Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 12 Mac 2010

MALAM SABTU INI DI TEMERLOH



KALAU TIDAK ADA ARAL MELINTANG - KITA KE SANA




nota:
patin dengan tempoyak sedang menunggu



15 ulasan:

cassa berkata...

waaaoowww!

ini mesti gig paling best
yang tak bule tahan, patin ngan tempoyak tuu..

kah kah kah

lu saje nak wat orang terliur haa

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Ada bola laa bro... ME NO SPEAK ENGLISH PREMIER LEAGUE.... tak dapat nak terjah ke sana...

Tanpa Nama berkata...

salam bro TT. yang lain ok, tapi mantan pengerusi gerak buat gua boring nak turun temerloh.

mat ijam berkata...

patin tempoyak sedap di batu satu jln tloh-mntakab..., tapi kenerak masak rom jerantut lagi meleleh beb...

Tanpa Nama berkata...

koi kenai sangat ngan man kadir tuh.., godong aboh koi... die belakon cite Man LAksa tu, sebagai pengerusi Majlis...

Tanpa Nama berkata...

fuhhh tt...ikan patin gulai tempoyakkk...menyelerakann..

Tanpa Nama berkata...

Amacam bang tt RPK telah dedah pukimak punya ibrahim katak ali kerja untuk vincent penyamun tan kantoi si pukimak punya katak sial ni kahkahkahkahkah.

asyMok_Aambo berkata...

Kalau tidak ada ARAL melintang- KITA TUKAR TIUB PUTRAJAYA as soon as possible.
Majority of Registered Voters Bersama KITA!!!!!
KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
PASti Boleh!!!!!!!

Punai tak bersarung berkata...

Org temerloh nak sambut tukar tiub
kah kah kah
kenapa tak ajak kamaruzaman yaakob sekali..?
Sharkar nak jadi MB woi! Pegilah tpt lain..pegi Pekan ke, baru lah mantap!

Hidet berkata...

hahahaha...
hahahaha...
hahahaha...

berangan jek la nak tukar tuib putrajaya..

hahahaha...
hahahaha...
hahahaha...

ulang balik la korang nye angan2 16 sept tu..

lompat si katak lompat - korang nye idea la ni..

hahahaha...
hahahaha...
hahahaha...

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah

ligat sungguh TT
ke hulu ke hilir
mencari patin tempoyak
dan kenerak masak rom

gitulah perjuangan
menaikkan harga PR
meluncur ke Putrajaya

anti sipoot berkata...

gua bukan menteri be end bro
gua pun tak dapat projek
gaji gua kecik
dekat tengah bulan nih
pergi temeloh kalu
kang duit tambang balik tak lepas
makan magie la gua nanti

Ikan Patin berkata...

Aku cuba try test datang nanti masa on the way ke Jerteh. Make sure happening.

Tanpa Nama berkata...

salam bro hisham..kenapa x ada update berita?x sehat ke?hope sehat..tanpa berita tt aku keliru nak buat apa..x mandi lagi ni..update bro..

Sepukal berkata...

itu Sabtu malam, bukan malam Sabtu