Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 20 Januari 2010

TERBARU - TER NOW !!!




GEREJA : 8 LELAKI DITAHAN BANTU SIASATAN
- berita hairan


Polis menahan lapan lelaki semalam yang disyaki suspek utama bagi membantu siasatan kes menyebabkan kebakaran gereja Metro Tabernacle di Desa Melawati dua minggu lalu.

Perkara ini diumumkan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Mohd Bakri Zinin, pada sidang media di sini sebentar tadi.

Tangkapan pertama membabitkan penghantar surat berusia 25 tahun yang ditahan di Hospital Kuala Lumpur (HKL) hasil maklumat awam jam 3 petang semalam.

Berikutan itu, tujuh lelaki lain ditahan.

Semua mereka ditahan reman selama seminggu untuk membantu siasatan.




13 ulasan:

Matt Nazriee Hassan berkata...

Malas nak cakap pasal nie... Biar polis jer yang buat siasatan. Biar rakyat buat penilaian

yb berkata...

Bulls eye! Not strange at all.

yb

SyawaL berkata...

Sunguh cekap polis malaysia...
heheheh....

Tanpa Nama berkata...

Hahahaha
Lepas ni semua ni akan dituduh berkomplot dengan parti pembangkang.

Keliwontron berkata...

Laki yg di tangkap di HKL tu sebenarnya tgh hisap rokok kat kompaun HKL , selepas di dera habis2an , dia mengaku dan memecahkan rahsia tujuh lagi kawannya yg penah hisap rokok di kompaun GHKL

Tanpa Nama berkata...

NEW DELHI: India rolled out a full state ceremonial welcome for Malaysian Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak at the Rashtrapati Bhavan (President's Palace) here today.
On a cold and foggy winter morning, Indian Prime Minister Manmohan Singh and his wife, Gurshana Kaur, warmly welcomed Najib and his wife, Datin Seri Rosmah Mansor, at the forecourt of the magnificent red-brick British-built palace.
Kah kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Welcome back "Murujib"..!

Kah kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Tanpa Nama berkata...

woi...pkr zionis!
Hati busuk mcm bangkai....ppttuuuuihh..!
Mcm ni nak memerintah negara?
Tobat la woi..!
Aku meloya sungguh dgn si bangang hipokrit..!
blah la woi..!
Penyokong Pkr..! kau cium tapak kaki Dap zoinis tu pun tak mungkin rakyat nak sokong lg tau ...blah la woi..!!

MAT LENDIR berkata...

No comment.

Tak nak ganggu siasatan.

Tanpa Nama berkata...

tak keluar gambar pon.....ni mesti bukan penyokong2 PR !!

Kalau lah budak2 yg kena tahan ni pakai T-Shirt PR....habis satu Malaysia letup !!!

Tanpa Nama berkata...

haha..sah berita ini memang kerja UMNO...

Pertama: Bila jadi kes apa2..dia tak mention nama atau apa2 klu.

Kedua: Jika PR, awal2 lagi dia bitau ada kaitan dengan parti pembangkang.

Ketiga: Lihat kes bawa kepala lembu. Semuanya dah senyap daa...

Keempat: Akan ditubuh satu jawatankuasa dalam satu jawatankuasa dalam satu jawatankuasa untuk menyiasat.

Kelima: Siasatan akan dibuat secara terperinci sehinggalan tak ketahuan lagi hujung pangkal.

Keenam: Kes selesai....Happy Ending.

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha...Obama sound sekali jer nak sanction kalu tak selesai, hari ni terus 8 orang kena tangkap (tangkap muat, ahaks!)

kecut telo ko jibby...ha ha ha...

padddaaaannn muka!

Sepukal berkata...

mana punya mat rempit 3 line yang kena jadi kambing hitam ni? kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama 2010 Januari 20 17:01, ko nih dh kritikal UMNGOK nih..haha..kesian koo, sokong yg bathil..kesian betol..ko sokong kuat UMNO, anak2 ko masuk U pn kena byr mahal gak yuran, bodo..bukan ada diskaun pun..hahaha