Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 8 Februari 2010

TELAH MASUK KE PASARAN



SILA DAPATKAN SEKARANG !




nota:

isu dalam karton
majalah cult telah masuk
ke dalam pasaran.

dapatkan sekarang
sebelum jubur sifool dijahit
kalau dijahit tak sempat ketawa kah kah kah

nota:
sila klik digambar
untuk ketawa besar kah kah kah








5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Saya dari sarawak..Macamana nak melanggan??ada tak secara online?? Tahu2lah kat sini, Suara keadilan pun peniaga bersorak nak jual. sesiapa yang tahu kasi info..ok. Assalam..

dILA berkata...

pergi ke sini untul maklumat

http://www.cartoonkafe.com/store/

Tanpa Nama berkata...

boleh siapa2 bgtau kedai mana boleh dapat komik ni kalau di kawasan jalan pahang dan setapak. aku tak nak ketinggalan. aku rasa buku ni akan jadi bahan rujukan sejarah 4-5 tahun lagi

Tanpa Nama berkata...

Thanks dILA. Sya akan cri kat web tu.

isamo berkata...

Kepada sesiapa berminat nak dapatkan, sila lihat senarai pengedar seluruh negara melalui link ini, http://bit.ly/8vmGBn atau beli secara online di www.cartoonkafe.com atau email kepada cartoonkafe@gmail.com atau hubungi pejabat Sepakat di 03 22744931 untuk keterangan lanjut....Zunar