Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 25 Jun 2009

DENGAR CAKAP TOK GURU INI





BERBINCANG TENTANG PERPADUAN IALAH RUKUN AGAMA –PM



PM: A RELIGIOUS DUTY TO HAVE UNITY TALK
– malaysiakini

Prime Minister Najib Abdul Razak said many people, especially those from the Malay NGOs, are disappointed that unity talks between Umno and PAS have failed to materialise.

"It looks like many Muslims are of the same opinion because unity and efforts to fight for Islam are an obligation," he told reporters today.

"When we follow the obligation, we get blessings for whatever we do. If Islam promotes that, then we should follow its way. Don't let politics (political differences) become the obstacle (against) achieving this."

KAH KAH KAH…

kah kah kah…BETUL BETUL FLIP FLOP…. kah kah kah..

kah kah kah….KELMARIN CAKAP GEROMBOLAN KUAT …TAK PERLU PADU PADU..kah kah kah..

kah kah kah… HARI INI KELUAR FATWA PULAK…. kah kah kah…

kah kah kah…YA AMPOOOON….kah kah kah…

kah kah kah… ANAK ANAK DENGAR CAKAP TOK GURU BARU INI….kah kah kah



9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

This is not FLIP FLOP this is actually going backwards..FLOP FLIP..This PM Njib is worse then Tun Badawi who was a FLIP FLOP.
Mula mula katakan..Our Economy is STRONG our Fundamentals are SOLID..then came the RM60 billion Stimulus Plan and until now we do not feel the economy becoming STRONG..then We are going ahead with the Third Bridge to Singapore..and when The Sultan of Johor objected PM Najib said "we are still considering it"..Baru last Tuesday PM Najib said "we do not need the Unity Govt..BEEN/AMNO is strong and stable..we do not need PAS..Now PM Najib blames PAS for not going ahead with the Unity Talk. PM Najib is now making as if the Malay NGOs (Malay Hingus)are disappointed (ssshh..actually PM Najib is very disappointed but he has to have an excuse so he makes the Malay Hingus as the substitute for him..ssshhh jangan bising bising nanti banyak orang dengar!!!).
Ini lah yang benar benar FLOP FLIP..FLIP FLOP. However you say it sounds worse then Tun Badawi.
Bagaimana PEEM ni.. bagaimana na percaye die? PLIP PLOP..PLOP PLIP.
Buang mas saje...jom sokong PR dan undi PR PRU13 nanti.
Tuhan Mahakuasa dan Mahaadil.
Allahuakhbar Allahuakhbar.

Tanpa Nama berkata...

Ko dah berpadu ngan Altantuya..

Tanpa Nama berkata...

TOK GURU SETAN...kah kah kah kah....kih kih kih

SETAN PUKIMAK...kihkihkihkihkih

SETAN TERSEPIT....kahkahkahkahkah

MANA BOLEH BERDAMAI DENGAN SETAN...SETAN HANYA LAYAK DITENDANG...kahkahkahkahkah

[IDI AMIN]

cheguBard berkata...

sahabat ku Hishamuddin Rais ....

agama aku ialah agama Islam ...islam ada 5 rukun.



Rukun Islam ada lima (5) perkara :

(1) Mengucap dua kalimah syahadat
(2) Sembahyang lima waktu
(3) Berpuasa sebulan dalam bulan Ramadhan
(4) Menunaikan haji ke Baitullah (Mekah)
(5) Menunaikan zakat

kat mana yang nyakan bincang kerajaan peraduan sebagai rukun aku tak tahu lah....

ops lupalak agama dia mungkin tak sama dengan aku sebab dia penganut Islam baru Islam hadhari atau agama 1 Malaysia hahahahahaha

kah kah kah

lawat lah blog aku pula http://chegubard.blogspot.com

Lee Copper berkata...

Tok guru bibiaq merah macam biasa kena liwat saja.....

kucingsiam berkata...

meow~

Alahai tok jib kalau engkau memang orang alim kenapa takut berbincang secara jujur tentang aminah abdullah, malah memperkudakan lembaga polisi untuk menutup mulut orang ramai.

dahlah tok jib, jangan berlakon. dahlah kopiah dan jubah tak pakai, mana ada tok guru yang pakai sut dan tie berpuluh-puluh ribu ringgit? fesyen baru tok guru ke?

Tanpa Nama berkata...

SALAM YOB,..ANAK SAPE EK..BIKIN MALU AJE TU ...KAh!!...kah!...kah...!!

Sandus berkata...

perpaduan apa dia syuk sangat tu?bagiku nanti selepas pru13 baru buleh bercakap tentang kerajaan perpaduan.betulkan kepincangan2 yg ada dulu.ppmsi,sestem kehakiman(corret,corret,corret)/hentikan siasah memperkuda perkhidmatan awam (polis,tv2 chanel,radio,dll)sebagai alat pemerintah menentang musuh2 politik, bebaskan semua itu,barulah boleh bincang tentang kerajaan perpaduan.tapi yg berlaku sekarang ini sama dgn yg berlaku di negara2 teluk ,sangat keji dan hamis,semua organ2 negara di peralatkan tampa segan dan malu,sangat menyedihkan ,rakyat di perbuduhkan dgn memutarbelit segala issue2 demi kepentingan pemerintah.

Melvin Mah berkata...

ha..semalam mat monggol kata bn kuat, hari ini kata sebaliknya. ini bukan saja ikut mr flip flop pak lah tapi sudah agak cara dia cakap ini macam kena dua pihak. dua pihak sudah tekan dia.

kalau dia cakap bn kuat, sudah agak yang bik mama yang marah, kena hantam baru cakap. kalau mat monggol cakap macam sekarang, mesti sudah agak yang madey yang marah and kena pukul.

either way, bila dia buat keputusan, kena dihantam oleh salah satu samada bik mama atau madey.

tapi kena cakap terima kasih pada TDM kerana sekarang permainan antara dia dan bik mama sudah start sejak April..wakakakakaak