Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 14 Mei 2009

UNTUK PAKATAN RAKYAT


PEMIMPIN DIMINTA JANGAN TAMBAH KEKELIRUAN RAKYAT
– berita hairan


Menteri Besar, Zambry Abdul Kadir meminta pemimpin politik supaya tidak keterlaluan 'bermain politik' sehingga mengabaikan tanggungjawab memberi perkhidmatan kepada rakyat, selain menambahkan kekeliruan mereka.

Beliau juga meminta semua pihak menghormati proses mahkamah yang sedang berlaku sekarang dan tidak menjadikannya sebagai isu untuk mengeruhkan lagi suasana politik di negeri ini.

KAH KAH KAH … KAH KAH KAH…

woit… PAKATAN RAKYAT SILA DENGAR…. JANGAN TAK DENGAR…kah kah kah..

kah kah kah… MAT MANDELA SUDAH BERTITAH… kah kah kah..

kah kah kah.. MAT GHANDI TELAH BERSABDA…. kah kah kah…

woit… ANGKAT TANGAN SEMUA… DAN ANGGUK KEPALA…kah kah kah..



12 ulasan:

ct berkata...

nasib baik ada isham, sejuklah hati deng sikit, ada gak kawan tukang kutuk malaun bodoh ni. kalau saya sorang2, dah lama dicibai mamat pangkor ni.

Saya declare: Sulta Azlan BODOH! Bila nak bubar adun?

Pak Lubis berkata...

Zambri ni tak sedar .... dia bukan MB ... banyak pulak cakapnya ... awak tu JAGA je ....

budak kampung online berkata...

Takguna nyer zamri kecik... Haram tetap HARAM.. Jangan diharamjadahkan.

Bikir Perak berkata...

HELO KELING ZOMBIE MB HARAM DPULAU LU, CAKAP ADA PUSING-PUSING LEBIH LU GAM LU PUNYA MULUT.!!! ADA FAHAM KAH ?? KALU TAK PAHAM LU PIE TERJUN KE DALAM LAUT..!!!!!

mamai berkata...

anguk,anguk...geleng,geleng...mamak pangkor mereng

Tanpa Nama berkata...

aku keliru...

sapa yg jadi em-bi perak ni??
gandhi ker? mandela ker? king kong ker?

kongpius aku.... ker kunta kinte yg bagi statement tu??

keliru..?? kongpius..?? ..sapa la kelibat hitam yg mundar-mandir kat SUK perak tu....?? ...kilat kot?

Tanpa Nama berkata...

Angkat tangan dan angguk kepala.. 2 macam gangsta rap..

Tanpa Nama berkata...

betoi, betoi...

Mat gelap buat lawak arrrr...
Kalau dia tk jadi MB lagi baguih..
Tak de la huru hara mcm skrg nih...

Orang Perak tk suka dia ni, tk paham paham ker yop oiiii....

Bangang la dia ni...

Tanpa Nama berkata...

Mamak ini tak tahu malu sungguh. Kan mahkamah yang bertauliah telah putus yang zombri bukan mb. Terima saja lah. Apa nak stay stay lagi. Kalau nak stay - stay kat rumah atau stay kat pulau pangkor. Ni nak stay sebagai mb.

Apakah raja pun sanggup tengok mb yang kena kad merah itu berlagak macam dipilih oleh rakyat.

pl look look in mirror see face again. face mb betul atau fake. kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

Dengar kata Dr Zambri terror main bola, digelar Pele Pangkor. Main bola aje lah ...

Tanpa Nama berkata...

Bola apa bai.. Sendiri xde bola..

Tanpa Nama berkata...

Kelakor ... nak tergolek aku dengar MatGandhi bersabda haha... skit hari ZamGanDela start quote sabda Ayah Pin pulak ... DUN PErak lepas nie kena bersidang dekat awanlara Prescinct 35 kah kah kah