Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 16 Ogos 2009

BERITA CUKUP MENYEDIHKAN




ROHAIZAT SEDIA JAWB SEGALA TUDUHAN
- melayau

BUKIT MERTAJAM 16 Ogos — Calon Barisan Nasional pada pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri Permatang Pasir, Rohaizat Othman berkata beliau akan menjawab segala tuduhan dah tohmahan yang dilemparkan parti pembangkang terhadapnya.

“Saya sedia berhadapan dengan tanggapan negatif pembangkang dan akan menjawab apabila tiba masanya.

Rohaizat diminta mengulas mengenai dakwaan pihak tertentu bahawa beliau disenaraihitamkan oleh Majlis Peguam Malaysia.

Beliau yang enggan mengulas lanjut berhubung perkara itu berkata Hafarizam akan membuat penjelasan berhubung perkara itu hari ini.

KAH KAH KAH….

Kah kah kah…. KESIAN…. SEDIH…. SAYU… kah kah kah…

Kah kah kah…. SIMPATILAH PADA LOYAR BURUK NI…. kah kah kah…

Kah kah kah…. BILA AKAN TIBA MASA NYA… BARU NAK JAWAB PADA SATU MALAYSIA...…kah kah kah..

Kah kah kah…. APA PULAK KES… DAH KENA SENARAI HITAM….kah kah kah…

Kah kah kah…. KESIAN GEROMBOLAN… CAKAP ADA BERJUTA AHLI… kah kah kah…

Kah kah kah…..PILIH PUNYA PILIH… TERPILIH LOYAR DAH BUROK…. Kah kah kah…



17 ulasan:

hadi berkata...

TT, nak tau betul ke tak 'tuduhan' tu senang je, bole check registry lawyer 1malaysia kat website malaysian bar...nama loyar buruk ni TAKDE...

kesimpulannya cuma satu je, SEKARANG loyar buruk ni bukannya practising lawyer..

maka adalah salah ameno design dia sebagai seorang peguam..

hadi berkata...

ahahaha...sudah ketemu jawapannya di sini --- http://www.malaysianbar.org.my/disciplinary_orders/_disciplinary_orders_january_march_2008.html

carik nama rohaizat othman kat situ...dah kena STRUCK OFF, haha, sah, sahih, asah...majlis peguam dah blacklist mat yeh ni tahun lepas lagi

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

kena ban

padan muka

loyar buruk

taik lembu

ha ha ha

visit

melodymockers.blogspot.com

lobo berkata...

kah kah kah.. tiap kali calon gerombolan tanding prk, mesti kantoi punye! apa ni??? kamon men.. janganla memalukan murujib & mat sembab! sekarang diorang dah jatuh standard. diorang dahla PM TPM. malu arr camni. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Biasanya peguam yang mempunyai ijazah sah ada title LLB berikutan nama nya dan yunibesitinya. Mungkin munkee ini hanya ada LB.. loyar buruk..kah..kah..kah..kah. malu sanagt le.PENIPU!

Bila lagi mau jawab..tiba masa bile? sekaranglah munkee bongoh!

Tuhan Mahakuasa bisa nampak siapa yang menipu. Kalau munkee ini menipu tentu akan kalah dalam PRKecil Permatang Pasir.

paloi bin mulau berkata...

tak pung loyaq ni nda peronah lulus clp exam lepas dari graduate dulu kot hik hik hik

Tanpa Nama berkata...

alah kena pula,apalah malang nasib,
kena taik pula, nampak kena gulung tikar awal2 lagi. si penureh getah
manik urai apa nak buat kerja di permatang pasir, tulung2 tingut kerja baru di sana.kerja tukang urutpon buleh ada pengelaman, tapi takat jam 5 petang jangan sampai bermalam ,bahaya,,,,

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kalau ini ialah tinju bermakna bn telah KO sebelum masok gelanggang..kakaka

Dah KO sebelum referee sempat tiup wisel Round One kakaka

Dah terberak sebelum sempat cari Jamban-Tan..kakaka

Dah kena khalwat sebelum seluar di londeh...kakaka

Kesian...patutlah sokong NEP
umno nak minta tongkat NEP supaya boleh bertanding dengan PR..kakaka
Nak mintak 30% undi sebelum masok bertanding..kakaka

Tanpa Nama berkata...

bukan blacklist brader, dah kena disbarred. lesen sudah tarikk balik... tak boleh mengamal sebagai peguam dah...

RAJAWALI berkata...

Menurut ulama Salaf as-Soleh yang bersandarkan kepada dalil-dalil syara, bahawa orang yang suka menghukum masuk neraka dan mengkafirkan pemerintah, mengkafirkan penyokong pemerintah tersebut dan mengkafirkan orang-orang yang melakukan dosa besar, kerana mereka (yang mudah mengkafirkan seperti itu) adalah golongan Khawarij dan Muktazilah.

Rasulullah telah menjelaskan tanda tanda khawarij :
"Mereka suka membunuh (menghancurkan) Ahli Islam (terutama pemimpin yang tidak berhukum dengan hukum Allah dan pengikutnya) tetapi mereka membiarkan ahli berhala (orang orang yang benar benar jelas kekafirannya)" - Hadith Riwayat Bukhari, Muslim

Sila Komen...

Tanpa Nama berkata...

percubaan memblog oleh rohaizat othman

http://ab-aiman.blogspot.com/

macam tak yakin dengan 1Malaysia...hehehe

Tanpa Nama berkata...

Duit EPF pekerja tak bayaqqq dah la potong gaji beraapa duit sangat hang nak pakai malu lahhhh

juragan berkata...

Struck off? kalau betul, ini kes berat.Dalam kumpulan yang sikit
dia tadak displin, macam mana
dia nak ikut Perlembagaan Malaysia.

Oh... lupa, dia wakil dari kumpulan
tadak ikut etika dan undang-undang...

Tanpa Nama berkata...

kehkehkeh... wei... hadith tu untuk pemimpin yang menjalankan Islam yang sebenar la ngok... bukan Islam hadori!! hahaha...

kerajaan yang sah zalim, sah tak jalan kan hukum Allah... pekehei??? ko tak payah la nak pakai hujah puak british masa nak jajah India dulu laaa....

cari ayat quran dan hadith pilih-pilih saja... Islam pekebenda macam tu??? dah macam yahudi dan nasoro je....

benci grombolan berkata...

pehh power mamat ni dewa murujib ngan puaka pun tertipu... memang loyar buruk betul

Tanpa Nama berkata...

spatutnya RAJAWALI jadi calon ameno kat pematang pasir...nampak ada stail ulamak...

tapi aku nak tanyer nih,dlm solat pun kalau imam salah silap,makmum boleh tegor atau mufaraqah.camtu jgklah dlm sistem rakyat dan pemerintah...

jd kita kita nak cakap camner klu pemerintah dok rampas tanah rakyat bagi kat tokey,jual bukit jual pulau,jual saham,jual tanah skitar KL,JB milik rakyat kpd tokey.... rakyat miskin menyewa flat org kaya raya lepak kondo mewah....org miskin jd pengawal kondo dok langut tengok majunya KL...

aku nak sgt tengok SPRM brgegas2 serbu PKFZ,khir toyo mcm dia org kacau bilau tak senang diam siasat krajaan slangor...

last...klu pemerintah terasa adil dan saksama sila bg ruang GMI kluar surat kabar TV...kita org nak tau jugak apa dia org buat susah2 huru harakan KL ari tu...

Tanpa Nama berkata...

Salam.

aku tak heran kalau inilah calon umno-baru.
sejak bila umno-baru ni akan ambik orang profesional yang baik2 dan ahli yang ada ketokohan memimpin.
kalau itu trend umno-baru mesti umno-baru bertambah maju dan naik kredibilitinya.
dan,..aku pong dah lama laa naik jadi calon umno-baru ni..
tapi, sejak bila pulak umno-baru ni nak dan suka kepada orang yang baik2 akhlak dan muru'ah-nya.

MEMALUKAN ORANG MELAYU BETUL LAAA..!!

sukahati kau lah labuu..