Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 23 Julai 2009

TUKAR TIUB MINTA MAAF



SILA BACA INI



-thethinker- berkata...

1 Malaysia kena tipu lagi.. termasuk TT taiko kite nii..

Yg ditubuh utk menyiasat kematian BengHock ialah Inkues ( bahasa melayu takda kaa ) yg diketuai oleh Majistret..

Suruhjaya Diraja yg ditubuh plak , hanya utk menyiasat cara penyiasatan SPRM ...

sekali lagi , 1 Malaysia kena kong ngan kangkung dari Pekan

( Yang diatas adalah komen dari salah seorang pembaca TT )

Memang betul satu Malaysia kena kelentong.

Suruhajaya itu BUKAN untuk mengetahui bagaimana Teoh mati.

Tetapi tentang prosedur/tata kerja SPRM.

Ini adalah penipuan yang sedang dilakukan oleh Najib Razak.

Najib terang-terang menipu satu Malaysia.

Inkues hanya akan dilakukan oleh magistrate. Mamat atau Minah ini hanya akan mendapat data dan fakta dari laporan polis. Maka keputusan inkues ini pastilah :

1 – Teoh Beng Hock telah mati
2 – Teoh Beng Hock seorang lelaki
3- Teoh Beng Hock lelaki China
2 – Teoh Beng Hock jatuh dari bangunan.
3 – Teoh Beng Hock patah di sana dan di sini
4 – Mayat Teoh Beng Hock di temui jam 1.30 petang
Dan lain lain fakta yang semuanya diketahui umum.

Bukan ini yang warga satu Malaysia mahu.

Warga satu Malaysia mahu tahu :

Bagaimana Teoh Neng Hock jatuh?

Tukar Tiub minta maaf kerana memberi salah lapor.
Ini kerana ingin cepat memecah berita.
Berita awal dari TT seolah-olah Suruhanjaya Di Raja
ditubuh untuk menyiasat bagaimana Teoh jatuh mati.
Laporan ini salah. Tukar Tiub salah. Minta maaf.

Terima kaseh kepada thethinker.




14 ulasan:

Lanun berkata...

tarahal..biasa la tu ..salah..steady je..

ainon mohd berkata...

Kata orang sekarang "cilakak"!

sEmut berkata...

bukan salah TT, ini semua salah kerajaan!

Tanpa Nama berkata...

peh! sib baik abg isham respon pada pengomen2.
sekurang-kurangnya, abg isham menyelami hati nurani pengomen2 TT.

kah! kah! kah! kah! kah! kah! kah!

bravo!! at least abg isham sedar akan kerakusan abg isham berblog... kah! kah! kah!
and then, membuka minda

at least, melayu di TT boleh berfikir.

penanggah berkata...

biaso la tu bro.. tiado yg sempurna.. tapi bila kito mengakui dan sanggup memohon maap diatas satu kesilapan.. itu jugak adalah satu dari jalan kesempurnaa bro..

Tanpa Nama berkata...

Gentleman BangIsham ..respek maut dari ubun kepala ku ...

ikhlas dari Mat Rempit Pencen ilat

fredo berkata...

hee...

rakus ko isam ek..

nih kalo da berbini mau ko bantai dia yg masih berspenda..!!

"ptt laa ketat yang.."!!

ahkhkahkahka

neway caya laaa..

Tanpa Nama berkata...

Nampak nya bye2 keadilan,dan tt akan tetap nganga sehinga keakhir
hayat,,,

Tanpa Nama berkata...

ralat itu normal...

kurang-kurang reti minta maaf...

takde la macam suruhanjaya cegah apa ntah...nak lari dari tangungjwab...

Tanpa Nama berkata...

JanganKetawa

One Malaysia got conned !!!

Not your fault, TT.

Tanpa Nama berkata...

syam,
ini contoh bagaimana mengikut resam padi, walau berilmu tetapi masih merendah diri.
serupa you, meminta maap atas kesilapan. itu namanya orang yang berhemah dan budiman.

caya sama lu bro!

_______________
qariah kg bermban

Kucing Parsi berkata...

gua sudah sorak semalam dengar itu suruhanjaya diraja

gua semalam pun buat presentation depan 100 orang pasal corrupted judiciary and security under custody of enforcement authority in malaysia

sial!!!

bukan lu tapi najib

Najib Tun Razak berkata...

BN memang PukiMak...

SL Chan berkata...

No problemo...Bro..