Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 23 April 2010

SATU LAGI CARA MENIPU MELAYU




NOTA:


perhatikan betul betul.
yang mana satu ijazah kelentong
yang mana satu ijazah ori

yang mana satu idaman kalbu
yang mana satu nak tipu melayu kah kah kah

INI KAH YANG ORI




INI YANG ORI KAH?

15 ulasan:

Lame Activist berkata...

Bro, nama dia listed dalam ECU database, cari "p.kamalanathan/p.panchanathan" pada family name, award title "bachelor"

Tanpa Nama berkata...

hahaha! ada orang itu sudah mintak ampoon..hahaha ya! ampoooon mr kamal.. hahahaha

Ardilia berkata...

OHH GILOSS! ingat orang lembu macam depa ka?

AzamDin berkata...

itu sijil baru buat.,..ori gak tu kot.. ahahahahaha

TiubRosak berkata...

Siapa kencing siapa nie wahai TT yg budiman?

ini je modal lu ada? pergh, memang masak la si kamal tu. haha.

setakat posting berapi tanpa mempunyai fakta boleh ke kasi menang kt doreamon kaki botol tu?

kesian gua tgk lu. makin lu bersuara, makin gua kesian lagi kt lu. haha.

TT, skrg gua xnk tulis banyak2, pasal gua tau, bila je BN diumumkan menang, lu akn bikin cerita apesal BN boleh menang. gerenti punya la. haha.


Ps: bikin cerita best2nya tau, biar lu anjing2 boleh menyalak dgn kuat lagi. hihi.. Mat kiri yg suka bermimpi disiang hari, itula lu.

Tanpa Nama berkata...

TT hang bagi taulah yang mana satu, kami ni yang darjah 6 pun tak pas, manalah kami tau.

La ni pun ramai yang ada PHD. Nak bagi tau hang , aku ada seorang kawan. Dia pi ITM tahun 70han , kerja sebulan dua kawin. Laki dia tak bagi kerja. Tahun sudah masa umur dalam lingkungan 50han,dah dapat PHD. Buat master dan PHD dalam jangka 3 tahun. Sekarang ni amat aktive dalam NGO. Ini cerita benar. Malaysia boleh.

Tanpa Nama berkata...

aku agak yang bawah tu yang ori...

sapa2 dari Edith Cowan Uni yg grad ngan kamala ni, bleh la habaq kat kita semua sama ada betul atau tidak kamala ni graduate dari sana?

Aku buat google site search results eelek, bro. (kamalanathan site:ecu.edu.au), tak kan tak guna nama surname walau sekali kat mana2 dokumen universiti, kot^__^...tipuuu ni...

Aku search for sivakumar.. ada results, Gopal, Ibrahim, Anwar, Mohamad, Ravi, suma ni ada results on ecu.edu.au tu... ha ha ha Kamalanathan takda...jeng jeng jeng!!

tv3suku.com berkata...

You nih tak baik la Shammm. Degree tuh degreee betul. Tak tipu... Lagi satu, abang Kamal cuma minum air suam. Tak tipu punya! Kah kah kah!

Akaloid berkata...

KAH KAH KAH

TT, LAST KEMPEN NI KENE BAGI KAW-KAW

KENE BUBUH SOUND EFFECT!

APE KATA BUH LAGU NI, NI ANAK WATAN CIPTA NI BEB!

http://www.youtube.com/watch?v=X_qcQWSNepM

KAH KAH KAH

SAMPAI SEKARANG GUA TRAUMA!

WALAUPUN WAT BUDAYA TAK BAYAR AMMA!
GELLLLLLIIIIII MAAAATTTTTTTTTT!

Tanpa Nama berkata...

apa ada beza antara memiliki keluluisan denganx memiliki apa apa kelulusan???? dalam amno kalau pandai alamat x dapat kedudukan pasal yang diatas takkan memberi laluan, takut dia tersingkir.jadi lebih baik memerintah dalam keadaan sama sama bodo dan bangang!!! untuk dilihat macam pandai, degre boleh beli beberapa kilo secukup rasa, yang pentimg kipas telo mau pandai, selepas nama bapa wajib ada dua tiga kilo gelaran anugerah pangkat kebesaran yang rajagopal bagi supaya lepas siksaan kubur..... yang paling maha penting pandai membelit, menipu dan merasuah!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

aku rasa hairan dengan graduation date dia pada hujung 2003 tu...tengok dia ni aktif berpolitik dalam profile dia..tetiba boleh graduate pada umur dia lebih kuang 37 tahun sbb skrg 44 tahun umur dia... mengaji waktu senja ka..atau timbang kilo jer...biasa orang graduate degree umur 21-28 tahun...memang sejumlah kecil graduate umur lewat...

dalam kes kamala ni, kalo dia belajar pun, degree mestilah sekurang2nya 3-4 tahun...ini kalo mamat ni start degree umurnya 33... tapi umur dia 33-35 masih huhahuha nagn MIC lagi, bila masa dia pi Australia.. PJJ mungkin la kot..

kengkalo sesiapa ada idea, bila masa dia pi ostolia nih? musykil betul kepala hotak aku yang bangang ni?

shahmetal berkata...

dah terbukti pon sijil tu genuine. refer post pertama.

hah. another rubbish.

TiubRosak berkata...

TT, bangsat lu! lu nk kencing sape nie?

http://merdekareview.com/bm/news.php?n=10735

nie pe cite? lu punya kerja 24 jam asyik nk mengencing je kerja ke?

akn disebabkan org mcm lu la, melayu bertambah BODOH lagi.

come on la TT, jgn busukkan nama ko sendiri. atau nama ko memang dah busuk?

aku gerenti BN akn menang HS.

selagi orang mcm ko ada, selagi tulah BN akan makin bertambah kuat.

KIRI BANGSAT!

nie aku nk ckp skit, selama 2 tahun PR menang kt selangor pe benda PR dah buat? apa hasil yg PR buat boleh jatuhkan BN?

sedangkan negeri pun xreti jaga, ada hati nk takbir Msia.

ternyata PR adalah parti bangsat yg ingin merosakkan negara.


PR akn hancur! PR akn hancur!

xcaya? biar masa sahaja yg menentukan!



Mat kencing.

Khun Pana aka johanssm berkata...

tak kiralah kertas palsu atau kertas yang tulen.
yang penting ialah berwibawa dan bukan nya seekor biawak.

Amat jelas sikamal bin nathan ialah boneka yang dah dihimpit oleh kopek suami najib.

zaid perminum , Abdul rahman pon perminum.
Yang jelas ialah mereka akui secara terang benderang.
Tak perlu tipu tipu dan tak perlu pusing pusing.
Zaid ada kuda pantas dan Rajagopal negeri mana yang tak ada lumba kuda dan sebotol remi martin?
Pilihan saya ialah Zaid.
Sebab dia seorang Melayu yang tak perlu tipu-tipu.

Tanpa Nama berkata...

mane ade. aku try xleh pn. pe cite post pertama?