Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 8 Jun 2009

SATU LAGI PROJEK BODOH




ROBOH STADIUM DITANGGUH –
berita hairan

Kerja merobohkan Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah (SSINS) untuk dijadikan dataran dan tempat letak kereta di tengah bandar raya ini ditangguhkan bagi membolehkan prasarana itu digunakan untuk penganjuran pelbagai acara sukan, selepas sebahagian bumbung Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin (SSMZA) di Kompleks Sukan Gong Badak ditutup.

Datuk Bandar Kuala Terengganu, Razali Kassim, berkata walaupun stadium berusia 42 tahun itu kelihatan usang, ia masih utuh dan boleh digunakan untuk perlawanan bola sepak yang pada awalnya dijadualkan berlangsung di SSMZA.

Beliau berkata, struktur stadium itu masih dalam keadaan baik walaupun cat kelihatan terhakis dan tiang besi serta kipas berkarat kerana keseluruhan binaan itu menggunakan konkrit, batu, simen dan besi yang masih kuat dan kukuh.
Beliau berkata, struktur stadium itu masih da

KAH KAH KAH…

Kah kah kah… INI BETUL BODOH…kah kah kah…

Kah kah kah… INI LAH CONTOHNYA PADANG SUKAN BUAT TEMPAT KERETA….kah kah ka..

kah kah kah… TEMPAT KERETA LEBIH PENTING DARI TEMPAT WARGA BERSUKAN…. Kah kah kah..

kah kah kah… NANTI BILA ANAK MUDA MEREMPIT…. HEBOH…kaha kah kah…

kah kah kah... ITU PASAL ULTRAMAN DATANG SELAMATKAN...kah kah kah

kah kah kah… KALAU TIDAK ADA SATU LAGI PROJEK MEMBODOHKAN RAKYAT… kah kah kah..



7 ulasan:

lemah lutut berkata...

hahahahahahaha...

dah banyak sangat kete kat terengganu tu,tapi parking kete tak banyak tu yang di belasah stadium tu buat parking...ni dengar citer ahmad said nak beli lagi kete banyak2...bas yang ahmad idris beli dulu pun tak tau nak parking mana maklumlah,parking fulllll......

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

sekarang dah buat lebuh raya untuk anak muda merempit, dapat la kita tengok jumlah kematian di jalan raya yang meningkat di malaysia

terima kasih BN projek ini amat chantek molek!!!

ha ha ha

terengganu takper, stadium dia banyak!!!

roboh 10 ada 10 dah projek, buat parking kereta 10 ada 10 projek. pastu buat lagi 10 stadium ada 10 projek, pastu roboh, ada jugak kerja JKR. sapa yang ambik civil engineering boleh mintak praktikal kat JKR terengganu!!!

mesti tebal repot korang!!!

Ha ha Ha

solidariti MALAYA berkata...

hahaha...
bodo najib...

Tanpa Nama berkata...

ini BINGAI namanya ni

kadangkala darjat chin peng lagi tinggi daripada darjat gerombolan ni

Tanpa Nama berkata...

parking kete? masyuk tuhhh....

Tanpa Nama berkata...

nasib baik itu stadium lama x kasi roboh lg...
klu x... wa ada imagine buat sukan dlm parking lot...

ahmad saham berkata...

Salah satu sebab kena tukar gerombolan ialah puak ni tak ada masa nak hormat pada tempat-tempat yang punya nilai sejarah.

apa yang bangang sangat ni. kalau stadium yang dah lama tu rosak baiki lah.

benda yang dah 40 tahun lebih mesti lah ada nilai-nilai sejarah.

ini tahu nak buat baru. bodoh