Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 3 Julai 2009

PETANG - MALAM AHAD BERBATU DI CHINESE ASSEMBLY HALL



MALAM AHAD LEPAS Satay KAJANG ... Di ChinESE AssEMBLLy hall/Hall


PukulLLL 2 PeTang HinnGA TENGAH MALAM -

PUKNK-rocj-Rock-Gog-Gag-MussK-Musik-Band-Skunk-Metal-
Mentakl-Metal_ Tak Tak Mentak+ ank MUda = Anak MUda
Ezpressi - Ikprisi - Impressio - IMPRESS - Cool-kool-kul-
Cul de sac - CUL DE SAC - Straight Aces-Skunk-Jiwang-Jawang-
Rockers-Rick-Rocvk=Rock-Batu-keras-stone-Stime-Stome.

JAM 9.30 Malam Komidi TUKAR TIUB - Stand Up Comic by Tukar Tiub.

Be dare! Be There ! BE DARE !



5 ulasan:

fredo berkata...

wahh..ini sudah bagus.. tp esok gua ada wedding la...

Tanpa Nama berkata...

kah..kah ...kah hanya budak -budak
punk yang nak dengar isham punk otai nak buat lawak...kah...kah....kah

crewradix berkata...

Cam best jek...Alamak wa kat j.b arr..

Bro wat ar kat Perak plak kat Bidor ker coz kat Bidor byk gak Militan HALUAN KIRI..

Tanpa Nama berkata...

hahaha ini bukan gig punk...satu band punk pun takdak...line up band yang sungguh membosankan...banyak metal+hardcore...tapi gua try datang le pasal nak dengar comedian isham punya lebong...hahaha...

tapi aku masih tak paham ape pasal organizer nak amik sampai 20 band main satu stage...sempat ke nak sumbat si isham melebong panjang...silap-silap 5minit je sempat si isham melawak...

apepun berbanding dgn no black tie...aku prefer tempat ni lagi...

Johan berkata...

wah..gua da lame xgi gig kat hall ni..mmg panas cm padang pasir tmpt ni kahkahkah..klu ade dum dum tak,carburetor dung,akta angkasa lg best...ape pon,gua akn dtg..hrp2 xla start lmbat sgt..nnti sume performers kna potong time,buat potong stim je..dear gig organisers sume,tolong la try start all gigs on time woit!