Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 28 Mac 2010

HANTU DI MANA MANA



INI BUKAN HANTU KE?




JANGAN BANGKIT ISU PENGUNDI HANTU : SPR
– berita hairan

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) hari ini mengingatkan semua pihak agar tidak menimbulkan isu pengundi hantu pada pilihan raya kecil kawasan Parlimen Hulu Selangor yang akan diadakan tidak lama lagi.

Pengerusinya, Abdul Aziz Mohd Yusof, berkata ini kerana isu itu tidak pernah wujud sebaliknya timbul apabila ada pihak tidak memahami peraturan baru yang dilaksana sejak Julai 2002.

KAH KAH KAH..

woit… INI BERITA PELIK… kah kah kah..

kah kah kah… PENGUNDI HANTU TAK WUJUD?... kah kah kah…

kah kah kah…. MALAON INI TAHU KE APA YANG DIA CAKAP…kah kah kah..




8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kenapa suka gelakkan kaum sendiri?

semua entry kau mcm 2..

Tanpa Nama berkata...

kalau pesan awal-awal lagi kata takde hantu, maknanya ada hantu la tu.....

Tanpa Nama berkata...

Buat buat tak paham kot ...

HajiKepalaLembu berkata...

election 1994 aku terlibat secara langsung urus pengundi hantu oiiii...hahaha...tak ada pengundi hantu sebab dulu dipanggil PENGUNDI LUAR..sedap sikit bunyinya.

Tanpa Nama berkata...

dr mana dtg nyer malaon =2010 Mac 28 02:59 ni???
pengundi hantu ke? ke puaka pencacai angkat najis umngok?
gelaklah kalo depa buat lawak sarkas.. takkan nk duk diam bodo piang mcm lu kot? satu lg contoh produk bongok Barisan Nasional.

-budak itm.

Tanpa Nama berkata...

lain macam bunyi wakil spr ni

kalau tak de hantu, maka ada
kalau ada hantu, maka tak de
kalau ada bas, hantu naik bas

tapi aku rasa, banyak hantu nanti
maklumlah majoriti undi sikit
jadi, hantu amat penting

aku rasa laa

Tanpa Nama berkata...

Encik tanpa nama 2.59

kah kah kah
mana tak gelak
prkasa nak pejuang melayu!
apa benda prakasa dah bagi melayu?

mamak nak pejuang melayu?
katak nak pejuang melayu?
bole jalan daaa
harga gula naik pon dah bisu
nak pejuang melayu

hang mimpi lagi ka?
jangan mimpi ler!

lain le kalau ada prakasa, gaji hang naik 25%
bonus hang naik 3 bulan

kalau hang melayu amenu
tak payah ada prakasa pon tak pe
lesen besor dah!

tapi kalau hang melayu pr
ada prakasa pon tak guna
meleleh aja air lioq

tak pecaya?
hang pi masuk pr cuba!

Tanpa Nama berkata...

Ramai yang pernah berkhidmat sebagai returning officer, assistant returning officer dan ketua tempat mengundi (undi pos) tahu cerita sebenar.