.

Rabu, 28 Oktober 2009

BERITA PALING SEDIH – SURAT BANK AKAN SAMPAIDAH MIMPI DAPAT JONGKONG EMAS

PAS SUDAH TUTUP PINTU RUNDING KERAJAAN PERPADUAN
–melayau

Presiden Pas, Abdul Hadi Awang hari ini berkata, parti itu telah menutup pintu rundingan dengan UMNO untuk membentuk satu kerajaan perpaduan.

Katanya, pucuk pimpinan negara juga sudah berubah dan Pas belum mengetahui apakah sikap yang diamalkan oleh pemimpin negara sedia ada.

"Kerajaan perpaduan tidak ada lagi. Itu dah tutup buku. Perdana Menteri itu (sebelum ini) pun sudah berhenti.

"Pemimpin yang ada kita tidak tahu bagaimana sikapnya dan kedudukannya dan keadaan juga sudah berubah,” katanya kepada pemberita di Lobi Parlimen di sini hari ini mengenai cadangannya pada Muktamar Pas ke-55 mengenai pembentukan kerajaan perpaduan.

Beliau berkata, UMNO juga tidak lagi membangkitkan isu kerajaan perpaduan sebaliknya UMNO dan Barisan Nasional (BN) buat masa ini sedang menguruskan krisis yang dihadapi oleh parti komponen mereka.

KAH KAH KAH…


kah kah kah…. SEDIH… PERIT… PILU…. kah kah kah…

woit….. PASAL APA TUTUP PINTU GUA?.... kah kah kah…

woit….. ADA MUNKEEE SUDAH PESAN KERETA BARU…. kah kah kah…

woit…. ADA MUNKEEE SUDAH TEMPAH BAJU MELAYU HITAM…. kah kah kah…

woit…. ADA MUNKEEE SUDAH TEMPAT COAT DAN TALI LEHER… kah kah kah…

kah kah kah… ADA MUNKEE DAH HAFAL AYAT NAK ANGKAT SUMPAH DENGAN RAJA GOPAL…. kah kah kah..

nota:

cisss… durhaka kamu
kalau surat dari bank datang
siapa nak bayar? kah kah kah..

betul betul potong stim
ingat nak jadi menteri kah kah kah
10 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

"Pemimpin yang ada kita tidak tahu bagaimana sikapnya dan kedudukannya dan keadaan juga sudah berubah,”
Woit...jangan tersalah bacha...
Woit....jangan tersalah paham...

Makna nya belum tutop , tak tutop...chuma tunggu tempoh.
Hadi maseh ada niat untuk rasa jongkong mas , anak dara ,rembat tanah , balak , wang ...

Nak tunggu Mat Mongol jadi orang baik , alim , tak bengkok bengkok hahaha....
Ini macham tunggu Da Bik Fat Mama turun 30 KG !

Sukj berkata...

HASRAT UNTUK REMBAT ANAK GADIS DIJADIKAN ISTERI NO.3 PUN TERGANTUNG...kah kah kah kah

LOT147 berkata...

Air mata, keringat, wang dan keluarga telah hamburkan demi kemenangan PRU12, Kelantan (Kekal) Kedah, Selangor, Pulau Pinang dan Perak (sekarang dirompak lanun) telah menjadi milik rakyat. Ingat! Dengan Izin Allah ramai pengudi bukan Islam telah mengudi Pas. Kalau ada lagi pemimpin Pas yg bermimpi untuk membentuk UG lenyapkan mereka (lebih baik mereka ini masuk UMNO)..... adakan EGM jika terjadi biarkan ianya terjadi.

tam berkata...

salam..maaf jika saya mencelah dalam beberapa hal.jika di lihat utusan malaysia hari ini terdapat berita mengenai kerajaan perpaduan.kenapa soal ini berbangkit dan di fokuskan kepada hadi awang sahaja.bukankah ini di lihat satu fitnah yg besar.kenapa sesetengah pihak(dr gerombolan)nak tambah lagi petrol di dalam api yg marak?bukan itu akan memakan diri.

memang benar kalau di katakan UMNO sendiri hidung tak mancung,pipi pulak tersorong-sorong.sudah la..melayu sudah bosan dengan ape yg di perjuangkan oleh UMNO.tiada lagi slogan `selamanya' utk UMNO.UMNO akan tekubur..ape2 pn..UMNO..tolong la berhenti dari membuat perkara2 bodoh ini

tam berkata...

salam..maaf jika saya mencelah dalam beberapa hal.jika di lihat utusan malaysia hari ini terdapat berita mengenai kerajaan perpaduan.kenapa soal ini berbangkit dan di fokuskan kepada hadi awang sahaja.bukankah ini di lihat satu fitnah yg besar.kenapa sesetengah pihak(dr gerombolan)nak tambah lagi petrol di dalam api yg marak?bukan itu akan memakan diri.

memang benar kalau di katakan UMNO sendiri hidung tak mancung,pipi pulak tersorong-sorong.sudah la..melayu sudah bosan dengan ape yg di perjuangkan oleh UMNO.tiada lagi slogan `selamanya' utk UMNO.UMNO akan tekubur..ape2 pn..tolong la hentikan benda2 bodoh ni wahai UMNO

Tanpa Nama berkata...

Jadi secara tidak langsung ustaz hadi membuat pengakuan bahwa dia pro-umno. presiden pas ini patut letak jawatannya....harapkan serban je lebih, tidak tahu berpolitik.

zeqzeq berkata...

kayo tu kalu dapt

Johan berkata...

nanti dulu,jangan ingat malaon2 ni give up cmtu je..org puteh ckp,"It ain't over till the fat lady sings"..(pun on bik mama is fully intended)kahkahkah

le_bailamos berkata...

if only Almarhum Ustaz Fadzil Noor is still here today...none of this bull#@%* talk about UG would ever have materialize...we really need an EGM to flush out the munafiqs...the same goes to PKR too

Goldman berkata...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.