Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 15 Januari 2010

KESAH KELENTONG TOK ARAB




TOK ARAB KELENTONG LAGI

KAH KAH KAH


patutlaah tok arab dari libanon ini dapat dermakan satu bilion ringgit.
bukan susah.

dia cetak duit sendiri.

kalau macam ini tiga bilion ringgit pun tak hal.
potokopi aje duit itu kah kah kah




13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Woi!wOI!wOI!
tAK pa la aiihh!
Sughuh rosmah pi bercuti kat oversea banyak sikit!!!!Sekali bercuti jumpa kotak!!Dapat duit 7 juta!Kalau 100 kali bercuti!!100 X 7 juta!Dah 700 juta!!!tak payah pikiaq banyak macammana nak caghi suit!Rosmah kan ada!!!Aku sokong sirosmah ni!!!Pandai!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Siapa yang kena tipu....MELAAYUU jugakkkkkk...kahkahkah

KrisLamPir berkata...

kah..kih..kih...
Nak hairan apa?
mamat arab ni buat kecoh sejak Madey berkuasa lagi... tak selesai...
Masuk zaman Pak lah... diberi muka lak... apa tidaknya? Nak bina rumah kebajikan konon.... padahal nak minta "kebajikan" dari kerajaan Malaysia. Orang atas tak tau kot? atau buat-buat tak prasan...

Sampai zaman Najib ni... tak kan nak diberi muka lagi?

Orang kampung silap pakai wang palsu (tak sengaja...), habis 1 Malaysia dihebohkan...

Mamat Arab ni sengaja pakai wang palsu juta-juta... TV3 buat-buat tak tak kenal nama... setakat menyebut "seorang lelaki".....

aparaaa...!

Tanpa Nama berkata...

Tok arab yg kaya tapi tak boleh raya..mungkin tok arab gila

Tanpa Nama berkata...

Tok arab byk keturunan....InsyaALLAH tok arab keturunan Bani Hashim tetap nyaman.

Sham, aku sedang mentelaah kitab2 lama dari keturunan Bani Hashim yang berhijrah ke Hadramaut Yaman...Sungguh menarik.

Sesungguhnya aku berharap kita akan menghadap Allah SAW dalam islam.
'Ya zal jala liwal ikrom amit na ála dinil islam'(Wahai Tuhan Yang Berkebesaran dan Kemuliaan, matikanlah kami atas agama Islam).

~Tazkirah hari Jumaat~

siber labukau

Safaju berkata...

Tapi musykil jugak, kalau ada duit palsu pon,kenapa derma? kenapa tak guna untuk diri sendiri. Ada kaitan tak dengan agenda/konspirasi duit US - clue: circulate the money to save the US dollar from going down down down down down...

cucupakkasim berkata...

tuu pun ada kutu boleh terkena lagi..apa punya dolll..

Tanpa Nama berkata...

macam tu hulor 1juta bilion
pun takde apa2 makna
untuk makna
(betul tak encik farid?)

kahkahkah

mudah sangat ke org melayu kena kelentong???

-average joe-
klakka-la.blogspot

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

boleh guna akal dia ni untuk pilihan raya

Mat Lendir Kg Lonek berkata...

ITULAH PERANGE TOK ARAB SKRG

TOK ARAB TAK BOLE HARAP

YG PADU-PADU TOK ARAB PON JANGAN HARAP

Tanpa Nama berkata...

Arab jenis ni pon banyak simpan kotak jugak ke?

Sah lah sekarang. Semua arab suka banyak kotak.

Apa ada dalam kotak turrr?

Tanpa Nama berkata...

tak dapat nak aku bayangkan kalo rosmah jumpa kotak pak arab ni tertinggal kat hotel ...nak masuk berita gak ke kalau dapat sumbangan 7 juta duit palsu .. tergulin2 aku gelak memikorkan!!!

Tanpa Nama berkata...

Macam itu punya gila pon dapat duduk di sini? Apa takde yang lain ke? Mamat dari Kerala boleh jadi PM lagi.....kah kah kah..buduh sunggoh rakyat mesia!