Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 3 Februari 2010

DARI JALAN DUTA



HANYA SATU YANG COOL




BICARA SAMBUNG ESOK PAGI

Hakim menangguhkan perbicaraan
ke esok pagi jam 9.30 sesudah
ke tandas dan minum pagi.

Perbicaraan esok tertutup kerana
malu laa nak cakap kah kah.


HARI INI DALAM SEJARAH


Mamat : Boleh I faq you ke ?

Dol : Faq ni apa?

Hakim : Ini mesin hatar surat yang ada gambar ke?

Mamat : Bukan?

Hakim : Tu... apa faq?

Mamat : Laaa tak kan faq tak tahu..

Hakim : Apa dia?

Mamat : Tak tak ada komputer ke ?

Dol : Ada

Hakim : Jangan play play

Mamat : FAQ ialah frequently asked questions.

Hakim : Bicara tangguh. Esok orang lain tak boleh datang. Nanti malu I komputer pun I tak tahu kah kah kah.





26 ulasan:

master berkata...

Saiful - lelaki murahan, lebih baik tak payah hidup, umur 25, tapi buat kerja bodoh.

Jangan ingat Anwar kena penjara Najib selamat. Silap haribulan ribuan anak muda turun ke jalan raya. Kalau Najib nak selamat, pulihkan ekonomi itu saja caranya. Tekanan hidup melampau amat dirasakan orang muda sekarang, yang bujang, apetah lagi yang baru berumah tangga.

Anak muda yang sokong BN pun dah goyang, sekali brainwash, terus sokong Pakatan. Ekonomi. Anwar itu hanya pelakon politik yang konon memberi sinar harapan kepada anak muda. Kalau harapan pun dia nak sapu, habislah, rakyat Malaysia bangkit. Kesimpulannya ekonomi. Anwar is nothing. Sekarang politik logik, bukan politik sentimen. Pengundi sangat mementingkan diri sendiri. Pakatan perlu memupuk semangat mementingkan diri sendiri kepada pengundi, focus on social benefits. Bukan sentimen bodoh. Kalau pengundi mementingkan diri sendiri, ini amat bagus untuk Pakatan. Siapa beri tawaran paling bagus, kami akan undi.

kunyit hidup berkata...

...'Can i fuck you today'..
ayat maut...kalu kena fuck jadi mcm anak penyu ngelepar la jwbnya..kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

mamat Saiful ni memang bodoh !!! memalukan seluruh laki dunia !!!

Kucing Parsi berkata...

adakah kebenaran boleh di tegakkan di malaysia

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah memang dua tiga hari ni berita kelakau aje kah kah kah sayang sekali esok bicara dalam kelambu...

Tanpa Nama berkata...

terus live from mahkamah tinggi Putrajaya...

hakim: apa bukti atas pertuduhan?

pendakwa: kami akan membukti kan kami ada cukup bukti termasuk hasil ujian dna, laporan doktor, laporan kimia & bukti dokumentasi. terdapat kesan air mani tertuduh tertinggal didalam dubur mangsa (saifool)!

hakim: apa benar tertuduh telah merogol anda?

saifool: ya.

hakim: bila?

saifool: 26 haribulan yang arif.

hakim: bila laporan polis dibuat?

saifool: 28 haribulan setelah mendapat pekenan si najis?

hakim: bila pemeriksaan doktor dibuat?

saifool: sebelah petang 28 selepas membuat laporan polis.

hakim: bagaimana kamu boleh mengekalkan (mengandungkan) air mani mangsa untuk selama lebih 2 hari didalam dubur kamu?

saifool: saya kemut yang arif.

hakim: kamu tidak basuh?

saifool: tidak.

hakim: tidak mandi?

saifool: tidak juga yang arif.

hakim: jadi kamu tidak ketandas, tidak basuh & tidak mandi selama lebih 2 hari?

saifool: benar yang arif. saya buat begitu untuk mengekalkan bukti dna yang arif.

karpal singh: yang arif, nampaknya perbicaraan ini melibatkan edegan 18sx & saya mohon perbicaraan dijalankan secara tertutup.

hakim: baiklah. perbicaraan ditangguhkan ke esok pagi.

sekian laporan terus live dari mahkamah tinggi Putrajaya.

orangkasai berkata...

betoika dialog macam tu sekali? atau hang pandai reka-reka saja. ini kes mahkamah jangan dibuat main. ni kira menghina kalau tak betoi.

Tanpa Nama berkata...

to master,

Saya tak rasa Anwar is nothing. Kalau nak ekonomi yg baik, politik logik & sebagainya pun kena tukar kerajaan yg korup ni dulu. Kalau nak tukar kerajaan kena ada majoriti, kalau nak majoriti kena ada sokongan, kalau bab mencari sokongan, Anwar yg paling handal. Sebab itu PR perlukan Anwar.

Orang mcm Zaid Ibrahim mmg baik & handal, tp kurang mampu tarik sokongan. Sebab itu orang yg lebih agresif & petah bercakap spt Anwar bekerja keras utk tarik pengundi..tapi ada pulak yg salah anggap yg Anwar sebenarnya gila nak jawatan PM. Kalau Anwar tak kerja kua, mcm sekarang, tak beri 'sinar harapan', tak berceramah di sana-sini, sampai bila nak dpt sokongan? Sejata BN adalah media perdana & berita, senjata PR pula adalah blog & ceramah..

Tanpa Nama berkata...

"Anak muda yang sokong BN pun dah goyang, sekali brainwash, terus sokong Pakatan"

kah..kah..kah..
ko gertak adik ko ke anak ko?
ke anak buah ko?
dtg r melaka,johor ke
boss amk pun terkencing dlm sluar bro

kah..kah..kah..

-bekas pemimpin pelajar yg expired-

Johan 23.01.84 berkata...

ape punya tuur..ape pny ayat kahkahkah..

quote of the year 2007 dulu correct,correct,correct..tahun lepas lak "our fundamentals is strong,our economy has no problem"

"can i fuck you today?" ni boleh jadi 'quote of the year' tahun ni..kahkahkah

storm62 berkata...

sial betui anak siapakah ini sialful?

kalolah seorang tu nak liwat ke rogol ko and said "can i fuck you today?" takan ko terus pi bilik mandi bersihkan dubur ko dulu?

bodoh punya melayu umno ni...anak2 melayu umno apabila nak terkena rogol, takan dia pi cuci lobang dulu?...kah kah kah.

bigfish berkata...

Aku rasa patut ajak pakar forensik dari thailand tu, apa nama tah buat cross exam. Tapi bagus jugak setiap detail perbicaraan didedahkan kpd umum supaya rakyat boleh menilai baik dan buruk.

Kalau boleh panggil PM najib lagi gempak walaupum mission impossible...

Tanpa Nama berkata...

SALAM TT.

Aku baru masuk blog uno.
Bahasanya melambangkan fitnah berleluasa.
Gambar adunannya juga gambaran fitnah berleluasa.
Jenis manusia apakah mereka itu.
Siapakah parpukari?
Mukminkah dia?

Aku semakin keliru dengan perjuangan uno membela Islam.

Jelas, tidak!!
Mereka bukan memperjuangkan Islam.
Mereka adalah pembawa fitnah.

batang bejuntai berkata...

'can i fuck u today'
Kalu aku la kena ayat gitu...memang sah aku kuntau anwar tu...dia bukan muda takut apa..sekali hentak kepala lutut kat telor mesti koma punya!

kambing pun puas ngembeek sambil terajang2 kaki bila kena tutuh...ni pulak lelaki. Gila...ingat tak sakit ke.?...kalu pakai pelincir skalipun ingat mudah2 ke nak masukan zakar dlm lubang dubur? Kalu saiz besar pensil je munkin ok la...tapi kalu dah besar botol sos? Lubang tu kecik je beb! Yg heranya pancut dlm plak tu! Takkan air mani tak brcampur dgn taik dlm usus tu?

Johan 23.01.84 berkata...

katakanlah kita nak ajak sape2 utk 'ehem',ade ke sape2 nak ckp "can i fuck you today?"..

pastu budak tu gi check up 2 ari selepas kena liwat,macam mane masih ade kesan air mani kat juboh..tak mandi,tak berak lgsg ke 2 ari?..woit,mamat Saiful ni jenis berak tak basuh bontot ke??..Jakim dan Jais bila nak tgkap budak ni,dia berak tak cebok!langgar syariat ni!..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

saifool ni, jubur dia macam aletta ocean la abang TT. senang nak masuk...

Tanpa Nama berkata...

Batang Berjuntai..lecehnya mani campur tai..kah kah kah.

Kalau dua hari: airmani+tai=Sinfool

Sinfool mungkin dia sayang airmani sebab tu dia tak mandi; tak cuci jubur; tak buang air besar. Mungkin waktu dogtor pereksa jubur dia banyak bau busuk..eh eh eh. Agama Islam memerlukan orang nya bersih..bukan simpan airmani+airjubur+tai selama dua hari.
Ya Allah dasyatnya Sinfool ni.

Nek Ti berkata...

Master....kalau DSAI gila jawatan, tak payah susah payah la dia meringkuk dalam penjara, dilebabkan mata, diaib-aibkan sebegini. Setuju saja dengan idealogi gerombolan, senang dapat pangkat. Cuba anda cari calon2 lain yang berkarisma seperti beliau, ada? siapa?. Insan seperti DSAIlah yang kita harap dapat membela nasib kita yang selalu kena tindas ni. Buka mata dan minda anda luas2 barulah beri komen.

Keliwontron berkata...

CAn i fuck you today ?
Can i sodom u today ?
Can i rogol u today ?
Can i reverse make love ?

hahah kelakor la Mahkamah malaysia nie ...kes bodoh mcm nie tak yah bicara la , buang boreh BErnas saja ....... banyak lagi kes lain yg tertangguh ...kes sontot nie jugak yg depa dok kalut ....mmg dunia nak kiamat .... buat penat jer semayang tunggang terbalik , puasa ramadan zakat bayo ....last2 fitnah bodoh mcm nie org Kapir pun malu nak buat .... baik buang saja Islam di nama tu

Tanpa Nama berkata...

aku rasa si samdol sepol ni ada masaalah mental.kalau kau x nak bila si peliwat nak liwat kau,x kan kau pi bukak baju...apa pasai kau x lari ke,pukul org tu ke..dia 60 thn beb kau baru 25thn ,tulang kau masih byk kalsium maa..lawan la..nak buat citer pun pikir ler logik sikit ..buat rugi masa je mahkamah dgr kes bodoh piang ni..

Tanpa Nama berkata...

setuju dgn master.
Anwar mmg hebat, dpt tarik sokongan utk PR. Ttp PR x bleh bergantung sepenuhnya kpd Anwar. begitu juga dgn sokongan rakyat, tidak semestinya dihalakan ke arah sentimen simpati terhadap Anwar. Anwar hampir pasti didapati bersalah dan dipenjarakan. Mereka pasti akan melakukan segala upaya agar kebangkitan rakyat dpt dihalang. Dengan media ka boleh lakukannya. Oleh itu PR mesti bersedia utk hidup tanpa Anwar. Spt yg dikatakan oleh saudara master...ekonomi sewajarnya dijadikan modal perjuangan PR. jelaskan sejelas-jelasnya...ekonomi sekarang hancur akibat ketamakan dan ketongongan BN dalam mengurus ekonomi negara. Rasuah yg berleluasa...adalah punca kejatuhan ekonomi negara. rakyat juga ptt dibagitahu... ekonomi tidak dpt dipulihkan melalui sentimen BN atau umno adalah pejuang bangsa, umno dah lama memerintah, umno dulu kini dan selamnya....dan segala retorik bangan umno. rakyat patut tahu...rakyat negara maju tidak memilih parti berdasarkan sentimen sejarah ttp berdasarkan apa yg parti itu cadangkan bila mereka membentuk kerajaan. sbb itu obama tidak hidup dgn bayangan presiden demokrat yg lain.

Tanpa Nama berkata...

BODO!!!! Aritu hang cakap liwat secara paksa...tapi ada masa pulak pi mandi?setakat yang aku dok baca dalam paper merto, orang kena rogol tak dan (tak sempat) nak pi mandi-manda aihhh...wei, cari director lain la...skrip pon kasi tukar cikit...pencacai UMNgOk, sila komen...

Tanpa Nama berkata...

?????????????

1. tak lulus periksa kat uniten...nak mintak biasiswa pergi oversea.

2. baik sungguh kerajaan, org yg bengap nak di hantar ke oversea.

3. jumpa bukan pegawai biasiswa...yg pelik boleh direct jumpa PM.

4. senang benar nak jumpa PM!

5. Kata kena paksa sontot...yang pelik boleh bersihkan bontot & pakai tuala ajer.

6. pengotor juga mamat ni...boleh tak basuh selama 2 hari tu...

7. 2 hari tak berak tu.

Tak tahu...sapa yg kena!!!!

Yang aku pelik lagi....

tanda kat dahi si mamat tu!

1. solat kuat tu....

2. alim tu....

3. warak tu....

4. sujud lebih tu....

tapi kan....

aku tengok tanda tu kecik dan sengetlah! mcamana sujud senget pulak? kalau sujud gesel kuat kat batu gerewel semestinya besar tanda tu mat oooiii....


mat, jangan jadi hipokrit!

Tanpa Nama berkata...

Can i FUCK u today???

Silap tu, Saiful mana ada PU**! dia BUR*T je, patutnya ayatnya begini:-

Can i SODOMY u today??

Apa BAGHAL, BODOH, BANGANG, TOLOL, BENGONG, BAHLUL DAN MANGKUK nya budak saiful nie, takkan terus TONGGENG SERAH BUR*T kot?

Kalau dah kata taknak belah la tunggu apa? nie kata taknak tapi TONGGENG?

Kalau nak menipu pun biarla cerdik sket, ramai dah sembahyang hajat turunkan bala kat nko kalau menipu, tunggu je la.

-madir-

Tanpa Nama berkata...

rasanya ayat "can i fcuk you today" akan menjadi anthem rasmi selepas ni..hehe

shahmetal berkata...

@Tanpa Nama (2010 Februari 4 10:38):

Bagus. orang camni yg kita cari. x ramai pembangkang yg celik mcm ni. yg tau sokong membuta tuli adalah. last2 jadi mcm pengikut umno yg depa kutok2 tu jugak. 2X5