Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 7 Oktober 2009

SIAPA NAK DUIT - SILA TEKA



SAEKOR INI JAMIN DAPAT DUIT



TIGA EKOR BOLEH TAK?


DUA EKOR TAK BOLEH ?

INI LAAAA


INI BOLEH TAK?


YANG INI BOLEH ?

INI KE ?

YANG INI ?

YANG INI KE ?



GANJARAN RM1,000 JIKA ADA FOTO AZEEZ DITUMBUK
- malaysiakini

Sebuah NGO menawarkan ganjaran RM1,000 kepada sesiapa yang boleh menunjukkan bukti bergambar ahli Majlis Tertinggi Umno, Abdul Azeez Abdul Rahim ditumbuk penyokong PAS.

Perikatan Belia Bersatu Malaysia (PEMBELA) akan membayar sejumlah wang itu serta-merta kepada sesiapa yang menyerahkan gambar tersebut, lapor akhbar web rasmi PAS Harakahdaily.net hari ini.

Timbalan Presiden NGO itu Mohd Dzohir Hamid dilaporkan berkata mesyuarat ahli majlis eksekutif PEMBELA semalam mengambil keputusan menawarkan wang kepada pihak yang memiliki atau mahu menjual gambar insiden tersebut - kini menjadi isu menyerang PAS.

Bekas exco Pemuda Umno itu mendakwa ditumbuk oleh penyokong pembangkang pada hari penamaan calon pilihan raya kecil DUN Bagan Pinang, Sabtu lalu, sehingga terpaksa dirawat di hospital.

KAH KAH KAH ...KAH KAH KAH
nota:
siapa yang akan mendapat hadiah ini.
sila teka yang mana satu putera
raja gopal kah kah kah





24 ulasan:

lafemmerouse berkata...

Without a doubt this is a racist and generate hatred toward Indian Muslim community.

I hope you didn't eat at mamak restaurant.

Sukj berkata...

PAK LONG TT,

CARI MEMANG TAK JUMPA DAH. SEBAB DAH TUKAR NAMA

BUKAN ABD AZEEZ...TAPI..ABD BERLEET

kah kah kah kah kah...DAH TAK ADA BENDA NAK DITELAN...SO SEKARANG KERJA 'PEMUHONG' MELAYU...kah kah kah kah kah

me berkata...

apa pasal x de muka melayu niee.. semua 'aneee' jer.. org melayu x boleh ke jadi pemimpin nie...
Err... 'aneeee' kalau dah islam islam kira consider jadi melayu ker ..??

'United "Malays" National Organisation' - UMNO

Dah terang2 cakap 'M'->Malay , apa pasal 'Aneee' plak jadi wakil ? Dah x de calon Melayu ker wahai org melayuku ??

Tok Uban berkata...

Kesihan melayu umno....diperbodohkan,dipermainkan,dikelingtongkan oleh gerembolan mamak....woi melayu umno yang kulit cerah....kau orang tak sedar lagi ke?...

Tanpa Nama berkata...

saya dah dpt bro TT
tp bila boleh tebus RM1K nie...
nk pakai duit sgt2 dah nie....
"kalo silap minta maaf naa"

http://www.youtube.com/watch?v=0S74l-pW3xY

Tanpa Nama berkata...

woit brader Bibi Shariza pun termasuk golongan ini ke???? gua dah steamy ni... Bik Mama bulat berulat dah lawas hahahahahahahha .
Cepat kita potong trip Isa Samad dan cuba teka siapa menang Bagan Pinang akan dapat hadiah Bibi Shariza. Yang masuk meneka kalau tak menang dapat Bik Mama....hahahahahahhahaa

Tanpa Nama berkata...

cian mamak tu kena pukul sapai hitam kulit..kalu camni gaya asik kena jr sempat ke jadi calon utk pr 13 nanti

Tanpa Nama berkata...

eee!
i dont eeeat at eee's restaurants!
i hateee eeeating at eee's restaurants!
eee!

Tanpa Nama berkata...

Kesian mamak begitu berjasa pada melayu dari zaman raja raja melaka di perleceh dan di permainkan oleh melayu didikan dap......

Tanpa Nama berkata...

kah...kah....kah...auta mamak sekor ni tak menjadi....kalau betul kena pukul atau kene sekeh dah beribu kali TV3SUKU siarkan setiap jam...macam cerita kapal singh kena pukul diparlimen diedit dan diputarbelitkan..gua cadangkan
prof.Razak moheedeeen YG JADI PENGARAH ANAK MAMI, MAMI TANJUNG geng dia jugak
laa buat skrip tuu...boleh dpt ribu-ribu juta wakakaaaaaa....filem dia pun hampeeeehhh..............mamak paria menguasai politik melayu gerombolan...itu pun melayu asli tak sedar2 lagi...masih ingat lagi sajak mengisahkan mamak yg dtg ke malaysia hanya jual surat khabar setiap sen berharga bg mereka..."DERING SEN" sehinggalah kini mereka menguasai ekonomi malaysia...restoren, peruncitan,perhotelan , pelancongan dsbnya.Tukartiub tolong buat kajian dan ulasan.

Hilman Idham berkata...

haha..yang kena tumbuk azeez tp yg bengkak muhyiddin la...hahaha. sampai sembab kena tumbuk..haha

Johan berkata...

bro Isham,
orang tahu la diorang ni menyamar jadi melayu dan hidup senang-lenang dengan duduk dalam umno,tapi perlu ke lu tak abis2 nak buat lawak berunsur perkauman untuk reinforce point lu?
lu sendiri pernah tulis "hak kebebasan bersuara wajib datang bersama tanggungjawab"..jadi,mana tanggungjawab lu?

lu sendiri cakap budaya kita ni jenis suka mendengar tanpa berfikir,lu tengok lah sendiri bermacam2 komen rasis yang terikut2 dengan kata2 lu..adakah lu pernah terfikir blog lu ni pun mungkin dah jadi agen pembodohan?

Tok Uban berkata...

Kesian mamak begitu berjasa pada melayu dari zaman raja raja melaka di perleceh dan di permainkan oleh melayu didikan dap......

Kau ni buta sejarah ke?....siapa yang bersubahat dengan portugis membuka pintu istana melaka semasa diserang portugis?

Janganlah kau fikir bila dipanggil Mamak Bendahara...orang tu MAMAK...bingai....

Tanpa Nama berkata...

UMNO - United Mamak National Organization

Kenapa bro hisham tak letak muka MB perak skali

Tanpa Nama berkata...

nape bro hisham tak letak gambar MB Perak skali?

UMNO .... UNITED MAMAQUE NATIONAL ORGANISATION

le-bailamos berkata...

azeez kling propa wooiii...gua dpt news 1st hand dr PA Ismail Sabri kling ni klentong dia kena blasah...nak cari publisiti murahan...lu ingat org nak lyn cite tamil lu...bangsa lu sendiri dah reject lu ada hati nak jd melayu lak..pooooraaahhhh tambi...pundek ama!!!!

digger berkata...

lafemmerouse...kedai mamak x wujud sebenarnya kat negara kita ni...diorg tu india sejati,cuma gantung ayat2 Quran je kat dinding pastu or gakan anggap dia tu india muslim...cuba kau cek sendiri,ade x depa jual lauk daging lembu? msti xde punya...daging kambing ade la...cuba tgk,waktu solat jumaat diorg pegi ke masjid? ataupun,cuba kau tangkap sorang macha yg tgh amik order tu,suruh dia mengucap...sure terbelit lidah punya...kahkahkah...

Sudin berkata...

Yang sedar diri akan mengekalkan a/l.....a/p walau dari bangsa apa pun.....

Yang sedar dalam berkuasa akan menggunakan peluang menukar a/l kepada bin.....untuk meratah dan melahap apa sahaja yang berada di depan mata.......siapa ajar ? mahathir....!!!!
Siapa kepala setan mamak yang berkuasa ? mahathir !!!
Siapa mengubah dasar ? mahathir !!
Siapa barua mahathir ? ahli-ahli gerombolan lanun melayu Umno yang kaki bodek....biar negara tergadai yang pasti perut aku kenyang,tibai kiri-kanan lari keluar negeri bila masa di buru nanti.......

Adakah kami ada masalah dengan mahathir a/l iskandar kutty ?

Apabila kepala mahathir dapat dipenggal/pancung......keadaan akan kembali normal.....cool.....

Bangsa melayu ni jenis baik hati...menerima siapa sahaja....sehingga tak sedar British membawa masuk kaum yang akan membiak dan akan berlaku pertelingkahan kaum.....masih sedar tetapi dah dikatakan terlalu baik hati,sehingga segalanya hilang.....

Dey ! cuba masuk kem cina dan bertanya alamat kawan bangsa cina untuk kita ziarah......mampus lu mati kering dalam kem tu...!!!
Lu akan dapat jawapan.....tak tau,tak tau,tak tau.......

Cuba masuk kampung dan tanya kawan bangsa melayu untuk kita ziarah........lu akan dapat perkhidmatan 1st class,siap ada mamat akan iring lu dengan motor tunjuk jalan...........tetapi amat malang mamat tu silap perkiraan kiranya yang ziarah itu adalah along...kami mau tolong....

Siapa punya kerja pecah perintah ni ?
Kontradiksi ?
Dasar !!!
Dasarnya apa ?

Tanpa Nama berkata...

Ini bukan isu perkauman, tapi isunya ialah orang yang menipu identiti, bukan Melayu tapi mengaku Melayu, duduk dalam parti Melayu, lepas tu idup senang lenang atas nama Melayu, bila becakap lebih MELAYU dari Melayu! Selama ni orang Melayu tak sedar, idup2 kena tipu, sekarang ni dah mula ada kesedaran dan memang patut di war-war kan.

Tanpa Nama berkata...

Razak Moheedeen nie sokong PR la.. Masa PRK Permatang Pasir, dia join penamaan calon..

Ah Leong berkata...

Gua ingat kita kena pecahkan India Muslim dan India Non-Muslim baru cool.
Mamak tak boleh guno sensitip bagi orang N9.
KAH KAH KAH

Johan berkata...

Tanpa Nama 2009 Oktober 7 19:36

tepat..memang bukan isu perkauman

tapi perlukah membuat kenyataan2 yang menghina seperti 'gelap','tak nampak','tongkang','pariah' etc..?adakah SEMUA mamak2 ni berperangai macam mereka yg dalam umno dan dalam Sejarah Melayu sampai kita kena stereotype kesemua mereka?..ini sama lah dengan perangai orang2 yang membenci dan mencop semua orang Islam sebagai pengganas hanya kerana tindakan segelintir umat Islam..ataupun perangai orang2 Islam yang membenci semua Yahudi kerana menganggap semua Yahudi adalah Zionis dan tak tahu membezakan antara bangsa Yahudi,agama Judaisme dan fahaman Zionis..

Tanpa Nama berkata...

semua bolehhhhhhhhhh...
pakai kemeja..blej jd tokey nasik kandar..
azeez...teh tarik woney..

Keliwontron berkata...

Perkauman menda la kaoorg nie ..ini isu mamak yg berselindung dalam parti UMNO menguasai politik Melayu ....kalau TT rascist takkan lah dia sokong PKR lepas tu banyak kawan kaum lain ....menda la kao org nie ... ini blog dia lantak la die nak buat apa pun ...kalau tak suka berambus balik negeri asal ( Mcm UMNO lak aku ) kah kah kah ...relax la ....itu pak SUKJ Mugabe lagi hitam jahat pulak tu tak bising2 pun kah kah kah