Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 31 Oktober 2009

AMERIKA ADA GREEN BERRET - MALINGSIA ADA GREEN NGANTUK



PASOKAN GREEN NGANTUK




PASUKAN KHAS SIASATAN LAPORAN KETUA AUDIT NEGARA - mStar

Kerajaan telah menubuhkan pasukan petugas peringkat tinggi, diketuai Ketua Setiausaha Negara Mohd Sidek Hassan, untuk menyiasat laporan Ketua Audit Negara 2008 dan mengambil tindakan yang sesuai terhadap mereka yang bertanggungjawab bagi penyelewengan kewangan dan salah guna kuasa yang disebut dalam laporan itu.

Najib Razak berkata penubuhan pasukan petugas itu diluluskan oleh Kabinet, yang bermesyuarat hari ini, dan selaras dengan usaha kerajaan untuk merealisasikan budaya prestasi tinggi dalam perkhidmatan awam.

KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…

woit… NAK TUBUH PASUKAN GERAK KHAS?.... kah kah kah…

kah kah kah… SATU LAGI JAWATAN KUASA DI TUBUHKAN…. kah kah kah

kah kah kah… JAWATAN KUASA MENYIASAT BUMBUNG PARLIMEN RUNTUH… kah kah kah..

kah kah kah… JAWATAN KUASA MENYIASAT STADIUM RUNTUH…kah kah kah…

kah kah kah… JAWATAN KUASA MENYIASAT JAMBATAN GANTUNG RUNTUH… kah kah kah…

kah kah kah… JAWATAN KUASA MENYIASAT LAPORAN KEWANGAN SUKOM 98…. kah kah kah..

woit… BERAPA BANYAK JAWATAN KUASA NAK DITUBUH… kah kah kah..

woit… POLIS ADA… SPRM ADA… MAHKAMAH ADA… kah kah kah..

woit… NAK BUAT APA JAWATAN KUASA LAGI… kah kah kah…

kah kah kah… INI MESTI NAK MENIPU RAKYAT… kah kah ka

nota:
semua jawatan kuasa ini akan ada elaun
ada ada tuntutan perjalanan
akan ada meting di langkawi
ada klim tayar pancet
ada klim duit minyak

kena tubuh satu lagi pasukan khas
untuk patau pasukan khas
semua nak menipu…
tak habis habis nak menipu melayu kah kah kah





7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jawatankuasa lepas jawatankuasa lepas jawatankuasa. Tetapi tidak ada hasil. Jatankuasa Stadium Runtuh sepatutnya sudah buat laporan dua bulan lalu tetapi hingga hari ini Jawatankuasa belum bermesyuarat dan tetntu laporan traaak ada.. stadium baru satu biji sajapun traak ada mesyauarat dan traaak ada lapooooran..kah kah kah. Lapoooran OOOOdit labih teeeebaaal manakan Ahli ahli Jawatankuasa yang semuanya berpangkat tinggi ada masa dapat membaca dan meneliti Laaapoooran OOOOdit itu.

Kabinet tubuh Jawatankuasa itu untuk cuci mata, telinga orang melayu saje..bukan untuk buat tindakan betul. Karut dan bohong segala galanya.

Rakyat tukar BE END PRU13!!!

Tok Uban berkata...

Jawatankuasa ni hanya nak menyiasat...syarikat...kontrektor yang terlibat tu kroni siapa...jadi mat monggol bolehlah pegang fail kroni tu...jadi tak ada siapalah yang berani nak lawan mat monggol nanti...itu aje.

Sudin berkata...

diketuai Ketua Setiausaha Negara Mohd Sidek Hassan, untuk menyiasat laporan Ketua Audit Negara 2008 ...kah,kah,kah.......

woit...pasukan petugas ! lu orang punya bos sapa ?....kah,kah,kah...

lapuran 2008... siasat tahun 2011....kah,kah,kah.....banyaknya masyuuuuuuk........!!!!

mengolah persetujuan....itu saja....
membodohkan bangsa melayu diteruskan...kah,kah,kah.....

Ketuanan melayu setan pukimak ngancuk mak lu najib........!!!

Tanpa Nama berkata...

Nak siasat nape bukan beruk aje yang bergayut....puak gerembolan pun suka berayun macam mangkok!

tujuh76satu berkata...

amerika ada green barret malaya ada "GERAM BURIT".....

Tanpa Nama berkata...

Jawatankuasa ditubuhkan supaya DAPAT COVER-UP kesalahan2 yg telah dilakukan oleh gerombolan umnogok dari diketahui rakyat umum dan bukan nak siasat keterlibatan or kesalahan mereka!!! COVER BEB,JANGAN TAK COVER nanti laki jibbul ngamokkk......

Tanpa Nama berkata...

Barapa banyak jawatankuasa da.. teringat pula alaraham Tan Sri P.Ramlee. Kalau beliau masih hidup, P.Ramlee boleh bikin filem mereka2 nih.