Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 25 April 2010

BERITA TERBARU DARI KKB




TERKINI



Laporan tekah diterima dari sumber dalam United Malays National
Organisation.

Telah diberitakan jika Zaid Ibrahim dan PKR menang kerusi Hulu Selangor
Najib akan melakukan satu kejutan.

Najib dikatakan telah bersedia untuk meloncat masuk ke MIC.


Muhyiddin juga dikatakn talh mebuat hubungan tidak resmi dengan Parti Nala Kurap Pan.

Sama ada mereka dapat meloncat parti semuanya bergantung dengan keizinan Ibrahim
Ali.

Meloncat parti wajib mendapat watikah dari Wira Angkasa Perakas Ganda Wang Anda kah kah kah
.

16 ulasan:

Salleh PJ berkata...

Kahkahkah - kau dah buat daging lebih di muka MS kecut dan ganyut.

Tq

Tanpa Nama berkata...

dah gila ke...baru kalah sikit, dah gila...hehe

Tanpa Nama berkata...

lu xh ni update la bro...pr kalah dah ni...

Tanpa Nama berkata...

bro!! jgnlah cam ni.. serius la sikittt. apa jawatan dia nak pegang kat MIC tu.. AJK 1msia??

Tanpa Nama berkata...

woii...melancap ke...syok sendiri pulak...hehe

Tanpa Nama berkata...

aduh, sesangat disappointed betul bila tgk mkini punya title. *sigh*

Nak buat macam mana, mereka termakan dgn matawang, kemudian, bila gst dilaksanakan, siapa yg sengasara. Tak guna.

Tanpa Nama berkata...

lu makin mengong wa tengok..langsung x de kredibiliti..pro lah bro..

TiubRosak berkata...

ahaha, apa yg lu melalut nie TT, buat tabiat kaa? ahaha. ke xdpt terima kenyataan?

yg nie la perangai anjing2 kurap belaan Anwar, bila kalah bukan main lagi cerita dispinnya. ahaha. sedar la wahai TT yg budiman, keputusan telah rakyat buat. BN telah diberikan mandat oleh rakyat H.selangor jadi jgn la bodohkan diri tu untuk pertikaikan keputusan rakyat.

Ternyata rakyat dah sedar yg selama nie PR terutamanya PKR adalah parti kencing rakyat.

selama 2 tahun apa yg korang PR dah buat? xabis abis buat hal.contoh yg 1 dpt malu, pasal skandal gambar terkangkang sampai nmpk hutan tropika, ish2 klu nk tulis alamatnyat sampai esk pun xabis.


TT, ko suruh jela tauke ko tau abiskan kes dia kt mahkamah.


apa2 pun TT, jgn la ko gi minum air kencing setan tu sebab frust.

ahaha.


jom pekena nasi ayam hailam jom. ahaha.

Tanpa Nama berkata...

hick!! hick!! hick! hick!,,, erph!! hick! hick! hick!... uwegh!!!

Tanpa Nama berkata...

Janagan kecewa cuba lagi.........

Tanpa Nama berkata...

takpe2... kita terima kekalahan itu,jadikan kita bekerja keras lagi untuk rakyat bukan utk cukong..haha
dan bukan utk ketuanan melayu.


(seyes ayat klise sungguh)



balakong~~

Tanpa Nama berkata...

Isyam,
itu rancangan Ganda Wang Anda ialah tv show tahun 71-72 , ha ha ha,masa tu saya masih disekolah rendah tapi ingat rancangan tu sebab suka dengar lagu tema dia. hihihi..biasalah budak2 kan..
ada salah satu rancangan tu Allahyarham P.Ramlee jadi pengadilnya. ..mmm..syahdu ingat zaman dulu2.

pasal prk tu, kita sambung usaha seterusnya..teruskan mendokong cita-cita rakyat menuntut keadilan!

Tanpa Nama berkata...

salam tt,hidup apco...hidup ehud berak...tak sia2 apco membodohkan melayau...jgn lupa sumbangn 6 kotk undi dr raja kotak,150 pasg slipar sumbgn raja katak,4 psg underwear anwar sumbgn zul/zahr.....tdm ckp melayu mudah lupa..kahkahkah 100% gua sokong,tak ingat ka hg nk kena kalung selipar.

Tanpa Nama berkata...

tiubrosak idup lagi rupanya.

ishk ish...

ingatkan dah seminggu melesap, streamyx dah potong line internet sebab takde duit nak bayar bil.

Tanpa Nama berkata...

salam,biasa la bro,lu tk ingat pru 10,berapa bnyk wakil rakyt sebenarnya wakil pos pasal kalah undi maka masuklah undi2 pos,,,apco taktik

wakmeli berkata...

PR menang sebenarnya..walaupun bn guna segala mcam jentera sprti suratkhabar, tv, anasir2, kemudahan awam dan sebagainya sepatutnya undi blh dapat lebih 40k... bn promosi dirinya dalam tv, suratkhabar dan menghentam calon pkr, memberi rasuah berupa janji pembangunan dan macam2 klau menang dan pelbagai kaedah matlamat menghalalkan cara tapi masih tak dapat undi majoriti yg hebat drp rakyat hulu selangor.... klau p'raya umum, insyAllah PR peroleh kemenangan sbb bn xleh nak 'cover' suma tempat.. dorang 'cover' tmpat2 pmimpin tertinggi je cam PM, TPM dan suku sakat yg rapat....