Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 3 Februari 2010

DARI JALAN DUTA




ANAK MUDA BANGUN MELAWAN




BERIBU BANGUN MELAWAN



WARGA DATANG MENYOKONG



KARPAL SINGH

Peguam bela Karpal Singh meminta hakim
menangguh sehingga esok kerana pihak yang
dituduh akan mengadakan pertemuan dengan
Mahkamah Rayuan esok.

BERPUSU-PUSU

Terlalu ramai yang nak masuk mendegar.
Banyak datang untuk menyokong !

Tapi:
Ada yang nak masuk frame.
Ada kaki bodek.
Ada tunjuk muka.


SAKSI

Lebih 21 orang saksi dijangka dipanggil oleh pihak pendakwaan untuk memberi keterangan dalam kes liwat membabitkan Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim di Mahkamah Tinggi di sini.

Timbalan Ketua Pendakwaan Nordin Hassan yang menganggotai pasukan pendakwaan ketika dihubungi memberitahu, saksi-saksi tersebut turut melibatkan beberapa doktor hospital kerajaan dan swasta serta dua ahli kimia.




15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TUAN TT...ADA KANGKONG KENA SAMAN...

VC UUM didenda RM5,000 hina mahkamah

ALOR SETAR, Feb 3 — Naib Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM), Tan Sri Dr Nordin Kardi hari ini dijatuhi hukuman denda RM5,000 atau sebulan penjara selepas didapati bersalah menghina mahkamah apabila gagal melaksanakan satu perintah injunksi yang dibuat oleh Mahkamah Tinggi di sini, Julai lepas.

Pesuruhjaya Kehakiman, Datuk Zamani Abdul Rahim yang membuat keputusan itu dalam kamarnya menjatuhkan hukuman denda RM5,000 terhadap Dr Nordin, atau sebulan penjara jika gagal menjelaskan jumlah itu dalam tempoh dua minggu mulai hari ini.

Pada 8 Julai lepas, sebuah syarikat penganjur program pengajian Sarjana Pengurusan Perniagaan (MBA) UUM, memperoleh perintah injunksi Mahkamah Tinggi di sini bagi menghalang universiti itu meneruskan program berkenaan.

Peguam C V Krishnadevan yang mewakili KIC Management berkata UUM bagaimanapun gagal mematuhi perintah injunksi itu, menyebabkan pihak syarikat memfail waran komital pada Oktober tahun lepas.

Sementara itu Pengarah Urusan KIC Management Azahar Abdul Rahman berkata syarikat itu memohon injunksi itu selepas UUM, melalui surat bertarikh 18 Mei 2009, membatalkan perjanjian usahasama dengan syarikat berkenaan untuk mengendalikan program itu, berkuatkuasa 1 Jun lepas.

Azahar berkata mengikut perjanjian yang ditandatangani pada 1 Sept 2008, pihak yang mahu menamatkan kontrak itu mesti memberikan notis secara bertulis selama enam bulan lebih awal dan selepas pelajar sesi terakhir menamatkan pengajian mereka.

Sementara itu peguam Datuk Hashim Jahaya yang mewakili Dr Nordin berkata beliau akan berbincang dengan anak guamnya sama ada akan merayu keputusan itu atau tidak. — Bernama

Anak jati Johor berkata...

Kepada Pak Long dan Pak Ngah diBatu Pahat... orang Muar dah buka minda... mereka sudah sedar bahawa UMNO adalah parti sial yang menyusahkan anak cucu dikemudian hari.

52 tahun UMNO memerintah, mereka lakukan sedikit saja kebaikan tetapi keburukannya melambak-lambak. Bila ditegur mereka melenting dan bertindak zalim keatas kita.

Lihat apa dah berlaku pada Anuar Ibrahim... kes liwat palsu II. Pak Long fikirlah sendiri, Anuar Ibrahim tu dah patah pinggan dibelasah oleh Rahim Nor. Kalau jantan dah patah pinggang boleh ke meliwat dengan cara paksa sedangkan diri sendiri pun tak terbela...?

Kalau Pak long tak percaya cuba tanya bomoh tulang Pak Kudim di Kg. Jawa tu... betul ke tidak jantan yang telah patah pinggang tidak boleh meliwat...?

Diharap Pak Long akan berubah, jangan hanya sehelai kain pelikat dan duit RM100.00 Pak Long jadi bodoh sepanjang hayat...... tender terbuka adalah lebih baik untuk bangsa melayu.

nmjnh berkata...

sini ada byk gambar perbicaraan kes liwat Anwar Saiful http://nmjnh.wordpress.com/2010/02/03/sodomy-2-trial-live-from-jalan-duta-3feb2010/

Tanpa Nama berkata...

saifool jubor nerubah air muka sbb dlm court semasa prosiding ade org jerit 'bertaubatlah'.

Tanpa Nama berkata...

Org johor dah sedar.. Melaka jer tetap buduh dan tertinggal ke belakang...

Silap2 PRU13 Melaka jadi negeri Pembangkang di bawah BN!!

dILA berkata...

kata SayFOOL :

"I saw Anwar wrapped in a towel. He approached me and hugged me,"
-----

I"M GOING TO BE SICK!!!!!. Is SayFOOL watch too many gay movie or read gay novel?? because it sound/look exacly like it......

akalterang berkata...

ada kemyuskilan dalam kes Anwar Ibrahim, satu.. status seksualiti bagi kedua belah pihak. dua.. kalau dipaksa. macam mana boleh intimasi? dan macam mana boleh ada sampel air mani di bahagias anus?. tiga.. kenapa tidak dipertahankan diri atas gangual seksual?. empat. jikalau telah diugut, kenapa tidak didakwa sekali atas ugutan dan penderaan seksual?. jika korupsi terlibat, tidak akan ada pihak yang menang. korupsi...................... (saya tidak ikut sangat kes ini, sila buat pembetulan.)

Tanpa Nama berkata...

beribu-ribu?

juboq mapelir hangpa lah buduh oi!!!

can I fcuk u today???

that is the SHIT right there!!

really make my day!!!

KAH KAH KAH!!!

hamsor berkata...

woi TT...sila jawap soalan berikut:

kalau ada yang mintak nak sontot bontot kau, kau akan buat apa:

a)ko akan marah, TAPI ko masuk bilik air untuk bersihkan jubur ko

b)ko sangat happy dan ko bagi KY suruh sapu kat jubor kau

c)lari pecut 100 meter tanpa henti

kalau TT betul dapat supply KY untuk seumur hidup...

muahahhahahahahhahah

Tanpa Nama berkata...

Jangan lah tuduh-tuduh I gay... I yang kena paksa you ... (Sayfool).

Tanpa Nama berkata...

nasib aku x tinggal dekat semenanjung. x aman langsung tempat tu... HAHA. biarlah org kata cni hutan ke apa ke. asal hidup aman dan untuk Allah SWT. Hidup ini hanya untuk keamanan dunia dan akhirat. itu sahaja. itu saja yang kami mahu...

Tanpa Nama berkata...

Kalau kat US..kes macam ni gerenti dah diadaptasi jadi filem..banyak sangat kepincangan..dan konspirasi..

Tanpa Nama berkata...

esok kita sambung kisah gay si sayFool..

Tanpa Nama berkata...

kena liwat 26-06-08,air mani kat jubor ko 2 hari 2 malam tak berak...28-06-08 pi checking....pukimak sialfool ko busuk sampai ke usus.

Tanpa Nama berkata...

Mak nyah pun mesti garu kepala punya mcm mana sayfool boleh simpan air mani sampai 2 hari ...
mesti mak nyah akan berkata...
Auuuwww... macam ni mak nak belaja dengan Saifool la.. Auuuwww tak payah la hari-hari cari kote lagi..dalam jubo boleh simpan 2 hari... Auuuuwww