Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 20 Jun 2009

SAIFUL BERSABDA





SAIFUL JAWAB ANWAR : DI MAHKAMAH ALLAH DIBICARAKAN JUGA
- mkini

Jika ditakdirkan tuduhan liwat terhadap Ketua Pembangkang,i Anwar Ibrahim digugurkan, Mohd Saiful Bukhari Azlan reda menerimanya.

Bagaimanapun, bekas pembantunya mengingatkan penasihat PKR bahawa beliau mungkin boleh lepas di mahkamah dunia, tetapi "di Mahsyar (mahkamah Allah) pasti akan dibicarakan juga".

KAH KAH KAH…


kah kah kah… DI MASHYAR BOLEH ANGKAT SUMPAH KE?... kah kah kah..

kah kah kah… YANG PASTI TAK ADA PILIHANRAYA KECIL DI SANA…kah kah kah…



7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Alahai Sayfool, tsk..tsk..
kamu masih tak taubat ke? sedia nak terima padah akibat angkat sumpah laknat? just waiting what is going to befell on you. waiting,watching.

Tanpa Nama berkata...

hahaha...dia bajet buat ayat ala-ala soleh camtu orang boleh terpedaya la. Jangan ingat orang lain bodoh la. Cukup kau sorang bodoh dahla saifool.

C++ berkata...

errr... kalau dubur kat kena tusuk dengan apa-apa benda... err.. itu kena liwat gak ker?

tak paham betul la....

liwat nie kan ker memasukkan benda tumpul kedalam dubur?

Tanpa Nama berkata...

Macam macam perangai dalam dunia, suka ngaku di liwat pun ada...ini semua biasiswa punya pasal! kini dalam 1 malysia majoriti 68% hanya dapat peluang 32% dan yang 32% dapat 68%.....hau hau hau hau

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

drop out student dapat biasiswa, first class degree mesti kena liwat dulu ke kalau nak biasiswa?!

Tanpa Nama berkata...

cfool hang lapaq ka....mai aku nak jolok jubur hang ngan batang besi nak ? baru ada kesan,pas tu hang p cek kat mana-mana hospital gerenti berkesan punya...lubang juboq hang ada kudis ka eiii geli nya tunang hang x kesah ka juboq bekudih khaaak tui geli nye aku dannnnn sabda hang tu x boleh pakai minta ampun la kat si nuat tu kalau x sumpah laknat hang tu menjalar kat ahli kuarga plak
bertaubat la selagi nyawa hang masih menghuni kat jasad hang byeeeeee c-pool eh lupa plak nak tanya ckithang kentut bunyi cammana deraih ka ..ka bunyi cam ni ka peh!!!

Tanpa Nama berkata...

mmm kat padang masyar esok..takdak sapa ambik tahu hang aku dah.. sekalipun hg suami isteri. Masing2 hanya tunggu hisab utk DIRI SENDIRI.. Jadi kalau boleh..selagi boleh maaf2 atr manusia dibumi ni, lebih baik bermaaf... Sebetulnya jika masih ada dendam..maka kesan pada kita juga. Dijangka proses menghijab dosa pahala kita juga tergantung.. jika masih ada dosa atr kita dgn manusia. Jadi nak cari pasal dgn manusia..fikir-fikirla dalam-dalam.
Wallahua'lam.