Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 20 Januari 2010

PROGRAM PROGRAM MENIBAI GEROMBOLAN



SEMUA DI JEMPUT MENGAMBIL DATANG - TAK ADA NASI BUNGKUS





FORUM MALAM KHAMIS INI 21HB JANUARI 2010


JAM: 7.30 Petang

TEMPAT : Dewan Perhimpuan China/Chinese Ass.Hall Kuala Lumpur

TAJUK : MANA KPI KEADILAN , TUAN NAJIB

AHLI PANEL :
Saudara V. Sivakumar YDP Dun Perak
Saudara Tian Chua
Saudara Dr. Dzulkifli
Suadara Tonay Pua
Saudara Razak Ismail
Saudara Khairul Anwar

PROGRAM MALAM AHAD INI DI HULU KELANG

PIDATO RAKYAT BERSAMA ANWAR IBRAHIM

Tarikh : 24hb Januari 2010 ( Ahad )

Masa : 9.00 malam

Tempat : Dewan Serbaguna MPAJ AU2, Taman Keramat, Hulu Kelang

Pemidato Lain :
1- Saudara Dr Hatta Ramli
2- Saudara Shamsul Iskandar Mat Akin
3- Saudara Anthony Loke
4- Saudari Puan Hajjah Zuraida Kamaruddin
5- Saudara Ustaz Nasarudin Tantawi
6- Saudara Dr Badrul Amin
7 – Saudara Anwar Ibrahim

BERSEDIA DI KOTA BAHRU 28 JANUARI INI

PERHIMPUAN RAKYAT TUNTUT ROYALTI MINYAK

Gerakan Bertindak Kembalikan Royalti Minyak Rakyat Kelantan (GEGAR) memberi jaminan perhimpunan 100,000 rakyat Kelantan yang dijadual diadakan pada 28 Januari nanti, telah mendapat kebenaran pihak keselamatan.

Pengerusi GEGAR, Dr Abdul Halim Yusof berkata perkara itu akan dibincangkan dalam mesyuarat jawatankuasa induk penganjuran yang akan diadakan di Kota Bharu Khamis ini.

Menurutnya, jawatankuasa itu melibatkan semua pihak, termasuk pertubuhan bukan kerajaan (NGO), pihak polis dan agensi pihak berkuasa kerajaan tempatan

BULAN FEBRUARI NANTI

MAT BUNDLE DI SELATAN SILA AMBIL PERHATIAN


SENI ANAK MUDA PADA 13 FEBRUARY


Salam,pade semua photographer2,indipendent designer,pengusaha bundle dan pada semua yang involve dengan kesenian dan indy scene ..especially yang dari Batu Pahat dan sekitar Johor bahru.. yang ingin mempromosikan artwork piece kamu dan buat jualan.. kerana kami ingin mengadakan Program "Seni Anak Muda". di Batu Pahat,Johor pada 13hb february ini dari 10am -11pm..dan kami akan menyediakn booth2 untuk kamu setup perniagaan kamu pada hari tersebut..harga2 booth,tempat2 dan sebagainya..boleh menelefon kami di num:

SILA TALIPON ABANG ABANG BUNDLE INI:

Pauzi: 012 7228004
Mohd Faizal: 012 7924555
Mohd Khidir: 017 7557318
Daim: 012 6284924
Dayat:017 7639290




6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Woi!Woi!Woi!
awat hangpa tak jemput si nazri sama!!!!Teringin jugak nak tenguk kehebatan nazri!!!hangpa tak beghani nak jemput dia kot!!!hangpa takut nak jemput shahidan kassim ka!!!Teringin jugak nak tenguk kekuatan shahidan kassim!!Tak cukup gelanggang tomoi nanti!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

sapa tengok episod last drama balqis tu...prasan tak babak cubaan membunuh bunuh balqis oleh ray dan tuan director shot plak tang habsah mak mertua balqis kena penjara...ada prasan...

paham tak...ray adalah org suruhan habsah untuk membunuh ray.lalu logik akalnya habsaah juga ditangkap,digari dan terpenjara akibat bersekongkol dengan cubaan membunuh walaupun ceritanya balqis dan hasan selamat...

cuba plak bandingkan tragis altantunya,sirul,razak baginda dan tuannya...

sapa hancur berkecai,sapa kena gantung,sapa plak terlepas bebas...

Tanpa Nama berkata...

tuan isam yang solo..

kecian mr bung...

Kinabatangan flood worsens, 2,145 people evacuated

KINABATANGAN, Jan 19 — The number of flood evacuees at the relied centre here has reached 2,145 from 451 families.

A spokesman for the Kinabatangan Flood Operations Control Centre said they were placed at the relief centres including community and multi-purpose halls, while some took shelter with relatives not affected by the flood.

He said most of the victims are from Kampung Kuamut, Kampung Tulang-Tulang, Kampung Desa Permai, Kampung Tangkuyan and Kampung Balat, while some victims were evacuated from Kampung Sangau, Kampung Bukit Garam and Kampung Seri Manis.

Two more villages affected by the flood today are Kampung Nusa Jaya and Kampung Buang Sayang, he said when contacted by Bernama.

He said the water level of Sungai Kinabatangan at 6pm was recorded at 11 metres which is considered unsafe. — Bernama


nota:
nampak gaya MR Bung Kinabatangan tak sempat nak makan ' gula2 getah' baru dia..

kah...kah....kah...

Bonda berkata...

Si suami merenung lesu kewajah isteri.. terkaku dan terkedu tanpa terduga isterinya membuka rahsia yang tidak terahsiakan lagi.. nak di katakan suami kurang pengetahuan.. usianya dah seusia Malaysia merdeka.. nak di kata kurang pengalaman.. ini pernikahanya yang ke3.. akhirnya terhambur patah-patah ungkapan.. 'saya tidak lagi merasa puas bonda'..

Keadilan untuk Semua, tidak untuk pemakan rasuah dan kaki kelentong orang2 Melayu berkata...

Kita terjah..
Kita bongkar..
Kita GegAR..
Bersama Pemimpin PR

Tanpa Nama berkata...

Menanti hari keramat
Menentang pemerintah bangsat
Tiada yang dapat membunuh semangat
Membara di jiwa rakyat

Bangun sekalian umat
Bagai pahlawan melancar jihad
Yang dikuasai darah dan keringat
Yang zalim pasti dilaknat

Katakan pada hatimu
Kau bebas menentang musuhmu
Di kebebasan yang baru
Kan ku bawa mu

Kuatkanlah peganganmu
Kita pastikan bersatu
Di kebebasan yang baru
Kita akan bertemu