Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 Mei 2010

JENG JENG JENG - MAHAFIRAUN MULA MARAH





MAHAFIRAUN MULA MARAH



AIR , CPF DAN JAMBATAN – MAT MOGOL LUPA: KATA MAHAFIRAUN

Mahathir Mohamad wants the government to also solve other contentious bilateral issues with Singapore after it agreed this week to relocate the historic Tanjong Pagar railway station by next year.

The former prime minister said the price of water sold to Singapore, the retirement funds issue and the construction of a new bridge linking the two countries should also be addressed.

“I am still studying the agreement. I still cannot identify the negative or the positive aspect,” he told reporters when asked about the KTM land swap.

“In the beginning I hope all problems could be solved. But some things were not touched, like the price of water after 2011, CPF and the new bridge,” said Mahathir.

KAH KAH KAH

woit… BUKAN LUPA… kah kah kah..

woit… SEMUA ADA DALAM KELAPA…. kah kah kah..

woit…KEPALA MANA ?.... kah kah kah..

kah kah kah…. NAK BUAT MACAM MANA….. kah kah kah..

kah kah kah…. .KEPALA BANA SUDAH KENA PEGANG… kah kah kah..

woit.... MANA DIA MALIKUL SEMBAB… kah kah kah..

woit… INI LAH MASA TERBAIK UNTUK TIBAI MAT MONGOL… kah kah kah..

15 ulasan:

mahaza berkata...

“I am still studying the agreement. I still cannot identify the negative or the positive aspect,” he told reporters when asked about the KTM land swap.

Bukan agreement tu bawah OSA ke? apasal ahli parlimen pun takleh nak reveal tetiba TDM boleh pegang itu agreement?

Tanpa Nama berkata...

Ape madey buat mase memerintah.!!jgn sembang la oi!!!

Tanpa Nama berkata...

Dey madey!!!jgn sembangla..dulu mase ko memerintah tak plak nak memekak..korang UMNGOK sameje..hampeh!!!!!!plus pembodek Umngok..wakakakkakakak

Tanpa Nama berkata...

ini mamak kutty, mampos lagi lambat.lagi banyak musibah.
Kaum mamak ni orang india tulinpun takut dengan kelentong dia.
Gila babi punya orang saja mau dengar dia kelentong.
tong tong toing!

Nostalgia abkk berkata...

Hanya yang bodoh dan tengin saja yang percaya cakap Mahathir dan pemimpin2 UMNO.
Itu pasal Mr Samy pun tak heran kat depa kerana dia sikit atas bukan sikit bawah.
Bro.kalau Tun Ismail Ali boleh lah salut tapi yang lain2 tu Mr Samy pun cakap poodaah.

Tanpa Nama berkata...

we want sembab we want sembab

Tanpa Nama berkata...

to maidey..ye yenadey cit podih..

Tanpa Nama berkata...

"price of water" ~ Anak "Siapa nama" akan dapat kontrek
Kah.....kah.........kah.....

"CPF Singapore" ~ Akan dimiliki oleh EPF Malaysia untuk kegunaan Apno
Kah.....kah.........kah.....

new bridge ~ Anak "Siapa nama" akan teruskan kontrek
Kah.....kah.........kah.....



"He is most cheated who cheats himself."
Quote
Danish Proverb


"When a stupid man is doing something he is ashamed of, he always declares that it is his duty."
Quoted by
George Bernard Shaw (1856 - 1950), Caesar and Cleopatra (1901) Act III

f7 berkata...

Cadangan utk PRU 13:
Penyokong PR-wujudkan satu tim menghasilkan Infografik (sila google kalo x tau) berkaitan isu semasa. Conthnya:
1. Isu Blok L,M RM320b.
- bagaimana boleh jatuh ke tgn Brunei
- siapa ptt dipersalahkan
- bagaimana 320b boleh digunakan utk kesejahteraan setiap rakyat

2. Isu subsidi
- penerangan setiap subsidi yg dinikmati rakyat malaysia
- kemana subsidi disalurkan
- kesan jika subsidi dimansuhkan

Kerana org Melayu sgt malas membaca Infografik sgt berguna utk memudahkan penyebaran maklumat. Sekian

Saiful berkata...

hooi mamak yg hang dok 22 taun tu buat apa..melanun..pak chu cheng..poodah..cakap pasai irg pandai..cakap pandai..auta keling..poodah..puiii..

Lang berkata...

kutty dah jalan jarum nak cocok jibuntal.. kalau tahan lawan la... kalau tak tahan belah la... calon2 kutty dah berkilat mata menunggu...

Tanpa Nama berkata...

Dey KUTTY..
Pap...pap..pap
pegi MAMPOSlah....

Tanpa Nama berkata...

Kalau macam ni, aku setuju kalau Dr Mahathir jadi PM balik. Alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan ... Ataupun anak didik dia, As Syeikh Tan Sri Datuk Seri Datuk Dr Haji Muhyiddin bin Haji Yassin, LCE, MCE, HSC, BA, MA, MBA, PhD, Post Doc, etc.

Tanpa Nama berkata...

bila madey ni berenti cakap nih?
Dalam sejarah; bekas pm paling banyak cakap
sebijik macam sami velo

Tanpa Nama berkata...

Oi Melayu UMNO..
HINDU pon takut dengan kelentong MAMAK..yang kau orang ni jadi BALDIGOLSHOOTE pegi percaya MAMAK KUTTY tu apa hal...
kecik2 tak nak MAMPOS dah tua bangka menyusahkan orang..