Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 24 Jun 2009

MUKA BEROK MANA NI ?



MP WANTS ANSWEARS OVER JEAN TODT -malaysian insider

KUALA LUMPUR, June 24 — PKR’s Azmin Ali demanded in Parliament today a full disclosure of the deal offered to former Ferrari Formula One team boss Jean Todt for becoming Malaysia's tourism ambassador.

The Gombak MP alleged that Todt's annual fees amounted to RM593,400 while he was also paid RM388,000 for his holidays in Malaysia.

Azmin also wanted to know the land premium which had been offered to Todt and his Malaysian fiancée Michelle Yeoh when they built their home in Pulau Besar near Kuala Terengganu


KAH KAH KAH..


kah kah kah…. RUPA MACAM MANA…. kah kah kah...

kah kah kah...PATUT ORANG TAK NAK DATANG MALAYSIA…. kah kah kah..

kah kah kah… TENGOK MUKA MACAM NI … EAT PUN TAK LALU… kah kah kah..

kah kah kah… NAK TAKUT KAN BUDAK KECIK JANGAN MAIN TEPI JALAN .... BARU BOLEH GUNA MUKA MACAM NI… kah kah kah...



21 ulasan:

Kucing Parsi berkata...

banggang nak buat ambassador tourism pulak

apa la benda menarik kat malaysia

selain pelcauran termurah?

Lee Copper berkata...

Nanti dia makan perut orang kendian potong kepala tanam bawah jambatan....

Tanpa Nama berkata...

apa kes bro isyam. gedegang sebok mansuhkan kan PPSMI.. tapi dok guna "EAT" -EAT pun xlalu-. ayat mat salleh tu bro.. dalam BM nye "makan".. makang2


p/s : gurau2 PPSMI je.. huhu

Ayiem berkata...

Tak patut kata muka dia cam berok bro....

Wa tengok muka dia tuh hensem skit dari berok....

Kalu kata cam monyet ye kot

muakakakakakakakakakakakakaka......

pemandu teksi berkata...

lorrr..naper tak surh jer Datuk Shah rukh Khan tu jer yg jadi ambassador? Sia2 jer bg gelatan datuk kat keling sekor tu..! Ambo dah sedo doh..!!!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Bukan muka todd saja yang semacham berok.
PR pon ada ramai dah jadi berok.
Bayangkan lah seramai 30 berok-berok dari PR tak hadir di Parliment semasa undang DNA di luluskan!
Pakatan Rakyat adalah 1/3 dan boleh biarkan undang DNA di bolosi.
Apa guna nya menang kerusi-kerusi ?
Menang bangku lagi baik.
PR , you really fucked up on that day.

Marah betul ni.

Tanpa Nama berkata...

hensem sikit dari mawas..jadi ambasador kat utan borneo la brok..haha

skyStone berkata...

kah..kah..kah
berok ni nak out from F1 tue yg cr mkn kat negara malaysia yg dipimpin org sebodoh najibunzales

penyamun berkata...

Jean Todt is a Malaysia's tourism ambassador? wow! apasal ramai yg tak tahu .heheheh berapa komisen ni?

Tanpa Nama berkata...

Aku pun nak kerja Ambassador for Tourism.
Setakat Nyonya Ipoh mali ni dgn Tunang yang tak kawin2 ,
ramai lagi boleh buat kera tu dgn gaji 10% jerrr.
Jenis macam ni lah yg pelingkup negara..
Ini semua mentality mamak Maddey yang pelingkup negara 22 tahun..
Hancur bila mamak jadi PM.. lingkup semuanya..

najib berkata...

u ni lawak la Isham...
i pun heran macam mana kerajaan boleh ambil muka dia jadi ambassador..

tengok muka dia boleh mati pucuk tau..

geng2 beruk nak kena ambil muka macam beruk jugak...

Tanpa Nama berkata...

aku rasa sebab dia boleh speaking english kot. you know?

Lagi satu, masa tu azalina othman yang jadi menteri kalau tak silap( menteri BN ni x ingat sangat, sebelum dia terkemut keluar oleh najib). so, takleh wat apa lah, nanti tak lanma lagi kan dia nak kawin ngan michelle yeoh.
Ala, amoi yang pak lah pegang bahu dia masa kat terengganu dulu tu.

azhar berkata...

berok sama berok..habisss laaaaaaaa

Tanpa Nama berkata...

Muka macam nie bole jadi wakil Malaysia bab2 kemalangan jalan raya pasal ajar orang baeak keta laju2...mana layak jadi duta Tourism Malaysia....

Tanpa Nama berkata...

Ini bukan berok...katak pasal nama Todt = Toad....

Aku berkata...

bkan main mahal lg kt byar kt orang putih ni.padahal melambak lambak orang malaysia yg susah.baikla gne duit tu support orang kt niha.giler!bebal nk mampos orang yg bg cdangan ni!!!!!

Rakyat Marhaen berkata...

Perghh.. Rakyat nak kena bayar mahal kat Mat Saleh nie.. Rakyat Malaysia ramai lagi yang miskin.. Agih-agihkan duit bayar mamat Perancis nie kat rakyat Malaysua miskin, xde dah siri "Bersamamu" kat TV3/4 tuh..

Lee Copper berkata...

Untunglah berok ni ada orang sponsor dia pi tutoh michell yeoh.

Pi menutoh pun kerajaan BN pekak sponsor, siap bagi upah lagi.

kucingsiam berkata...

meow~

bolehke michelle yeoh tidur dengan beruk jantan muka macam ni? apalah michelle lu punya citarasa memang buat kaum adam bingung!

apasal pulak yen yen cepat-cepat nak kasi si tua ni RM 1 juta? dia kawan michele ke? RM1 cuma sekadar Euro 200 000 (tak sampai pun), dengan gaya hidup mewah mereka, nak tahan satu minggu pun susah. cam mana nak promosi malaysia?

Tanpa Nama berkata...

xde muke lagi hensem ke? TT kan ade lagi hensem dari Toad itu....

Tanpa Nama berkata...

MEnteri2 kat Mesia nie mmg bangang2 semuanya ....tahu nak perabeh beras saja ... bayar income tax pun tak guna macam nie ...asyik boros saja ..ptuih!!