolan UMNO/BN ni cuma ada fikiran bagaimana nak jual tanah dan harta orang melayu.....
Sudahlah Utusan.....ramai melayu gerombolan dah bodoh....

Tak payah jadi ahli fikir.....
Fikirkan bagaimana nak bodohkan orang melayu lagi 1000 tahun...
Kah,kah,kah........

1Malaysia amende,nak tipu melayu lagi...New World Order tu apa barang mat monggol ? makan nasi kah ?

Woit....gerombolan UMNO/BN !
jual cepat,jual apa yang boleh dijual...nanti tak sempat.....

dewamuzik berkata...

abg botox memang seorang ahli falsafah... macam mat mandela@mat ghandi juga... seorang pejuang tulen.. kah kah kah

gad berkata...

pikir mcm mana nk komersilkn tempe ke disneyland........

tempe basi berkata...

ahlul falsampah kot ...

Admin berkata...

kesain toyol berpikir,sampai botak,itu macam pun kene kutuk lagi..hehehee..patot katok ajeh..

www.kerjakosong.net

Tanpa Nama berkata...

virus babi botox menyerang malaysia...

nakula sadewa berkata...

ketua pemikir yg berpikir mcm mna yg bg kulit muka licin

Tanpa Nama berkata...

Khir Toyo ahli fikir? Pemikir? Biar betul ni Najib... Tak de orang lain ke?

satumalaysia berkata...

Dia pikir pakai apa? Pakai bahagian mana badan? pakai kepala otak sahih tak boleh sebab dia tak ada kepala otak.

Doc T berkata...

PM rakyat tok cai dia.

Aku bagi ujian simple2 dulu, pass ujian ni baru buleh ngaku PM rakyat berpangkat korporal.

Acu cuba naik bas ka lrt ka pi kerja.

Naik ekonomi class pi luar negara.
Makan di kedai mamak.

Dok kat rumah kos rendah.

Ambik gaji RM2200 dah sebulan. Gaji yg lebih tu sedekah ke rakyat yang miskin setiap bulan.

4 ni cukup la dulu.
Bertuah sangat la kalu PM Bibir Merah mampu buat

http://alternate-enter.blogspot.com/2009/05/bn-confirmed-bertanding-di-penanti.html

Tanpa Nama berkata...

woiitttt isham...kerek la kau keluar muka depan NST ini ari...hahahaha

tak pasal-pasal gua kena marah dengan mamak pasal baca paper kat gerai dia tanpa membeli...hahaha (lebih baik gua beli rokok surya dua batang dari membeli NST walaupun ada 'crosstalk' dari isham) hahaha

ezrin berkata...

lu pikir la sendiri toyo...........

alifreyes or berkata...

kah kah !!!

klu klax klan berkata...

kah kah kah

jawatan ketua pemikir umno?
kahkahkah.. lawak sunggoh! betapa rendahnya pemikiran diorg nih! buat jawatan baru, cth ketua tempe umno ka, ketua penyapu umno ka!

Tanpa Nama berkata...

NAJIsB MONGOL MESTI BERANI MENGHADAPI RAKYAT KLAU MAU JADI PEE M RAKYAT

Umum tahu bahawa mat mongol jadi pee m atas ehsan Tun Lah! Tun Lah yang dapat mandat rakyat dalam pru yang lepas, yang sebenarnya mat mongol hanya tumpang tui Tun Lah dan dengan ehsan Tun Lah jadi PeeM. Sekarang Mat Mongol merayu pada rakyat 1 Malaysia supaya merestui ke PeeMan beliau malah mendakwa dia PeeM rakyat!

Oleh itu, sebagai seorang PeeM yang bermaruah, berani dan mesra rakyat, Mat Mongol mesti dapatkan fresh mandat dari rakyat supaya mengukuhkan kedudukkan beliau sebagai PeeM!

Kalau tidak, beliau akan terus di kenali sebagai PeeM subsidi yang suka berlindung di belakang sultan, polis, hakim dsbnya..

Apa macam ada berani ka?

BabaKaisah berkata...

bangga aku khir toyo jd pemikir..tergeliat2 aku memikirkan, apa kriteria dinobat menjadi pemikir ni...

semakin advance umno rupanya..takbirrr

Tanpa Nama berkata...

... Professor (UMNO) Dr Khir Toyo. Baru le sedap dengar nama ...

Tanpa Nama berkata...

PakToyo jadik ahli fikir ...angguk2 gelek2 amik2 duit2 ... KhirToyo pundek aku comment dalm blog hantam dia isu Balqis tapi tak tunjuk ..Najib nie satu ..semua kao nak kerusikan bahagian UMNO tu..woi kerja kao PM cibai ...asyik2 kisah UMNO

solidariti MALAYA berkata...

pekembar takde otak sgt ke nk guna toyol jd pemikir...
mgkin keje bru toyol sapu pemikiran ra'yat kot...
hahaah

Johan berkata...

kahkahkah jurufikir!!
si toyol direkrut sbb pndai fkr cara2 rompak duit rakyat
tindakn bagus mat mongol,truskn lah kitar semula surat khabar lama..lg brtambah benci rakyat,lg cepat united munkees national organisation & barisan najis tenggelam kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Khir Toyo dapat assignment baru untuk memikirkan cara yang paling efektif bagi membantu ekonomi negara.
Dia tengah mempromosikan tempe sebagai ramuan awek muda yang jauh lebih baik dari botox. Dia dah siap reseachnya.
Dan sendiri bersedia untuk jadi modelnya dalam promosi besar besaran ini . Cayalah Mat tempe boleh !!

Tanpa Nama berkata...

post paling best ni.
kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

pulang kondo kt mekah tu skali..jgn lupe,..ooo nk ciluk ye..kah kah kah


wong kam pong