Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 11 Mei 2010

LAPORAN MAHKAMAH JALAN DUTA




BARU NAK STIM DAN PANCUT


hakim menangguhkan kes ini
kerana belum dapt membuat
keputusan sama ada kenyataan bersaksi
si sai fool ini bercanggah atau tidak.

kah kah kah

senang saja :

kalau kenyataan bersaksi sai fool kata
barang dia tujuh inchi
bila doktor pereksa hanya ada 2 inchi
maka kenyatan bersaksai ini kantoi

nota : barang sai fool itu boleh jadi apa2 apa saja
jangan silap faham - ini metapora.


jam 10.00

setlah mendengar hujah peguam anwar
hakim berkata dia memerlukan masa sama
ada membenarkan kenyataan sai fool di terima
atau tidak

kah kah kah

nak masa pulak kah kah kah
tak kan sekolah tak habis lagi
nak buat home work pulak
atau ada nak tanya sesiapa? kah kah kah

pembicaraan tangguh ke pagi esok !

betul betul potong stim


KENYATAAN SAI FOOL


setelah meneliti kenyataan sai fool
kepaada pihak polis dan membezakan dengan
apa yang di cakap kan di mahkamah
karpal singh mendapat kennyatan sai fool
becanggah dan amat jauh berbeza.

jeng jeng jeng

ini macam buat cerita bohong

inilah kalau mengikut kata madey:

'raving little arsehole' kah kah kah


JAM SEMBILAN PAGI


mahkamah bermula. para wartwan dari
dalam dan luar negara sibukdari awal lagi.

ini berita dunia

15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hakim akui ini kali pertama dimana ada percanggahan lapuran polis,keterangan Saiful dan pendakwaan.

Karpal points out Anwar charged under Section 377(B) for consensual sex but Saiful had accused him of non-consensual carnal sex.

Pihak pendakwa pulak kemuka hujah tolak pmohonan mdptkan kenyataan 112 SB bgmana mharap pbicaraan adil??

mahkamah sidang 1 jam jer??
potong stim lagi...huh

hakim tangguh lagi..
nak refer kat najib kot...muahhahahahhahahah

Tanpa Nama berkata...

hakim tangguh lagi..

tangguh
tangguh
tangguh
tangguh lagi..


karpal: kenapa jumpa najib?
saifool: saya ada problem

p/s|:
siapa ada probelm, angkat konek...muahahhahahahhaha

Tanpa Nama berkata...

BN terdesak utk menang di Sibu ! Jee Chan Peng bukannya Ketua AMK Sibu, umur dia shj sudah 42 tahun.

Ahli biasa pun dpt gelaran ketua AMK !

Tanpa Nama berkata...

tt,

stim dan pancut tu apa?

Tanpa Nama berkata...

standard le tu..kes tertangguh sbb hakim nak tanya suami najib dulu...

eden ni rabbi umno wakaka berkata...

wakakaka kalo nak tau stim dongan pancut kono la refer dongan bik mama...wakakaka

Tanpa Nama berkata...

Wahai penyokong upno aka umngok, sedarlah kalian Allah telah TUNJUKKAN pada semua kebenaranNya kes saiFOOL ni. Setiap tutur kata yang keluar adalah dengan izin Allah dan apa yang tersasul keluar adalah di luar kawalan saiFOOL. Jika petunjuk ini diabaikan, anda telah membodohkan diri sendiri. cukuplah kalian terkilaf masa kes 1998 dulu, kini masa untuk tebus kembali anggapan buruk anda pada DSAI sebelum ini.

Apapun sikap atau dasar DSAI yang anda tidak gemari ia tidak boleh dihukum melalui kes liwat ini. Kalau rasuah, hukum atas dasar rasuah bukan fitnah meliwat. Jika anda masih menyokong upno aka umngok, maka anda telah turut sama bersubahat dengan golongan pembawa dan penyebar fitnah.

Tanpa Nama berkata...

steam siakap
ikan gelama
saiful tertangkap
najib rosak nama.
siakap senohong
gelama ikan duri
bercakap saiful berbohong
tak heran boleh jadi menteri.

Modern Talking berkata...

Kasi Tukar lah itu Hakim

Tanpa Nama berkata...

Lepas ni ada lagi saga SODOMI III
yang lagi hebat skripnya sampai otak kita pun nak tercabut! Siapa nanti menggantikan Saifol, pendakwa, hakim tu pula.

Lang berkata...

berapa umoq hakim tu? 18 tahun ka?.. belajaq kat mana? uitm ka? pengalaman keja berapa tahun? 2 tahun ka?... apa da... panjang bulu dah lebih dari lutut pon tak boleh nak decide on the spot ka?... kalau dulu gula2 hacks.. la ni gula2 apa?

Master Yoda berkata...

Hentikan lah drama ni

Karut wal marut

No more nama Saiful and Bukhari for my bloodline...

Maksud nama ni memang elok, tp pembawa nama ni mcm ....

Tanpa Nama berkata...

kesimpulan perbicaraan 2 hari tentang mat sesondol ni (pendapat aku la):

1. budak itu bukan islam yang baik rupanya. banyak tinggal sembayang.

2. sembahyang tanpa mandi wajib. Agama mana nih! Alasan darurat ni macam cerita lawak pulak. Budak ni mempermain-mainkan Allah. karpal pun tau tak betul. Mempersendakan nabi Muhammad tu!

3. budak tu memang jumpa nahjibi sebelum rancang dirinya dilawati. Senang tol nak jumpa piyem kita utk mengadu hal rupanya. Buleh dtg umah sekali. macam member kamcing la pulak.

4. budak tu memang jumpa pulizi sebelum rancang dilawati.Jumpa kat hotel pulak. Lepas ni korang boleh buat report pulizi kat hotel jugak.

5. pendakwaan atas dasar rela tetapi budak ni cakap tak rela pulak. Rela ke tak rela?

6. haking tengah pening macamana nak lingkupkan nuar kerana budak ni terlepas cakap tak rela dan rela.

7. budak ni letak pelincir sendiri? dah sedia dan rela nampak gayanya. Beli kat mana? Siapa beli? berapa hinggit satu?

8. siapa saksi pendakwa? Ada sesiapa boleh bagi senarai nama? main bola sepak dan badminton piala thomas pon kena hantar nama dulu woii

A.M.N.O = sarkis

Tanpa Nama berkata...

Sah 100% Mahkamah Monyet.Dulu Hakim Gula-Gula Hack selalu cakap "My hands are tied".Sekarang asyik tanguh,tanguh dan tanguh.Hakim minta tangguh nak rujuk kad siapa agaknya? Cukup-cukuplah tu!

1Thomas bin 1Uber berkata...

Kes tertembak seekor badak di hutan simpan batang berjuntai:

Berita sepenuhnya. Seekor badak yang didakwa ditembak oleh .............sipot??

377(B) kalu, sipot pun misti mau kena masuk jel

377(C) kalu, sudah tukar kes. Serupa tadak kes

377(B) kalu, sudah spoil pasal cakap tadak rela. Tak rela! Tak rela! tak rela!

377(C) kalu, sudah spoil pasal report poles cakap sudah rela. rela! rela! rela! Masuk rela! Masuk dan rela!

keputusan piala uber:
China 5 malaysia 0
karpal 5 sipot 0

Dengar cerita pengadil akan menukar keputusan pertandingan itu esok di putrajaya disebabkan kesilapan penggunaan jaring dan bulu tangkis oleh pemain malaysia. Keputusan ini bakal dibawa kepada peminat badminton no 1 malaysia terlebih dahulu sebelum diumumkan kepada orang ramai.