Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 23 April 2010

HULU SELANGOR AKAN BERGEGAR MALAM INI



GEDEBE INI AKAN BERADA DI KUALA KUBU BARU MALAM INI





BERITA BERITA


KKB panas. Panas gila. Agaknya malam iini hujan.
Tadi hantar kain baju untuk basuh. Banyak kotor.
Makan disebuah restaurant melayu tak ada nama –
Disebelah kedaI AUNTIE DHOBI.

Tuan restaurant hairan kerana aku bawa keluar buah jering
Dari saku seluar. Minta tolong buka isinya.


MALAM INI SHOW DI KKB - DARI PIYAN HABIB

Siapa yang bosan dengan ceramah datang ke sini:

HIMPUNAN ANAK MUDA USIR EJEN ZIONIS –

Yb nurul izzah minah cun
Cik gu bard
Aisyah
Yb amir

Persembahan:

Pak samad janggut
Piyan habib
Mael Wings
Blank Gamma

TEMPAT : stadium mini kuala kubu bahru –

Datang ramai ramai – jangan bawa beer atu todi
Kalau bawa beer atau todi tak boleh jadi wakil rakyat.
Ambil rasuah okaaaay !

MALAM INI LAGI

Malam ini dijangkan hot hot hot/.
Ceramah merata rata tempat – nik aziz, lim guan eng, lim kit siang,
Anwar, hadi – semua turun – mat sabu dan hussam sudah seminggu berkampong di felda.

FELDA

Felda ini ialah bank simpanan gerombolan.
Sudah pecah. Bank sudah pecah. Pakatan telah boleh berkampong.
Konvensyen Felda hari ini dan esok akan memberi erti yang amat besar
kepada penduduk felda. Konvensyen ANAK ini akan memastikan apa yang akan terjadi
kepasda jenerasi kedua felda.


ORANG ASAL


Ini perang besar. Malam ini program pakatan di beberapa kampong
Di hulu selangor. Malam esok bik mama dan isteriny akan datang.
Warga hulu Selangor dinasihatkan jangan duduk ditepi bangunan tinggi.
Gempa akan berlaku. Pihak bomba dan rela telah sampai untuk memasak dam
di pertak. Pihak bpmba dan rela sedang siap sedia berjaga-jaga
jika empangan ini pecah keana goncangan bik mama.

UNISEL

Kah kah kah… kah kah kah
Unisel di kepong oleh polis. Polius telah memasang khemah untuk
memastikan pelajar unisel tidak keluar berkempen di hulu Selangor.
tetapi mereka silap jaga - pelajar pelajar telah datang ke hulu Selangor dua minggu dulu.

25 ulasan:

AzamDin berkata...

bergegar???ada gempa bumi ke ??? ahahahahahaha

UNISEL tu jangn katalah..adapunya..yang lepas celah2 pagar tu..kempen untuk MR KAMALA NATHAN

Tanpa Nama berkata...

takde berita nurul izzah keluar parti lagi ke hahahaha!

fitryshah berkata...

Blog tukar tiub mmg best..
ulasan yg lain dr yang lain..!!
lebih2 lagi kalo cerita pasal bik mama...mmg ade klass!!

Bigfish berkata...

Lambatnya nak mengundi. Hantu-hantu dari kubur dah keluar mengundi ni. Bila disemak nama, pakcik, kena mengundi kt Selayang, kuang kuang kuang!

MIBU BULAN. berkata...

Salam tukartiub.....
Aku meramalkan BN akan tersungkur di P.94 Hulu Selangor.....
Fakta.....
Pengundi India - BN 70% - PKR - 30%
Pengundi cina - BN 20% - PKR - 80%
Pengundi Melayu - BN 55% - PKR - 45%
Perjumlahan - BN - 145%
PKR - 155%
Kemenangan PKR di atas Undi cina....

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah
malam ini malam hebat,
Malam ini bagi malam lailatulqadar,
hujan duit turun dari langit,
siapa yang berjaga malam beribadah dikedai kopi, penuh koceknya.
tanda awal dah nampak, air perigi dah naik melimpah di atas tanah,
Pokok kayu dah condong penuh dgn poster.
jangan tidur orang melayu, kamu tu gila duit, rela biar anak pinak cucu cicit dilelong UMNO.

Tanpa Nama berkata...

Ya, kita mahu dengar pesanan bermakna dari PR kepada pengundi Hulu Selangor, jangan ambil pot dengan gerombalan yang diketuai Najib yang banyak sengeh kerana kepalanya berserabut dengan bebanan miliknya sendiri.
Apa pun fokus pada pengundi bukan Melayu khasnya dari suku kaum Tiongkok keran mereka boleh menjadi penentu.
Ketrampilan gerombolan pemimpin UMNO banayak ala genster menggugutsana sini, menabur todi, menabur bohong!
Hidup rakyat!
Aden dari jauh cuma boleh doa agar PR MENANG!

Tanpa Nama berkata...

hah! aku taknak pergi!
sebab minah cun dah keluar parti!
dan walaupun al-sembabi pujok, aku taknak mala jadi pengganti minah cun. sebab mala berwajah kamal tak cun. sangat2 sejuta kali ganda tak cun!

tapi apa2pun ayat ni paling tak bleh blah:
"Tuan restaurant hairan kerana aku bawa keluar buah jering
Dari saku seluar. Minta tolong buka isinya."
kahkahkahkah! ini macam punya orang pun ada! tapi takpe bro, paling teruk hang kena pun kalau tuan restoran tu suroh hang bayar service charge sekali dengan insuran jari dia takut luka
kahkahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot

Mantot berkata...

bang isham,
ada ke MAEL WINGS?
aku tak tau pulak ada.

MAEL XPDC aku tau la ada.

Tanpa Nama berkata...

hahaha ... bodo fuck.... gua pelajar UM ma ... dah sampai beb... pegi mamp! dgn anjing

Tanpa Nama berkata...

Setiausaha Agung Gerakan, Teng Chang Yeow menggesa agar Jabatan Perdana Menteri dan isteri Perdana Menteri, Rosmah Mansor memberi penjelasan kepada umum berhubung perletakan jawatan Joshua Wong, selaku penerbit rancangan Editor's Time, ntv7.

Teng Chang Yeow membantah sekeras-kerasnya campur tangan politik ke dalam media. Teng Chang Yeow, juga salah seorang panelis yang diundang ketika rancangan Editor's Time dirakamkan di Pulau Pinang, tampil ke depan untuk menyangkal tuduhan dalam "sms", bahawa rancangan ini berbau perkauman.

"Rancangan ini menyediakan satu platform supaya pihak pemerintah dan pembangkang boleh menyuarakan pandangan masing-masing. Saya menganggap rancangan ini sebagai satu rancangan yang kritis," katanya.


-merdekareview.com

adoi! memang bomba kena siapsedia, ada gempa ada terbakar nanti ni kahkahkahkah!

-average joe-
klakka-la.blogspot

bennyloh berkata...

INI ATAK TAYANG KAH?
CIUM II

TiubRosak berkata...

ahaha, gegar sgt ke TT? tok guru sesat yg tgh uzur nk bagi ceramah apahalnya? hihi. TT, kesian la kt Tok guru sesat tu. dia tgh uzur yg gi mendera dia lagi tu apahal? kejam namanya tu.

HIMPUNAN ANAK MUDA USIR EJEN ZIONIS?

ahaha, nie lagi 1 propaganda anak bapak. Sape ejen Zionis nie? pergh, spin terbaiknya punya la. al maklum la, semua dah lari. hihi.

usir si Peliwat tu dulu, sebelum nk buat Himpunan anak muda usir ejen ZIONIS. hihi.

kencing la lagi.

kelakar giler. ahahaha.


ketua sendiri ejen ZIONIS, tapi berlakon konon anti ZIONIS.

pukimak betul PAKATAN RAKYAT ini.
dari anak, mak sampai la ke bapak semua bangsat.

TT, ko xbangsat, jgn takut.

ahaha.

kangkong berkata...

aku ingat kalau ramai wakil rakyat meninggal, mesti tempat tu cepat membangun sebab projek datang mencurah2.

lepas ni wakil rakyat mana pula akan meninggal. Tentu projek ratusan juta akan dirasai dikawasan mereka.

Tanpa Nama berkata...

Bro Hisham,
Apa dah jadi ngan penduduk felda. Untungla dia orang.

Tanpa Nama berkata...

TT,
sila tulis lah mengenai 13,000 pengundi yang dah ditukar oleh EC ke tempat lain,

Pengundi2 ini tak akan dapat undi.
Gerombolon main kotor.

blog kau memang best sekali.

orang kampung

indraputra80 berkata...

"Kah kah kah… kah kah kah
Unisel di kepong oleh polis. Polius telah memasang khemah untuk
memastikan pelajar unisel tidak keluar berkempen di hulu Selangor.
tetapi mereka silap jaga - pelajar pelajar telah datang ke hulu Selangor dua minggu dulu"

Bijak bijak Anak Bapak.

Tanpa Nama berkata...

GEMPAR..!!! BN akan menang di hulu selangor

Tangkup berkata...

UNDI LAH CALON PR
UNDI LAH DATUK ZAID IBRAHIM
UNDI CALON PR
MENHAPUSKAN RASUAH
UNDI CALON PR
MEMBASMI KRONISMA
UNDI CALON PR
MEMBUAT RAKYAT SELESA
UNDI CALON PR
MENJANA MASYARAKAT ADIL
UNDI CALON PR
MEMBINA EKONOMI SAKSAMA
UNDI CALON PR
MEMBUAT MALAYSIA MAJU!

APABILA MALAYSIA MAJU

REZEKI RAKYAT MENINGKAT
KEMAKMURAN MASAYARAKAT MENINGKAT
GEJALA SOSIAL TURUN
MASAYARAKAT DUNIA MENJUNJUNG TINGGI MALAYSIA.
MAJU PR..MENANG DATUK ZAID IBRAHIM.
Allahuakhbar Allahuakhbar.

botack berkata...

uncle TT,tlg la ulas sikit...kenapa say-fool x byk main peranan utk PRK Hulu selangor ni? Saya rindukan kelibat bontot dia yg ranum tu...nyum2

xxx berkata...

TT.. sok jadi ker anwar nak bedebat ngan najibaltantuya kat stadium KKB?? musti disiarkan dalam RTM ( RADIO TUK MADEY)..

^^ LONE RANGER^^ berkata...

Aisehman aku dah jadi bekas pelajar Unisel..Para polis yang bengap berkampung di Unisel, kampus itu adalah dibawah kerajaan selangor tak usah mengulupur...terdapat puak kamalanathan di Unisel tapi sorry lar juniors setakat kelab persatuan india bleh lar..Im Support for anti racist..Two thumbs up For Mr Zaid

"Hasta La Victoria Siempre"


Lone Ranger (FB) Kajang

Tanpa Nama berkata...

Tiub Rosak...rasanya otak kau yang dah rosak.

Tanpa Nama berkata...

Hello, TiubRosak.....

Komen merapu macam pencacai baru dapat upah. Kau ni sedang mabok ke...?

Aku harap kalu dapat upah jangan... cari perempuan, minum arak. Bila dah mabuk berzina pulak..... nanti nak haram melambak-lambak dalam Malaysia.

Untuk pengetahuan kau... Zahid Ibrahim dah bertaubat.

Aku nak tanya kau... mak dan bapak kau tu masih hidup lagi..? Kalau dia masih hidup apakah dia hidup merempat macam bangsat atau jadi peminta sedekah seperti Ibrahim Ali..?

Tapi aku percaya kau anak yang mulia semulia jubor Saiful Bukhari...

Tanpa Nama berkata...

Hoi tiub rosak!!
Ko ni mesti pencacai APCO kan?
Dasar zionis. Kalau mak bapak kko tahu ko jadi talibarut yahudi, aku rasa diorang tanam ko hidup2 masa kecik dulu tau tak!