Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 20 Mac 2010

MELAYU KENA TIPU LAGI !



APCO KEMPEN SATU MALAYSIA




APCO KEMPEN SATU ISREAL





10 ulasan:

Sudin berkata...

Kes ni terlalu serius isham ooi..!
Duit dah bayor....nak cakap apa ?

Dari zaman Mahafiraun mamak kerala lagi budaya ni dah membiak.
Penasihat peribadi,perniagaan,...GLC lagi teruk !..terang-terang TELEKOM bagi duit atas angin kepada penasihat,baik dari segi teknikal atau pengurusan.
Hari-hari,380 hari dalam setahun keroje menipu je.!!!
Tembelang dah pecah.

Bukan senang isham nak melurus...melainkan mesti ada yang terkorban.
Zaman reformasi tiba-tiba je Henry Kissinger terpacak depan mamak haram jadah Mahathir.
Senjata ISA cukup ampuh.
Akta polis seksyen 27,OSA,AUKU,Akta mesin cetak dll diguna pakai untuk melumpuhkan gerakan.
Tidak semudah itu British,Amerika,Israel,China,Jepun untuk melepaskan pelaburan yang dibuat.
MMC,Harisson Cros.,AA Tin,Malayan Tin,Keramat Smelting punya sejarah tersendiri.
Umno menjadi barua mereka.
Hutang sepatutnya kena bayar,ini idak..!joli ibrahim ali selagi mahu.
Dah jadi pokai...ha apa lagi kena cucuk hidung le !Kalau idak mereka huru-harakan negeri.
Barua orang putih ni terpaksa tepis sana,tepis sini....lama-lama tercirit dalam seluor,habis terborai,terbarai...

Alasan barua orang putih ni cukup cantik.....apa kata deme ?
Orang putih berniaga pakai sen/kupang....sekupang dua mereka kira juga.Idak ke ngancuk mak namanye !

Jeng,jeng,jeng....maka koreklah apa yang boleh dikorek.Sampailah telaga minyak kering-kontang....lepas ni korek jubor saiful pulak.

Deko,APCO kuchi nehi apsapal...kah,kah,kah...itu dulu zaman hindusetan.
Sekarang shahruk tersampuk setan ada kat pam minyak....kah,kah,kah
Maka ramai-ramai nyanyi lagu Israel Zionis...pok amai-amai belalang APCO...nanti malam perah susu....kah,kah,kah
Najib nak perah susu siapa isham ooii..?

Tak lame,kite tunggu je.....
Kenyataan penuh menteri KPI,cukong MCA,MIC,GERAKAN yang mana mereka-mereka ini udah masuk melayu dan menyahut seruan ONE Sabun !
Nama pun tukar,Hermawan sukun,Rudy Kim Yeik,Suwasdi vollu,Kesuma yen yen,Raden vincent tan....kah,kah,kah

Apa nak jadi tanah melayu oooiii.!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Dah tau ada 2 ekor israel ekstrim dalam syarikat tu, kenapa ambik jugak?

Kenapa bayar jutaan ringgit pada syarikat yang anggotanya ada yang suka sembelih rakyat palestin?

Dah lah.
Berhentilah bersekongkol.
Simpatilah pada rakyat pelastin.

Tanpa Nama berkata...

Woit TT. Mana satu Israel mana satu Malaysia? OneIsrael denagn 1Malaysia sangat berbeza. Macam SingaporeOne dengan OneUtama. Kah kah kah ...

Lang berkata...

suke ati diorangla... nak sokong israel ke zionis ke... bukan boleh halang pon... fulus bro... fulus...

Tanpa Nama berkata...

Ya, itu dia, one israel izi one malaysia, no?

yezz, vi zink maleyzia izi zimilar to one izrael..zimilar konzep...izi 'one' izi gud zpindoktor idea, yes..yess...

you maleyzians are all stupid, no? Cannot see meh, why same tagline lor? Same brain who thought of it lor...tagline sama pasal tukang pikirnya sama wat...

ha ha ha, juta2 sokong israel, kah kah kah...rugi je malaun beruok keraiy tu gi demo condoleeza rice hati tu, rerupanya pi im bangang jibby last2 menyembah zionis juga nak selamat dari rakyat malaysia...
ha ha ha...palestine babai...come, zionis baby, i love you zionis baby, we babai you palestin,

ha ha ha jibby masuk jamban la sembunyi situ, dok lam taik!

Tanpa Nama berkata...

bro, jadi yek? Dalam paspot malaysia cakap kita takleh masuk negara israel, tapi apco tu senang2 je buka ofis kat KL, siap jadi penasihat kerajaan lagi.

BTW, keraiy oxpot, aku taula dorang apco tu hq nya kat washington, ko ingat yahudi zionis tu sentiasanya kat israel ka? wakakakak, patutla ko takda jawatan kabinet, bodo mangkuk jamban rupanya ko. Tak semestinya hq kat washington, dorang tu bukan yahudi, paloi! Kat washington la beribu yahudi kaya dok kira duit and buat keputusan besok nak bom negara mana, ngok betul la. Gi baca buku balik la ye kalu tak tau.

Anyway, balik pasal paspot tadi, jadi tak lama lagi agaknya kerajaan akan kata boleh dah pula masuk israel, yek?

jibby, ball in your court (ops, tennis ball, ye, your 'balls' in mad kutty's hands wat, aahahahah)

israel zionis aku cinta padamu - lagu baru time si jibby mandi. PUI!!!

Tanpa Nama berkata...

http://www.apcoworldwide.com/content/News/press_releases2009/malaysia0809.aspx

APCO Worldwide Opens in Malaysia
Firm to assist new Malaysian government in strengthening communication

Hong Kong (August 10, 2009) – APCO Worldwide, continuing to broaden its activities in Asia, is opening a new office in Kuala Lumpur, Margery Kraus, president and chief executive officer, announced today. Among the office’s first clients is the Government of Malaysia under the government of Prime Minister Najib Razak.

Ahahahahahaha....Nak sembunyi mana lagi najis oii, dah apco warwarkan, ngko memang sah terang lagi bersuluh client menyembah zionis ni, adoiii, malaysia memang nak mampus kalu dah nazak macam ni....

undila, undilah lagi ameno dan keparatnya, tak lama nanti kita ada public holiday Hanukah kat malaysia, haaa undila lagi, padan muka yg undi ameno, ngko bayar darah mereka2 yang dah mati oleh tangan zionis ni di merata dunia dan sepanjang sejarah dunia!

Besok2 ada ehud barak, setanyahu, ntah goldstein, greenberg bagai datang holiday beli tanah pakcik felda, babai la, babai...

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah
satu dharab satu jawab satu,
satu tolak satu jawab kosong,
satu campur satu jawab dua.
satu bahagi satu jawab satu.
Kah kah kah
Cuba teka satu apa?

Tanpa Nama berkata...

aku tau jwp nya 1 malaysia kena tipuu

Tanpa Nama berkata...

SATU KEPALA BANA