Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 28 Oktober 2009

SATU CARA HENDAK MENIPU - TUBUHKAN JAWATAN KUASA




ASPEK PEMBINAAN JAMBATAN GANTUNG TIMBULKAN PERSOALAN
– berita hairan

Cara pembinaan jambatan gantung menyeberangi Sungai Kampar, di Kuala Dipang, dekat sini yang runtuh menyebabkan seorang murid lemas dan dua lagi hilang semalam hangat dipersoalkan pelbagai pihak yang berada di tempat kejadian.

Kerajaan sudah menubuhkan sebuah jawatankuasa siasatan terhadap kejadian itu namun kalangan ibu bapa dan orang ramai yang berada di tempat kejadian, membuat andaian terhadap aspek pembinaan jambatan berkenaan sebagai punca utama kejadian.

KAH KAH KAH…

woit… SATU LAGI JAWATAN KUASA DITUBUHKAN…. kah kah kah…

kah kah kah… STADIUM RUNTUH… TUBUH JAWATAN KUASA… kah kah kah..

kah kah kah… PARLIMEN BOCOR… TUBUH JAWATAN KUASA… kah kah kah

kah kah kah… PEMBANTU RUMAH MATI… TUBUH JAWATAN KUASA… kah kah kah…

woit… KEMUDIAN TUBUH SATU LAGI JAWATAN KUASA UNTUK KAJAI SEMUA JAWATAN KUASA INI…. kah kah kah

nota:
kalau di eropah
ini kes bunuh
kontrektor sudah kena tangkap





13 ulasan:

Sukj berkata...

kah kah kah kah kah...

PATUTNYA KENA LEPAS JAWATAN DAN LEPAS KUASA...BARU TEPAT

BUKAN TUBUH JAWATAN KUASA

SELEPAS LEPAS SEMUA TU...MASUK PAS...kah kah kah kah kah

Keliwontron berkata...

Semalam En.Nazri Aziz , Menteri tu cakap kat parlimen kes VK Linggam sudah tutup - No further action sebab AG dapati tiada kes utk dakwa sesiapa ... aku betul2 meradang baca news nie ...dah buat Royal Commision sampai berbulan2 siasat , banyak masa dan wang ringgit habis , report punya tebal jual sampai beratus2 ringgit ...conclusion report kata " dicadangkan ambil tindakan " terhadap malaun2 Linggam toddy , MamaKutty2, tup2 tak dak kes ...nampak gaya Jawatankuasa PKFZ nie pun sama , berapa bayak la JWKuasa dah bersetubuh keluar anak cucu JWkuasa sampai bin/binti tak kenal lagi tapi tak dak concrete action atau dakwaan ...aku betul2 rasa nak apply migrate dah fed up sampai tahap hidung ...tahan tahan sampai next PRU ..

TT bila nak tubuh JawatanKuasa ? ...JawatanKuasa TeeTee kah kah kah banyak eee tuh !

Tok Uban berkata...

Budak-budak tu pergi Perkhemahan 1Malaysia la...ini mesti kes penganjur kaki bodek...biasalah...kan cikgu ramai orang BN...

Sekolah Rendah....Perkhemahan 1Malaysia.(P1M)
Sekolah Menengah....PLKN
Universiti.....BTN

Last-last rakyat jadi robot....

Tanpa Nama berkata...

ajk mtg boleh makan free lagi.
buat mtg, makan fre lagi. mileage claim lagi. lodging claim lagi...

jadi ajk ader masyukkkk!

eh!! ....nak jadi jawatankuasa ni ade open tender ker..??

seliparjepun berkata...

salam...

INI APA HAL...RAKYAT DIDAHULU MATIKAN...MMG KETENTUAN, TETAPI SAPA PUNCA...KERAJAAN-BUDGET...DARI YANG MENDAPAT TENDER HINGGA KELULUSAN TENDER...SAPA YANG MEMBUAT ITU PROJEK...YANG MELULUS...PERUNDING...SAPA YANG MEMANTAU DAN MENGESAHKAN...TAHAP STRUKTUR...KESELAMATAN MURID MURID...

SILA JAWAB....1 MALAYSIA(GEROMBOLAN)

Tanpa Nama berkata...

nota:
kalau di eropah
ini kes bunuh
kontrektor sudah kena tangkap

Dan di-Eropah juga tak salah kalau kita main jubor.

Tanpa Nama berkata...

alah bukan kata kat eropah main J*%$# tu x salah.kat msia ni pun x salah.tapi sebab yang salah tu kerana dfitnahnye si anwar .jadilah salah.walhal org2 lain yg betul2 buat x de apa2 kena pun kat msia ni..jgn lah jadi bodoh .yg gay2 berlambak kat msia tu pernah kena tangkap ke?

Johan berkata...

Tanpa Nama berkata...
nota:
kalau di eropah
ini kes bunuh
kontrektor sudah kena tangkap

Dan di-Eropah juga tak salah kalau kita main jubor.

2009 Oktober 28 12:41


enche tanpa nama- dan di negara eropah AG tak terlibat merekacipta bukti..dan tiada mahkamah kangaroo alat kerajaan

Keliwontron berkata...

Tanpanama pastikan bila hang di Eropah bila main jubor pastikan jubor tu lepas berak sudah basuh dengan air mutlak kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

inche' tanpa nama..
kalo nk main jubor.. silalah ke bukit bintang.. ada disko utk gay di sana ye..
siapa kata salah? kalo salah.. ramai dah artis pun kene tangkap..
jgn jd ngok.. kita bukan bincang psal jubor.. point kat sini, yg salah tetap salah.. bukan dilepaskan.. nnt ramai lg rakyat marhain yg mati..
kalo pasni anak bini ko kene rogol dgn kroni gerombolan, ko jgn melenting.. ko bg jubor ko plak kt diowg kasi taram.. ok?

Tanpa Nama berkata...

"nota:
kalau di eropah
ini kes bunuh
kontrektor sudah kena tangkap

Dan di-Eropah juga tak salah kalau kita main jubor.

2009 Oktober 28 12:41"

apa ke bodoh..bangang..baghal..tolol..dan sewaktu dgnnya kau nie.
kau nie anak luar nikah agaknye kot..??!!.pasal tu bodoh nak mamposss

Umar Mukhtar berkata...

Apa dah jadi dengan laporan bumbung stadium runtoh?????

saji berkata...

Sdr Umar Mukhtar

Lapuran Stadium runtuh
Kan mamat menteri JKR kata bulan sebelas depan