Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 6 September 2009

AL -MALIKUL BERFATWA LAGI




ISU BUBAR DUN PERAK TIDAK PERLU TIMBUL LAGI KATA MUHYIDDIN
– mStar

Muhyiddin Yassin berkata tiada keperluan bagi manamana pihak untuk terus mendesak pembubaran Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak kerana mahkamah telah memutuskan bahawa kerajaan negeri Barisan Nasional dan Menteri Besar sekarang adalah sah.

"Mahkamah sudah buat keputusan, desak macam mana pun tak jalan...ikut prinsip perlembagaan, mahkamah dah tetapkan Menteri Besar dan kerajaan sah jadi apa lagi nak desak," katanya kepada pemberita selepas menyampaikan sumbangan Aidilfitri di Kampung Kepayang di sini semalam.

KAH KAH KAH…..

woit…DENGARLAH FATWA AL-MALIKUL SEMBAB…. kah kah kah…

kah kah kah…MALIKUL KATA TUTUP KITAB … kah kah kah…

kah kah kah…. JANGAN DEGIL… kah kah kah…

woit…. RAKA GOPAL APA CERITA…. kah kah kah..

kah kah kah… SEDANG MENGGOPAL GOPAL KE SEKARANG ?... kah kah kah

nota:
malikul ini betul ke?
kelmarin di terangganu munkee ini
buat jamuan berbuka tak ada orang datang.
pangkat tinggi tapi orang tak ambil pot.
kalau macam ini kena panggil mawi menyanyi dulu
kalau ada arwah rose chan boleh bantu malikul.

p/s sapa tak tahu siapa rose chan pergi hantuk kepala ke dinding
jamban di bukit bintang kah kah kah




9 ulasan:

Sivakumar berkata...

Rose Chan nama dia Rosminah Binti Abdullah. Tak caya bukak Google.

Tanpa Nama berkata...

Aku lagi hormat rose chan tu dari monyet dkt istana ni (perak, kehakiman), budak2 gangster. Sekurang2nye dia berusaha sendiri dari curi harta org mcm budak2 ni.

(rasa mcm nak mencarut je... tapi puasa. sabo je lah)

cerek itam berkata...

tuan TT,wa tak tau sapa rose chan...wa baru hantuk kepala kat jamban.saki perut sangat...banyak makan duku ...

begudol berkata...

korek..korek..korek..betul tu..muhyidin dah takde sapepun peduli lagi...cakap apa-ape ajelah..macam mencurah air(?) dalam mangkuk tandas..

Haji Kepala Lembu berkata...

lembu kalau dengor fatwa pujangga malikul muka coklet ni kata gitu, pasti lembu kata,,,ummmnnoooooooooo...ummnnooo.

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

kenapa pulak

kan nak bawak g mahkamah persekutuan

ha ha ha

macam mahkamah persekutuan pun dah kena beli ka?

sapa rose chan

ha ha ha

shin chan kenal la

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/

Melayu Sengal berkata...

Allo Bang Syam,

Fulamak rose chan lah, dah lama tak dengar nama nie. Best punya show nie, lelebih lagi time last tu ada "group posing". Grand finale le katakan. Bila nak adakan show rose chan lagi bang? - kah kah kah kih kih kih.
Tapi kenyataan kebanyakan rakyat punyai wakil baru baru nie lebih daripada rose chan punya show. Dia orang "bogelkan" kepala dia orang dan semua nampak takde apa isi dalam kepala dia orang tu. Masing2 ada ijazah besar kajang.
Lain lah macam rose chan, bila dia bogelkan, fulamak semua orang nampak "berisi" nya bang.

PakGuardTiaraBeachRsortPD berkata...

hah..haa..haa...mahkamah lebih power dr undang2 tubuh negeri...ha..ha..haa...ini lawak 1malaysia dr TPM..timb.paklawak2 montori.....mhkamah krjaan grmbolan cukup bau hamis.

aZRoy berkata...

hahahaha, siot arr, aku tak tau siol rose chan tu saper.. kene gugel dulu kejap, ekekekekeke