Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 31 Disember 2009

APA ADA PADA TAHUN 2010 NANTI



MASA DEPAN ANDA DI TANGAN ANDA




RAMALAN DARI TUKAR TIUB UNTUK 2010

nota:
untuk yang poyo yang tak sampai ke stadium kajang
malam kelmarin dibawah ini disampaikan babak
dan peristiwa tahun 2009 dan ramalan-ramalan untuk tahun 2010

DUA PULUH PERISTIWA TAHUN 2009

- madey masih hidup
- dolah masih tidor
- bik mama masih membadak
- lim goh tong masih mati
- bala masih hilang
- raja petra masih lesap
- razak baginda masih belajar
- kj masih senyap
- gobala masih hitam
- mat sabu masih belum jadi menteri
- selangor masih dibawah pakatan
- eli wong masih solo
- augustin paul masih irrelevant
- bung mokhtar masih berhoney moon
- nizar masih berkempen
- sharizat masih menjanda
- nik aziz masih mb kelantan
- syed husin masih pakai selipar
- anwar ibrahim masih heboh
- najib masih takutkan suami

DUA PULUH RAMALAN 2010
- bik mama masih gemuk
- dolah baru nak bangun tidoo
- madey terus meracau
- minyak akan naik harga
- pas masih dalam pakatan rakyat
- kajang masih jual satay
- kapal selam akan hilang tenggelam
- gobala masuk pas
- zul nordin menjadi presiden ppp
- kj kahwin dengan anak pm no satu – anak rosmah
- muhyiddin akan melawan najib
- harakah akan keluar dalam bahasa china
- riduan tee abdullah akan menjadi mb kelantan
- zambry akan menjadi presiden kimma
- ibrahim ali akan masuk mca
- linggam akan mengeluar album – wrong-wrong-wrong !
- eli wong akan berkahwin
- karpal singh akan dinobatkan untuk menjadi raja laut
- obama dan michele akan datang ke kajang untuk makan satay
- tukar tiub stesen tv




28 ulasan:

Sydrah M. berkata...

"najib masih takutkan suami"..errr...grammatically incorrect? ataupun si najib tu mmg seorang isteri? :p

Tanpa Nama berkata...

sydrah... kata hisham... najib tu bini rosmah... hohohoo....

Puan Ainon Mohd. berkata...

Tn. Tukar Tiub masih solo....

STV berkata...

Blog bawah ni akan jadi hits pada 2010. KAHKAHKAH




www.streamingtvpercuma.blogspot.com




Ayiem berkata...

tang TT jadi stesyen TB tuh aku suka muakakakakakakaka.....

Agaknya apa berita perdana pertama TT?

Asparados berkata...

orang tua yg kuull dan baek hati adalah isamuden ra'es...terbaek lepak table talk dgn lu mlm td..sgt intelek!

Mat Dangdut berkata...

Abang Hisham..selamat tahun baru...

AAPT2010N- Abg Terjah dalam melodi dah tak terjah.dia dah buat rancangan terjah dia sendiri.satu satunya rancangan TV3 yang paling cool..TV3 terjah la suami Najib..Ni kau terjah suami Amalina tak bayar sewa..ceh!!!

Saudara T0kan berkata...

smlm saya dgr bro tukartiub baca puisi kat stadium kajang tapi tertinggal ayat last tu - tukartiub buka stesen tv.haha

aayate berkata...

tukar tiub stesen tv......mcm tak logik jer........hehehehehe

Husnaa Saip berkata...

Tukar tiub stesen tv!! Yeah!!

Jebat_Musibat berkata...

bro TT. meh sensasikan yang ini pulak. MESTI GEGAR 1MALAYSIA!

kompom power...

quote dari bernama :

CIMB To Sell 65 Properties To EPF For RM302.5 Million

KUALA LUMPUR, Dec 30 (Bernama) -- CIMB Group Holdings Bhd announced Wednesday that it is disposing 65 properties to the Employees Provident Fund (EPF) for RM302.5 million as it is not in the business of owning properties.

The group is expected to gain up to RM171 million from the disposal, it said in a filing to Bursa Malaysia.

The rationale of the disposal is to reduce the group's exposure to property risks as well as to raise money for working capital purposes of CIMB Bank, CIMB Group said.

The properties are presently used to house CIMB Group's banking business operations such as banking branches and banking offices.

The disposal is expected to be completed in the first quarter of 2010, the group said.

It added that CIMB Bank had entered into a lease agreement with EPF for the properties concerned.

-- BERNAMA

++++ END QUOTE ++++

gua tgk ini usaha BAEK PUNYEK!...
sampai 65 properties sekaligus???

lu sendiri pun tahu siapa ada dalam CIMB tuh, sape tuh???? Nazir adik ipar kepada PM Rosmah.

kah kah kah!

Sukj berkata...

BANYAK LAGI KAHWIN RAHSIA TERBONGKAR...

BANYAK LAGI RUMAH2 YANG KENA KEPONG...kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Bg sham...Tertingga satu la├Če ramalan. Jolobu jadi ibu negaro malaysia. Haha.

Ikanbilis berkata...

Bilis cool..sbb tu ada kat Kajang semalam...

* jeling-jeling kat TT jer la smlm, masa TT hisap keretek belakang booth Gedung kartun, semasa bilis mintak tandatangan Zunar semalam..

Tanpa Nama berkata...

bro TT akan joint Raja Petra dalam "most wanted person & very dangerous person in Maling Sia".Musa akan lakukan sesuatu kepada yang anti-musa sebelum perkhidmatannya ditamatkan.Kalau bukan Pendendam bukan Melayu namanya..Happy New Year pada TT yang hebat!

Johan 23.01.84 berkata...

woit terima kasih belanja mlm td..kitorang bukan wincer,cuma mahu tanya n mahu tahu..kahkahkah

tt berkata...

kah kah kah.... ramalan ini jangan di sangkal kah kah kah....
kah kah kah.... ramalan bodoh ni mesti terjadi kah kah kah....
woit... ramalan bukan ke syirik kah kah kah...
woit.... syirik cool siut... kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

isyam

ramalan yang lu tinggal.


- GEROMBOLAN & BN DIHARANKAN

- BERJUTA RAKYAT TORON KE JALAN RAYA SEBAB MERAIKAN KEMERDEKAAN SEPENUHNYA

- SEMUA PEROMPAK DALAM KERAJAAN BN MAMPOS KENA DAKWA, HAKIM2 PUM MAMPOS KENA DAKWA

- RAJA GOPAL JATUH TAKHTA

- MALAYSIA JADI REPUBLIK!

HIDOP RAKYAT!

Tanpa Nama berkata...

ramalan 2010 isham masih single
dan hampeih.....kah...kah...kah
dan masih tidak ada jawatan dalam
mana mana parti politik....

Tanpa Nama berkata...

2010 tukar tiub terus meracau dan sasau

Comrade Nami berkata...

to johan:tu macam ayat gua jer hahahaha!

thanks pasal nasihat portfolio lu semalam beb,gua bukan ape,gua tak nak la tulisan gua jadi macam a jalak hussein nanti kah kah kah!

thanks semalam pasal pencerahan!

Tanpa Nama berkata...

...tukar tiub nikah dngn kak pah...2010.

Shookcree berkata...

Sapa nak tengok gambar Tukar Tiub & the Gang di Stadium Kajang semalam sila ke
http://tilikcelik.blogspot.com/2009/12/zunar-gang-gedung-kartun-perak-darul.html

broooo... berkata...

yang pasti BN menghadiahkan manisan sempena tahun baru 2010...

kenaikkan harga gula 20sen sekilo berkuatkuasa 1JAN2010...

susulan dari itu, maka akan berlaku lah kenaikkan harga barangan berasaskan gula selepas ini...

dan seperti biasa si lidah bercabang BN akan sekali lagi berjanji akan memastikan tiada kenaikkan harga barangan dan tidak akan membebankan rakyat...

begitulah dengan mudahnya sekali lagi rakyat Malaysia berjaya ditipu...

tahniah & SYABAS
KERAjaan BN @ BARANG NAIK !!!

Saiful berkata...

feliz nuevo anos para senor tt, 2010 lwn tetap lawan..kurangkan gula dlm rokok kretek tt..

Tanpa Nama berkata...

eli wong akan kahwin???

dengan sapa...toyo kah..shamsul amk kah...nik nazmi kah...hahaha

best jugak kadang2 tukartiub ni jadi ala-ala blog gosiip..panasssss

daLyaanoon berkata...

TT jadi pengacara Melodi!

bina badan berkata...

selamat tahun baru...moga ceria..dikurniakan badan yang sihat dan cergas...