Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 7 Oktober 2009

JANGAN BUAT FITNAH




MINAH INI BUKAN BUDAK SEKOLAH



NOTA:
jangan buat fitnah dan tohmah
minah ini bukan ziana zain
minah ini bukan budak sekolah
minah ini bukan tok sarjan
minah ini bukan pengundi hantu

bukan
bukan
bukan
kalau semua bukan... siapa minah ini ?

mano den kona... pogilah tanyo disitu..kah kah kah




12 ulasan:

ilhamghaz... berkata...

bungg raiss..minah inik Bibik indonesiaa...pendatangnya haram!! tak bulehh dipakai sudahhh..EXPIRED

waduhhh...cunnnn bangatttt!

John berkata...

http://www.hmetro.com.my/Wednesday/BeritaUtama/20091007101748/Article

akibat salah kahwin. akibat terlalu mempercayai putar alam si pengkisah MALAY DILEMMA

matstimketum berkata...

nak konal masok blog steadyaku47! solamat mombaco.

Tanpa Nama berkata...

Woit... brader... Bibi shahriza dah menjelma. Di Pd semua hotel tokey gerombolan booking habis.... Puteri UMNO jadi korban..... woit brother gua sudah steamy bagi la chance man pegi Zahida Rafik, ikut Mat Monggol gi Paris ke.... gua sudah steamy ni bagi lah chance. Dah kena tebok tupai pun ok asalkan free.....

Ah Leong berkata...

Woit Tanpa Nama 17:24 lu betul-betul terok punya steamer nih. Sampai masuk blog TT. Bro. Tolong sikit la kalau steam pun jgnla crita kat orang. Bikin malu UMNO je. Ramai ke orang UMNO nih steamer mcm ko? KAH KAH KAH

Khun Pana aka johanssm berkata...

best nya.
Cherita ini sama best dengan Bik Mama ponya carpetman.

kasturi berkata...

Woit....

Sobonarnyo, minah ni x girlfriend TT... ha ha ru...

KAH KAH KAH......

Tanpa Nama berkata...

bibi...bibi..bibi dimana anda.

di Tanjung Ipoh banyak ada bibi..yang mana satu bibi nak cari..

Bibi..bibi dimana kamu..saya cari bibi tak tahu.

Bibi..bibi..bibi banyak macam bibi.ada buat roti anda buat teh..bibi..bibi di Tanjung ipoh .
bibi..bibi... asal Malbari

udin main gasing, Tg Ipoh

Tanpa Nama berkata...

ah Leong gua memang steamy la...lagi baca itu carpetman punya cerita... mana bole tahan maaa....
You tarak rasa ka... hahahahhaha

Nani berkata...

Salam, kalau ada sesiap berminat nak buat baju printing, jemput singgah:
http://tempahbaju2u.blogspot.com
Trimas semuanya...

Tanpa Nama berkata...

Bang TT,

agak2 kalau awex nie pakai bikini...kono entot2 x?

Tanpa Nama berkata...

WOI MELAYU SEDAR-SEDARLAH SIKIT ... UMNO TU SESAT LAGI MENYESATKAN... HENTIKANLAH BER SUBAHAT DENGAN SPESIS SYAITAN JENIS INI.