Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 11 Mei 2010

INDIA HINA SULTAN - MELAYU KECUT TELOO




MANA DIA MUNKEE INI YANG SELALU CAKAP TENTANG BODY DAN BAHASA?





MANA DIA PERKASAM – MADEY KATA SULTAN SASAU


Dr Mahathir also stressed the importance of Barisan Nasional regaining its two-thirds majority in Parliament.

“During my time, we emphasised that we need for the government to have a strong majority. We must get a two-thirds majority so can we govern the country without being hampered by the opposition too much.

“They can obstruct you but they will not have the power to frustrate you completely. If you want to do something like when we had to amend the constitution to free the people from the royal family or rather by a raving Sultan,” he said.( minsider)

KAH KAH KAH..

woit… MANA DIA KETUANAN MELAYU…. kah kah kah..

woit…. MANA DIA PEKASAM…SULTAN DI HINA. kah kah kah

woit… MADEY KATA RAVING SULTAN…. kah kah kah…

woit…. GENG SONGKOK TINGGI BILA NAK BUAT LAPORAN POLIS…. kah kah kah..

woit… MADEY KUTUK SULTAN…. TAK KAN TAK NAK BUAT DEMO… kah kah kah..

woit... RAVING SUKLTAN INI APA?... kah kah kah..

woit…GST INI TAK AMBIL MATHS DAN SAINS DALAM BI KE?... kah kah kah..

kah kah kah… RAVING INI MAKNA NYA SASAU…. kah kah kah..

kah kah kah… RAVING INI MAKNA NYA HAMPIR GILA…. kah kah kah…

kah kah kah… RAVING INI MAKNA NYA ORANG TAK TENTU HALA…kah kah kah..

kah kah kah… SEMUA KECUT TELOOO BILA MAMAK KUTUK SULTAN….. kah kah kah

21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bila simamak berkata2 sikatak mulut besar(PERKOSA) diam membisu.. HAHAHA!!

Tanpa Nama berkata...

ini mamak kutty yang sungguh pandai jadi melayu. pekasam amat2 menghormatinya. dia adalah pengetua dan penasihat pekasam. apa hal pulak pekasam nak bagi 24 jam?

inilah tugas pekasam. kemudian lepas ni azeez pulak akan join pekasam. datuk kadir syeikh fadil sudah lari kaya raya daa... istana dia kat baling sana takde sapa pun duduk. dia buat kebun dan istana untuk jin tinggal saja. ini contoh mamak haibat kutty yang pandai menyamar jadi melayu. orang melayu tak pandai jadi melayu? kah kah kah... kene ada orang lain pandai menyamar jadi melayu dan gunakannya pula untuk menipu melayu.

opisboi berkata...

bukan melayu kecut teloq MELAYU TAK DAK TERLOQ sebab TELOQ Berahim madey dah picit.....

Tanpa Nama berkata...

isham, ini gedebe untuk pembaharuan umngok : http://umexpert.um.edu.my/papar_cv.php?id=AAAJxnAAQAAAGG3AAq

tunggulah 3 tahun lagi, dia akan jadi menteri. itupun kalo bn menang next pru.

Tanpa Nama berkata...

A raving ex-PM ...

alfaberlian berkata...

salam
saya sokong kata TDM dalam usaha beliau merepublik kan negara ini .

kah...kah...kah....

akurajadirimba berkata...

india punya dalam lagi ramai raja ada,raja linggam,raja kappor,raja kumar macam-macam raja ada.apa ada heran sama itu raja.

raving= meracau/merapik/merepet/sasau/tak tentu hala.

kisah sultan mahmud mangkat dijulang dia jadi raving disebabkan oleh simacai/tukang hidang yang beritahu nangka yang dia makan tu dah diambil seulas oleh orang lain sebelum raja makan.jadi siapa yang jadikan sultan mahmud raving.sekarang ni lagi ramai orang macam tu.

eden ni rabbi umno wakaka berkata...

ado tolor ko geng porkasam ni...wkakaka

sotau den... tolor eh dah kono rembat kek cino mca... wakakaka

suis-media berkata...

Salam Bro,

PERKASAM tu harapkan buah pelir saja besar sebab kerja tetap dia membodik umNOK.Tengok muka ketua dan ahli PERKASAM tuu semuanya macam lembu kena penyakit kuku dan mulut.

Tanpa Nama berkata...

ni lah mamak bendahara yang berkuasa sebenarnya, selagi rajagopal bersengkongkol dengan apno semua lineeee clear, tarak kalu itu rajagopal punya kuasa kasi clearrrr....orang melayu juga kena auta dari dulu, kini dan selamanya...

Tanpa Nama berkata...

Eheh...Perkasa tak ada telo....eheh...Perkasa tak ada telo...eheh...Perkasa tak ada telo...eheh...Perkasa tak ada telo...eheh...Perkasa tak ada telo...kahkahkah

kingkonglee berkata...

hai hicyam,..kawan2 melayu gua keturunan Hang Jebat,kawan India keturunan Raja Suran, gua orang China keturunan Laxmana Zeng Ho & Putri Hang Li Po - berani & bijaksana.
Madey keturunan si Kitul & Raja Mendeliar di kerajaan Melayu Melaka. Berahim tongkat Ali keturunan Patih Karma Wijaya. Gua mau ajar lu, baik punya bahasa yang ngam untuk gerombolan yang saman Si Fu Tok Guru N. Aziz & Lim Guan Eng.
Gerombolan cibai itu boleh dipanggil sebagai; AH BEN, AH KUA,APANAMA, BALACHI, BLUR, CHOI,CHU KIA, CIBAI, CIPAP, GWAILOH, HAM SAP, KAI, KAY POH CHEE, KANINAE,LAHANAT, LANCAU,, LANSI, LENG CHAI,NYAMAKAHAI, SAMSENG, , SO HAI, TAI KOR,TAPAU . . . CIBAI !!! (Cibai umnomcamic-BN)
hicyam, klau lu tak paham, lu pergi minum kedai cina kat Petaling Street kawan sama dia orang tapi lu jangan makan babi meeh

petai muda berkata...

salam

aku x jadilah nak join PERKASAM takut aku jugak terjangkit penyakit kuku dan mulut...

aku sayang telok aku... nanti hilang lak... keh..keh..keh..

Tanpa Nama berkata...

Surat Terbuka kepada Dr.M: “Kaki Dalam Kasut” (atau dalam mulut?)

http://loyarburok.com/human-rights/why-you-can-human-rights/surat-terbuka-kepada-dr-m-kaki-dalam-kasut-atau-dalam-mulut/

To
Mamak Kutty a/l Nevertellthetruth and your gangs

You ruled Malaysia more than 2 decades.
What you want Malaysia to be ?
You and your gangs keep on your old style to rule us.
What you want Rakyat to be ?
You and your family already billionaires.
What you want us poor Rakyat to be ?
Your cronies and gangs at least millionaires.
What more your gangs want us to be ?

When Rakyat fight for their very basic rights !
You and your gangs named them traitor, racist and disloyal.
When Rakyat unite to live in peace and harmony !
You and your gangs create disorder and chaos.
When Rakyat call ourself “Anak-anak bangsa Malaysia” !
You and your gangs shout and bark “Ketuanan Melayu” .

You and your gangs are real destroyers of the country !
You and your gangs are real cowards of the country !
You and your gangs have done more harm than good to the country !
You and your gangs have no sense of compassion !

What else you and your gangs need from RAKYAT ?!
How old can everyone goes ?
Can you or your gangs can live more 100 years at age ?
Yes……… ?
No……….. ?

If I am your age , I will teach the young to love each other.
If I am your age , I will do more donation and charity works.
If I am your age , I will help to form a better government.
If I am your age , I will help to rebuild a better education system for the nation.
If I am your age , I will help to rebuild a better judiciary for the country.

To you, Mamak Kutty:
“A liar always a liar and also never feeling ashame ”
Quoted by gem of the day

To your gangs:
“Some people have so much respect for their superiors they have none left for themselves. ”
Quoted by Peter McArthur

I wish my mother-land, MALAYSIA will be having good years soon.


I love you, Malaysia !

Saya anak bangsa Malaysia

storm62 berkata...

Jelas nampaknya geng mamak kutty dan songkok tinggi memberi tekanan kpd melayu2 mcm Datuk Zaid dan Tok Guru ttg isu2 Sultan dan Raja2 Melayu.

tapi kalo mamak kutty menghina Sultan Melayu, depa buat tak tau. bila geng depa banyak dan buat demo, depa keriau depa pejuang Raja2 Melayu dan hak2 orang melayu....ka ka ka.

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah
Brother! jgn merepeklah tengok dulu mulut brahim katak puru perkosa, mulut tikus, ore kelantan kata mulut perkasam, tempat jeruk ikan, mana si perkasam ni berani buat laporan polis terhadap dr.madey,
kah kah kah
Brahim katak perkosa aku kenal sejak kecil lagi, dia ada penyakit uloran atau batu besar sebelah, timbangannya tak betul, berani pada yang lemah, terketar-terketar pada yang kuat. Kalau tak percaya dia ada penyakit uloran, tanya isterinya.

Tanpa Nama berkata...

GST = GENG SONGKOK TINGGI

Tanpa Nama berkata...

Geng songkok tinggi dah kecut telo. Pegang pun tak dapat rasa.

Tanpa Nama berkata...

GST Pekasam = BEWOK.

ha ha ha berkata...

Ha ha ha

U are right Bro TT...Me Pekasam no speeeking Engliiss....right aaaaaaa..so me don't understanding wat Mamak Kutty say...Me just sit slow-slow wait until Pakatan Rakyat speek about Sultan. That wat APCO tell me to talk.

Ha ha ha ha

Lang berkata...

itu hati kutty punya dalam kalooo... dia ada pikir kaloo itu raja2gopal tarak duduk itu istana, lagi ada baik...

lagi satooo, itu hati kutty punya dalam... dua per tiga kaloo pon dia tarak bagus... kaloo bule... ini mesia tarak parti... ada satu president saja. itu president pon kasi perintah ini negra sampai kubur juga.. bila kubur sudah pigi.. itooo anak kasi la... kasi trus dia punya kuasa...

kaloo buleee... kita worang biasa punya... otak dalam tarak isi.. kasi ikooott saja.. banyak senang la itu macamm..