Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 Mei 2010

SATU BERITA PALING BAIK




INI APA INI ?





HARGA PETROL MUNGKIN DINAIKKAN 15 SEN TAHUN INI
- mkini

Mengikut cadangan, harga petrol akan dinaikkan tahun ini dan diikuti dengan dua lagi kenaikkan pada kadar 20 sen setiap liter setiap kenaikkan pada 2011 dan dua lagi kenaikan, juga pada kadar 20 sen bagi setiap kenaikkan pada 2012.

KAH KAH KAH…

KAH KAH KAH…


woit… INI BERITA BAIK….TERBAIK UNTUK TAHUN INI.. kah kah kah..

kah kah kah… SELAMAT BERJALAN KAKI…. kah kah kah..

woit… JALAN KAKI KE MANA?.... kah kah kah..

kah kah kah… BERJALAN KAKI DI JALAN RAYA… kah kah kah..

kah kah kah…. GENGGAM TANGAN…. KITA TIBAI GEOMBOLAN…. kah kah kah

9 ulasan:

Tanpa Tiub berkata...

cis,nak aram sungguh !!! memang nak mampos gerombolan nih!! tak lama mau idop kat PRK kot

Tanpa Nama berkata...

haiyooo,wa punya mazda rx-z9 macammna mau jalan jaoh klu itu minyak naekkk,,haiyooo,,,wa angkot itu amoi naek lrt saja senang cita

Tanpa Nama berkata...

syukur alhamdulillah udah lamo den borito ini, sobagai ahli umno seumur idup dan bangso molayu yg banggang den relo hargo minyak naik sobanyak 50sen lagi, kalau ini bulih mombantu nogaro dari banyak lagi tanah nogaro torgadai kek bangso asing, dek takut pulau pisang nanti akan di jual olih mat monggol., kalau dio jual si bik mama bulih jugak tapi ado ko urang nak boli takut buek abih boreh jo

akumalaysia berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=zP_1oPFQ1PI

layan~

Tanpa Nama berkata...

asyik naik.. naik
tak ada turun pun...
semua nak tarik....
GST??????????
siapa yg terlondih???????
perur siapa yg besar???????????
kantong siapa yg penuh???????????
BN = barang naik
setiap tahun harga minyak naik
harga turun pun harga minyak tetap naik
yang turun air hujan saje......

Besi Karat berkata...

sudah tiba masanya iklan berkongsi kereta ditayangkan kembali.
kahkahkah!

Lang berkata...

hoi tt... ko buat sikit kajian... bila kali terakhir harga tiket toto, magnum 4d, damachai, pan sweep dan apa yang sealiran dengannya naik??? itukan lagi cepat dapat sumber... org gila judi bukan ada kira apa... mcm isap kretek juga... naik RM30 sekotak pon org isap juga... jangan la naikkan barang harian... kesian makcik pelda tu...

safhamas berkata...

Keluar topic sikit. Kat Jubail, Arab Saudi la ni petrol 0.47 Riyal (47 halalah)= RM0.41 seliter. So, kawan-kawan, yang mana ada Petrochemical experience dan Oil & Gas marilah cari peluang pekerjaan kat sini ataupun kat Dammam, Yanbu, dll. Cara nak cari kerja? Layari www.thinkplusmanpower.com , satu lagi, sorry, hanya untuk kaum Adam sahaja. Kaum Hawa; berdoalah Kerajaan Arab Saudi akan mengubah pendirian. Standard package untuk Malaysian; basic salary, overtime, medical coverage, accomodation allowance, transport allowance dan bagi yang bawa family akan dapat an attractive family package. Kalau pikir dan buat duit lebih sikit dan mudah dan buat haji/umrah datanglah sini. Tapi sorry, entertainment zero, yang ada cuma satellite tv. Kalau nak have a "good time" kena pergi Bahrain (80km dari sini) atau UAE.

Tanpa Nama berkata...

Orang-orang UMNO kata tak apa. Selagi mereka masih boleh membeli barang-barang keperluan dan selagi mereka masih mampu mengisi minyak petrol dan diesel ke dalam tangki kenderaan mereka, mereka tetap akan menyokong UMNO dan BN.Cuma bila mana wang yang mereka ada tidak mampu menampung kelaparan yang mereka hadapi, mungkin pada masa itulah mereka mula berfikir.