Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 19 Februari 2010

BERITA TIPU MELAYU



BANYAK SANGAT EEE SEKARANG INI - SEMUA NAK MENIPU MELAYU




ADAKAH SETPOL EEE INI?


ATAU EEE YANG INI ?



SETIAUSAHA POLITIK DIBEBAS DENGAN JAMINAN RM50,000 - melayu

Setiausaha politik seorang menteri kanan yang ditahan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) di Pulau Pinang pada Khamis lalu dibebaskan dengan jaminan sebanyak RM50,000.

Beliau yang ditahan kerana disyaki melakukan kesalahan di bawah Akta SPRM 2009 dan Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram dan Pembiayaan Keganasan 2001 dibebaskan pada Ahad lepas setelah percakapannya diambil.

Menurut kenyataan SPRM, suspek ditahan reman selama lima hari bermula 12 Februari lalu, iaitu sehari selepas dia ditangkap.

“Bagaimanapun, suspek telah dilepaskan dengan jaminan SPRM sebanyak RM50,000 dengan seorang penjamin pada 14 Februari selepas percakapannya diambil.

“Turut disita adalah sebuah kenderaan dan sejumlah wang bagi membantu siasatan,” menurut kenyataan suruhanjaya itu yang dikeluarkan hari ini.

SPRM menahan setiausaha politik berkenaan di Pulau Pinang pada 11 Februari lalu kerana disyaki melakukan kesalahan rasuah dan pengubahan wang haram.


KAH KAH KAH...

woit... LAPORAN INI BETUL NAK TIPU MELAYU ....kah kah ka...

kah kah kah.... TAK ADA NAMA MALAOAN INI... kah kah kah...

kah kah kah... SETIAUSAHA SIAPA?... kah kah kah...

kah kah kah... KEMENTERIAN MANA...kah kah kah..

woit... ADAKAH MALAON INI SETPOL KEPADA NIK AZIZ.... kah kah kah...

woit... JANGAN LAH TIPU Melayu.... kah kah kah..

kah kah kah... CUKUP LAAA... JANGAN BODOHKAN MELAYU...kah kah kah




11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau SETPOL dapat simpan cash RM 2juta, agak-agak berapa plak cash Boss dia simpan ek??

Tipu Melayu je KOJE.

-madir-

mosabit berkata...

apa lah ada pada nama....

yg penting pandai rembat segala tanah tanah melayu yg lembab dan bengap...

yg penting ada syarikat RM2...

yg penting pandai tunjuk projek...

gerenti buang kes....
kata sami blue ..hari ini tangkap...semalam juga lepas...

eeee punya susu lembu punya nama..

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

dia tak tipu..cuma tak bagitau..kekekeke

Tanpa Nama berkata...

salam mosabit....kau jangan nak kutuk eeeeee ini yanh aku angin nie...kita orang x cam cam tu tau.x semua eeeee yg terlibat.aku rasa 2 eee yg ada nie dibawa masuk oleh madeeeer...so pls watch out

Lang berkata...

Tanpa nama 11:47 jangan marah...

mosabit dan lain-lain termasuk aku, kalau mencoret bukan bermaksud untuk semua orang. Tak baca ke kami kutuk melayau... yang pasti ada diantara kami juga melayu.

kita tak pegang konsep 1 for all, all for 1. tetapi gerombolan ni lah yang mencalarkan imej kaumnya.

Lang berkata...

due2 ni adik beradik ke?.. nampak mcm serupe jek...

TT mane gambo adek bongsu diorang yg kepoh nak arak-arak tu?

Tanpa Nama berkata...

Ini orang UMENO
Adik bongsu?? ehemmmm
Tengah teropong kat Pahang & Johor
Cari tapak nak buat demo kot!

Tanpa Nama berkata...

sedare
janganle kutuk setpol eee
deme rajin kumpol duit
seari 2 hinggit, 3 taun dah berape
tak 2 jute lebih??

tu le
suruh kumpol duit tak nak
degel nak mampos
cube seari kumpol 2 hinggit
sok 3 taun dapat le 2 jute!

tak caye
ambik kalkuleter
cube kire

Tanpa Nama berkata...

aku menyimpan duit bkan kerna nama..tu yg nama x declare tu...ic hilang gaknya masa kena sprm tu,,,h e e e

Tanpa Nama berkata...

lang ,,,aku lone ranger adek brdk aku x masuk cni

VoiceOut berkata...

PM sendiri pun takleh nak kontrol SETPOL dia, ni kan tan sri nor yang setahun jagung menceburkan diri dalam politik..