Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 21 Januari 2010

PEMECAH BERITA = BREAKING NEWS



KOTAK MAT EZAM TINGGAL KOSONG




MACAI MAT EZAM LARI MENINGGALKAN TUAN

Panas: Malam ini Nazree GERAK Umum Masuk PKR?

Nazree Yunus yang menggantikan Ezam Mohd Noor sebagai Pengerusi Gerak akan umumkan beliau masuk PKR malam ini di program di Puchong.

Pengumuman ini diatur Ketua Angkatan Muda PKR Shamsul Iskandar Md Akin.

Nazree pada satu ketika dahulu selalu heboh dengan lembu dan tayar kereta.

Dari apa yang difahamkan Nazree juga telah bersedia untuk membocorkan
peranan Ezam dalam beberapa kelentongan yang terdahulu.

nota:
taubat taubat
lari cepat
nanti kena rembat
kah kah kah




21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nazree? sapa tur?

Aaahaaaa!

Nak masuk PKR ha?
Dah fikir berapa juta kali?

Tapi, mesti kena sunat dulu!

Takut kalau tak sunat
nanti main lompat-lompat!

lagi satu

kalau dah sunat
hilanglah segala najis dan kotor
baru boleh masuk PKR

Satu lagi kena ingat!
Masuk PKR tak akan jadi kaya.
Kalau nak kaya
Masuk seberang sana nun!
Gerenti 6 bulan dah kaya raya!

Kawan Nora tak silap nih!
Baguih laa!

anti entot2 berkata...

Tahniah.

Sekarang org x simpan data dalam kotak dah. orang simpan dalam cakera keras. haha..

ini mesti geng2 rais entot2 tak tahu guna internet.

Tanpa Nama berkata...

Awas si Nazree ini pakar menyamar tak? Kalu beri dia peranan kutuk Mat Ezam baguslah tu atau lebih baik lagi kutuk habis-habisan Gerombolan yang lain.
Lupa saja Ezam dia dan matikan jati dirinya sendiri kerana tak dapat perhatian dan tiada pendirian hidup kecuali nak pertahankan Ketuanan Melayu yang dah naik Loya dah

Tanpa Nama berkata...

elok le tuu...gerak pun sebok repot kes pr ajer..biarlsh semua pemimpin pr bersih dari segala skandal. kita mahu peminpin yang berih aje. biar semua lapuran disiasat . horg ubn lantaklahhh. sprm buat apalah yang patut nak selamatkan mereka kat dunia..kat akhirat nanti jawaplah. tahniah nazree..bila pulak ezam nak belasah enkau...tungguu,.. nan sgsmk

Malaysian Makcik berkata...

Boss..
Program ceramah malam ni kat Dewan MPSJ Puchong Indah. dah tukar tempat dari batu 14 kerana.. polis gatal suruh tukar last minit

Tanpa Nama berkata...

bukan boleh percaya sgt mangkuk nie.sok libas nya semula

Tanpa Nama berkata...

gua tengok mat ezam ni...muka dia memang muka stereotype umno... biarlah dia masuk parti mana sekalipun... macam tu jugak aku tengok si nasha pas... muka stereotype umno...

nak buat camana..gebang pi la camana pun, tetap macam peliaq jugak yang keluaq...

alahai ezam... kotak2 dulu tu, mana dia buat pekasam? ka dah jual ka pekasam tu?

Tanpa Nama berkata...

awal-awal lagi 'kotak-kotak' Ezam dah dijumpai bik mama lalu simpan di bangunan 'Carpet Raya' di Sg.besi....

PKR kenalah berwas-was,insan yg bernama Nazree tu ada "double EE" dlm namanya.

Pandai-pandailah PKR, setahu umum EEEEEEEEEEEEEEEEEEE tu selalu membawa bencana !!!

Tanpa Nama berkata...

bahi! wadengan mamat nih nak masuk umno?

tetibe bole swing ke PKR pulop?

jauh tu! kah kah kah . . . . lantok mu la , janji jange wak kaca ...

kah kah berkata...

kah kah kah
Siapa budak tu..? Tukang angkut kotak ke..?
Bagusla Penipu Rakyat nak ambik budak mcm tu...sbb budak2 spesis mat ezam memang tak layak jd pemimpin...jd barua kpd pemimpin boleh la...kah kah kah...bertambah berPuaka lah Pakatan Kelentong Rakyat..kah kah

mosabit berkata...

Ehh?..bukan ker umno yg kaki kelentong tersohor di dunia??...
ko tak tau ker?....elok ko ikuti program permata putar bik mama tu......dapat jugak ko kebas injin jet nanti...ada 3 jet kat tudm yg masih berinjin....

kah kah kah kah kah kah ....

Sepukal berkata...

PKR ni pun satu..dok angkut entah apa2 jenis orang la

Keliwontron berkata...

Kotak2 Ezam sekarang dah jadik tempat simpan spenda2 lama BigMama saja , file tu tipu saja ...gempak jer lebih Ezam nie , dasar politician durjana ....bila sorru miss mula la tukar kapal

Tanpa Nama berkata...

nazre ni memang takleh caya. hati2 dgn budak sesumpah ni. mcm2 dia boleh buat nak pekena PR.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

kalau kotak tu jumpa ada berapa juta agak agak ..7

Tanpa Nama berkata...

jangan benarkan eeee ni masuk PKR... Khalid pun sudah suruh sapa2 yang jenis tu, sila keluar PKR...

Tanpa Nama berkata...

bekas2 pelompat x yah kutip la.......
dah x leh nk pakai....

Saudara Anwar......sudah2 latu...
ramai yang baik2 napa nak amik yang bekas2.

Tanpa Nama berkata...

kotak ezam dah takde...sebab bik mama dah rajin jupe kotak pulak... a.k.a box mama

Tanpa Nama berkata...

ezam cibai!!! Org kanan dia nazmi pun cibai !!!! Dua dua cibai!!!


gibuk

Tanpa Nama berkata...

sengal nyer pemimpin2 pkr nih leh trime bdk nih msuk parti...bangang ape..letih aku duk pertahan pkr dr kne kutok dek pencacai2 umno kes lembu nga kete mb dlu..klo ade lagik lepas nih org pkr men lompat2...aku arap pkr nyer parti dh xde lgik laa..cam bese org melayu kne tipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

jgn caya nazri ini. dia sebelum jadi mat ezam dia mat norza mt umno. dia dok dlm inska dgn editor umno-reform anuar mohd nor yg hari ini pengkritik pkr dan anwar ibrahim.

hello dia masih kat inska la, dia org umno yg di tanam dalam pkr. bodoh la pkr ini main sapu aje . ini sure pkr beri jawatan pd nazri ini