Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 25 April 2010

KONSERT POLITIK DI HULU SELANGOR



LAST GIG AT KKB - 50,000 ORANG


cukup best 50,000 orang datang final gig pakatan rakyat.
awal semua tempoat sudah diambil. dalam padang penuh sesak.
aku jumpa memebr dari melaka, rembau, pilah, ulu yam, kerling, jb,
bahau, penang, perda - seribu satu macam jenis manusia.


BEST ROCK STAR

paling kawak paling cool ialah karpal singh.
dengan bahasa melayu terputus putus karpal
menuduh najib takut dengan rosmah.

karpal juga menerangkan kepada pendengar yang ketawa bahaw :
yang memerintah hari ini ialah rosmah mansor.


NIK AZIZ
nik aziz mengutuk gerombolan.
' i know who you are' ini bila gherombolan
ingin mengajak Pas masuk barisan.

nik aziz juga cool dan lawak. ranking sama seperti karpal singh.

12 ulasan:

sunsnake@budakbalun berkata...

kahkahkah!
Cool giler ini Tok Guru!! Leh Speaking lagi elok jauh lagi elok dari Mike Tyson! Me No spek inglis!!

hj jamaludin berkata...

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Haram jika kita bersahabat dengan Azazil,Syaitan dan Hantu kerana mereka akan sesat akidah Islam kita tapi Halal disisi Islam (pendapat pemimpin UMNOBN APCO) kalau kita bersahabat dengan Israel APCO kerana orang orang Yahudi Israel APCO akan membantu menjana ekonomi Malaysia .Kerana itu Kerajaan pimpinan 1 Malaysia mengajikan Yahudi Israel APCO kalau tidak rakyat Malaysia akan mati kelaparan kalau tidak dapat bantuan kebijaksana Yahudi Israel untuk menjana ekonomi Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

ROSMAH MANSUR PERMPUAN PUAKA

Tanpa Nama berkata...

eh eh cool nya Tok Guru.

Dia tau cakap "I know who you are"/
Tak pernah dengar dia cakap orang putih.

Dia memang disayangi orang.

Karpal Singh memang bijak dan cool.

Aku berdoa semoga Zaid menang.

Terima Kasih TT membawa berita ini.

orang kampung

Sudin berkata...

Memang cool benggali ni....

Yang tak cool ketua lanun gerombolan Umno(B)haram jadah mamak Madey...!
Terlebih mabuk mengketedarah arak dari Filipina.
Patutlah nak sangat PPSMI....rupa-rupanya anak-beranak mabuk minum arak dari Filipina.
Bila dah mabuk,anak-beranak cakap orang putih....kah,kah,kah

Kata ketuanan melayu....rupa-rupanya calonkan paria kasta auta keling mabuk todi.

Keling menyamar melayu,
Mamak Madey lagi lama menyamar melayu,
Cina menyamar tengku pun ada....kah,kah,kah

Jaga-jaga malam pengiraan undi...
Bekalan api letrik akan terputus secara tiba-tiba....TNB akan memutuskan bekalan elektrik seluruh malaysia....
Ribut tak ada,hujan tak ada,angin pun tak ada...tiba-tiba bergelap !

Lanun gerombolan Umno(B)/Bn ni bunuh orang pun mereka sanggup demi sebuah kuasa !!!

Tanpa Nama berkata...

Anwar dtg naik moto 40 mnit dr Bkt Sentosa tlupa ke? kah...kah..kah.

Tanpa Nama berkata...

tak dapat aku bayangkan karpal cakap melayu lintang pukang punyer bahasa...broken malay habis macam aku cakap omputeh laa...apapun, masih boleh kita layannn...

tapi dia masih boleh managed buat lawak lagik tu ha...ada video ka? paste mai link kat sini..leh refer youtube pun kira baguih la..

Tanpa Nama berkata...

mana cik puteri reformasi ? tak nampak batang hidung di KKB ?

apesal bini anwar pakai sarung tangan on right hand saja
dia itu doctor bodoh la. bikin memlaukan rakyat. even pompuan puaka c4 tak pakai sarung tangan and shake hands with public. si bodoh azizah buat rakyat malulah. kalau PKR kalah then i blame on these two ekors

Tanpa Nama berkata...

Maka semua retorik rock PR ini mesti diterjemahkan dalam kotak undi yang akan memberi laluan kepada Najis dan gerombolannya walaupun muka tebal, muka tembok dan muka tak tahu malu MESTI undur. Jangan BN jika kalah nanti pula pembicaranya seperti AWANI/RTM/TV3/NTV7 akan kata "ini keputusan di luar dugaan' berlagak seperti orang pekak bahawa rakyat dah ada pilihan untuk menggantikan parti bobrok UMNO.
Syok betul dapat merasa sedikit tempias persaudaraan semasa mendengar kesemua bobot pemimpin PR membuka mata rakyat yang dahagakan reformasi. Sayang Aden duduk nun jauh tak dapat menikmati suasana mesra rock malam PR. APO nak de kato?
Najis dah siap skripke apa nak dikatakan sekiranya KALAH di P094.

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum wbt.
Bro, photo YAB DSNA & YB Karpal sdg membuat persembahan tak ada ke?

Tangkup berkata...

"UNDI PAKATAKAN"
"UNDI DATUK ZAID IBRAHIM" calon PR untuk kemajuan Rakyat Hulu Selangor dan kemakmuaran Rakyat Malaysia!!!

Allahuakhbar Allahuakhbar!

Tanpa Nama berkata...

si Rosmah suami Najib mengarahkan agar isterinya tidak berdebat dengan Anwar Ibrahim.

Seorang isteri solehah mestilah patuh dan taat kpd suaminya kerana syurga di bawah tapak kaki suami.

Inilah contoh dan teladan yang perlu diikuti oleh semua rakyat 1Malaysia.

-vanguard-