Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 25 April 2010

TERKINI - TERNOW - PEMECAH BERITA





PEMECAH BERITA


CIKGU BARD DAN KUMPULANNYA TELAH DISERANG DENGAN PARANG

OLEH PENYOKONG BARISAN.

INI BERLAKU DI WILAYAH SUNGAI BUAYA.

TETAPI POLIS TELAH MENAHAN CIKGU BARD DAN LIMA RAKANNYA DI BALAI POLIS SERENDAH.
pelik tetapi benar !
yang menyerang tidak di tahan
yang kena serang masuk lokap !
this is malaysia for you maaaan kah kah kah





BERITA BAIK


LAPORAN TERBARU JAM 1.00 TENGAH HARI DARI FELDA



GEDANGSA:

saluran 2 dan saluran 3 ada pertambahan

SUNGAI TENGGI

di sungai tenggi dan sungai tenggi selatan ada peningkatan

10% dari tahun 2008 dauhulu.

SUHARTO

jelas ada pertambahan untuk pkr

NOTA : jika tidak ada penipuan yang beterusan
ahli parlimen hulu selangor ialah Zaid Ibrahim

LAPORAN DARI KAJI SELIDIK ZENTRUM

badan kaji selidik ini telah meramalkan
beberapa minit tadi nahawa calon pakatan rakyat
akan menewsakan calon mic.


LAGI BARU MASUK:


felda suharto telah dimenangi oleh pkr

di sungai buaya - warga emas memihak kepada mic

tetapi yang muda memihak kepada pkr


13 ulasan:

milo berkata...

Saranan saya, suruh pengundi PR kepondok BN untuk check nama lepas tu undi PR.

Supaya mereka tidak di ugut masa ke votingcentres dan untuk mengelirukan SPR yg pastinya akan tukar ballot box dikawasan mana banyak pengundi PR.

Dulu kat Sabah kami but camtu. Berjaya.

Tanpa Nama berkata...

insyaAllah secara senyap2 pengundi akan menolak Bn. bukan sebab calon kamal or zaid. tapi sebab pengundi di selangor bukan bodoh untuk ditipu dan ditakutkan2 lagi

Tanpa Nama berkata...

Tmksh byk TT.. ribuan sedang update ternow dri TT.

Tanpa Nama berkata...

btul.. sya jauh di utara, TT lah tmpat sya update prk ni.. sy percaya rmai update cni cuma xkomen je.. tq

Tanpa Nama berkata...

hang kencing apa ni sham...taktik lama hang tu org dah tau dah...buat2 menang sebab bila kalah suruh rakyat demo..jgn lepas nie hang kena tangkap sudah..

giko berkata...

apa law di M'sia ini? yg diserang ditahan pula... trend ala Teresa Kok agak nya... ditahan utk perlindungan nya...

PKR mesti menang di sini & DAP di Sibu utk rakyat...

TiubRosak berkata...

ahaha, dah dijangka lu akn tulis mcm nie. ahaha. memang bangsat betul.

belum apa2 lagi dah pandai tgk masa depan. ahaha.

spin TERBAIK bulan nie.

xpe2, teruskan kencing ye.

master berkata...

Parlimen Hulu Selangor sebesar saiz negeri Melaka. SPR ini bodoh ke?

IbnAbdHalim berkata...

Biasalah tu Sham. Mana ada anjing yang gigit tuan?

Tanpa Nama berkata...

300pm

AN APPEAL: AT BUKIT BERUNTUNG 2: MINTA AMK DATANG MEMBANTU. MAT REMPIT DI SANA BUAT KECOH

Jin Beragas berkata...

bijak...bijak....kalau Zaid kalah maknanya ada penipuan...memang penipuan!..
Pengundi yg menipu PKR atau SPR yg tipu pengundi..?

Ini ide murahan lagi basi la bro...bila kalah dah ready nak tutuh SPR tipu..

Tapi kalau Zaid menang...sahih cakap jubo SPR memang wangi.....kah kah kah kah...

Terlebih pandai punya org....!!!

Tanpa Nama berkata...

Salam bro,
Ana nak pi sana x dapat, Kedah reja la bro... so dari jauh dari hati kecil ini sentiasa bersama pejuang di sana. Isyallah kalau bagi no ic pengundi hantu tu kami boleh autrkan. Atau ente harapkan apa-apa yang kami boleh bantu akan kami bantu. Takbir

PAS pis PUS gi mampos ler... berkata...

teruskan TT...pergi jahanam sama bangsat yang haram lagi jadah tu...kahhhh...kahhh