Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 19 Februari 2010

PARTY BARU AKAN MUNCUL




PRU-13: TIADA SIMBOL PAS BUAT IBRAHIM ALI TANDING DI PASIR EMAS –
malaysianinsider

PAS tidak akan memberi laluan kepada Ibrahim Ali untuk bertanding semula di kubu kuatnya di bahagian Parlimen Pasir Mas, Kelantan atas lambang parti itu pada pilihan raya umum akan datang.

“Tidak, kami tidak akan membenarkan Ibrahim Ali bertanding atas tiket PAS lagi... apa yang diputuskan pada tahun 2008 bersifat sekali sahaja, itu adalah keputusan ‘one-off’,” kata ahli jawatankuasa PAS Kelantan, Datuk Wan Abdul Rahim Wan Abdullah ketika dihubungi The Malaysian Insider.

KAH KAH KAH

woit....APA LAH PARTI PAS NI... kah kah kah..

woit... INGAT DALAM DUNIA INI TAK BOLEH BUAT SIMBOL PARTI...kah kah kah..

woit... INGAT PAS SAJE YANG ADA SIMBOL BULAT.... kah kah kah..

woit... ONE OFF ATAU TEN OFF PUN TAK KIRA... kah kah kah..

kah kah kah... LAWAN MESTI LAWAN... LOMPAT MESTI LOMPAT...kah kah kah


NAH INI DIA LOGO BARU :





nota:
hijau merah dan kuning
hijau tanda sawah padi
kuning bila padi masak
merah bila dilanggar kereta kah kah kah




21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bright idea bro....tak pening si katak tu pikir lagi

Tanpa Nama berkata...

kaler geng tiga line daaaaaaa....

Tanpa Nama berkata...

aku cadang mane yg melompat tu jadi bebas, bergabung lah dgn abe brahim baru kuat sikit parti baru tu.hahahahahahahahahahaahah lawak2

Tanpa Nama berkata...

Ada borang? Macam mana nak mohon jadi ahli no.2?.....hau hau hau hau ....dok melompat gile!

Tanpa Nama berkata...

Mesti ramai YB PR nak join sama parti baru tu.

Agak-agak apa nama parti baru tu BRO? Katak si katak lompat ke?

-madir-

Mr berkata...

kepala otak lu mmg geliga, bleh buat batu cincin la bro.. hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

DIALU-ALUKAN KEHADIRAN PARTI BARU :
NAMA DICADANGKAN: MUNAFIKUN FROGS PARTY... PARTI INI MESRA UMNO/BN.

Tanpa Nama berkata...

mana nak amik borang......krok.....krokkkk....krok...

Tanpa Nama berkata...

x baik korang hina2 abe brahem....die tengah semangat nak bela nasib rakyat nieee.susah nak cari org yg jujur cam nie kat malaysia sekarang nie.aku pun dah jatuh cinta ngan die weeeeeiiiii

Tanpa Nama berkata...

Bro,

Lambang sudah cantik
kaler sudah OK
gambar sudah kena
corak sudah sesuai

Satu aja yang belum lengkap
Apa nama parti bro?

Boleh gua cadang:
1. PKM - Partai Katak Malaysia
2. PKLM - Partai Katak Lompat Malaysia
3. PKPM - Partai Katak Puru Malaysia
4. PKPM - Partai Katak Pisang Malaysia
5. GPKKM - Gabungan Partai Katak Katak Malaysia
6. PKPPM - Partai Katak Puru & Pisang Malaysia
7. UKLMNO - United Katak Lompat Malaysia National Organisation

Satu lagi bro,
Kalau boleh cadangkan nama Presiden, Timbalan, Naib dan Ahli majlis tertinggi sekali.
Senang nak daftar nanti.

Tak gitu bro?

mosabit berkata...

ada lagi satu nama..

PMKM = Partai Mati Katak Malaysia..

kah kah kah kah kah kah ....

penternak katak. berkata...

tt...saya nak masuk pati baru ni.
nak jadi calon,kalau menang saya nak lompat.
tt marah tak?

Tanpa Nama berkata...

bro, lu kelas la!

aku baru nak start type assignment, nampak kaler2 ni, rolling2 on d floor aku ketawa tak abis...

merah = kena hempap, ahahahaha!!!
brilliant2...

Lang berkata...

Cadangkan nama!

parti baru nama PUAKA (Parti Untuk Ahli KAtak). Cara mendaftar senang sahaja. Semasa PRU guna mana-mana lambang yang boleh jamin kemenangan. Selepas diisytiharkan SPR, umumkan keluar parti dan jadi bebas. Parti yang sesuai untuk lompat-lompat ni ialah parti katak.

Ok jugak kalau lebih separuh adun lompat parti PUAKA, dapat tubuh kerajaan baru.

Tanpa Nama berkata...

Pak Lang,

bagi aku 10 borang masuk parti PUAKA
ramai sedara mara aku nak masuk

Pak Tam
Pasir Mas

Tanpa Nama berkata...

bro, gua cadang nama parti baru ni "PARTI KEPALA BANA MASAK ASAM PEDAS"kalau bekas umnnongokk macam ni tebiat mereka,macam gampang je,meperkasa melayu lancau la,menyalak pasal tak dapat bearak kat penang bukan main campion kau,tapi tak menyalak pulak pasal duit 12bilion yang ilang kat pot klang tu,duit tu kalu di buat heiwei kat kelantan,lurus sampai depan tangga rmh kau,berapa bnyk orang melayu kelantan mati eksiden oooi katak,pikir la cikit jangan nak glamer,orang menyampah,nama busuk,bleklis,pekasakan otak kau yang beku tu jangan pekasakan poket,kata nak jadi campion orang melayu.sori "flok" mi spik no inklis

Tanpa Nama berkata...

lu memang siot puaka la LANG, sakit perut gua sampai nangis2 ketawa ada parti baru nama PUAKA kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

KALAU BUAT LOKET, JUAL DIPERHIMPUNAN AGUNG AMENO MEMANG LARIS.

Tanpa Nama berkata...

pehhh lambang dia siap sulam benang emas...parti yg baik utk pilihan org melayu...parti jubur katak (PJK)....kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ambe nak join juga parti ni boleh?
tapi ambe nak jawatan bendahari jer...hok laen toksir..chairman sudah semesti dato paduka kesayangan kita yg menang tanpa bertanding

jon stakunyit

Anak Perak berkata...

haduih... lama tak gelak sampai kuar ayor mata....