Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 12 Jun 2010

MARI MENENTANG ZIONISMA




MARI BERSAMA MENENTANG ZIONISMA ANTARABANGSA DAN TEMPATAN



KAPAL BANTUAN KEMANUSIAAN KE GAZA


MANGSA ZIONISMA



TAK PERLU NAIK KAPAL ATAU PERAHU



nota:
ingin membantu rakyat palestin?
ingin menegak keadilan?
ingin menentang kezaliman?

senang sahaja !

jangan beli mek dogal
ini syarikat zionis
syarikat ini wajib dihalau
dari negara ini bukan sahaja
membantu israel malah
menjual entah apa apa sebagai makanan

mari kita bersama memboikot mek dogal
hina laa mereka yang membeli mek dogal


16 ulasan:

Lang berkata...

mek dogal je ke?... star rabak? kentutki?... mcm tak sungguh jek...

Tanpa Nama berkata...

x yah tegok wcup mek dogal y taja... ad brani..

Tanpa Nama berkata...

boikot jangan tak boikot,
banyak lagi barang buatan yahudi
banyak lagi koporat yahudi punya syarikat
bantah
tahan
cari ganti
utk barang2 keluaran yahudi.....
yang paling penting
musnahkan pengaruh2 yahudi yg ada di malaysia raya ini serta koncu2nye

Tanpa Nama berkata...

tapi kalau bab nak nentang zionisma dgn boikot makanannya Mc D, KFC.... macam tak sesuailah... sebabnya seedaapppp....pekerjanya pun ramai yg al kitabbb... lebih baik boikot rokok, arak ngan judi... tu lebih afdhal.... kah kah kah......

Tanpa Nama berkata...

Pastikan McD itu produk Israel? KFC pun.

FAcebook, Google, Yahoo memang produk Ameriak dan mungkin YAhudi.

Bagaimana pula Yahudi dalam negara?

Tanpa Nama berkata...

yg dok bagi ulasan pastikan laptop/desktop 2 bkn intel...zionis 2...

Tanpa Nama berkata...

Aku guna computer DeLL cam ne???? kena boikot juga ke????

Tanpa Nama berkata...

ANON 10.00 & ANON 10.16 / 10.32:

Janganlah bagi macam2 alasan kalau diminta boikot brg israel
Selagi ada alasan, selagi itu boikot tak jalan

Bukan musti mag dogal shj tapi semua yg berkaitan dgnnya.

Kalu tak mampu semua, boikot dari yg paling mudah

Alah bisa tegal biasa.

Nak harap umco ubn boikot barang israel.......mintak mahap sebab jauh panggang dr api

edar kat kawan, mak bapak, sedara mara kat kampong - yang biasanya tak tahu apa2

Cuba hari ini - jangan minum kokakola, jangan pergi tessko, usah minum miloh

Cuba hari ini - minum teh tarik, pegi kedai runcit, beli tongkat hali

cuba belajar cari kerja bukan di mag dogal. ceo melayu?? itu susahnya kalau melayu pun kerja dengan israel

Kalau tak boleh jugak ......tak payahlah nak bising soal apco

Mat Lendir berkata...

masa kita minum di satar rabak dengan bangganya.......
darah saudara kita di palastin tumpah titik demi titik

masa kita meratah mek dogal dengan anak-anak di tempat dingin........
zionist sedang meratah daging dan tulang saudara kita di palestin

masa kita menogak kokakola semasa menonton piala dunia dgn rakan.....
zionist sedang menogak darah saudara kita di palestin

dan kita hanya berkata "kasihan"...

Tanpa Nama berkata...

burger ramly special + cheese jauh lagi sedap mcdogal!kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

di sana zionis merobohkan gaza
di sini zionis merobohkan berembang

Tanpa Nama berkata...

hisham, lu kerja sama siapa?

Tanpa Nama berkata...

hmmm setuju dengan "ANON 10.00 & ANON 10.16 / 10.32" ~ kalau tak dapat boikot semua boikot satu² start dari yg paling mudah.

MekD, KefC, dan seangkatan adalah makanan ~ makanan ade banyakkkk pilihan, takde alasan untuk tak boikot.

Mcm komputer,internet, windows, internet, facebook, bukan soal takde pilihan, tapi sewajarnya kita gunakannya untuk perkukuhkan kedudkan kita dan sebarkan semua fahaman kita dan perjuangan kita melaluinya

Tanpa Nama berkata...

nasi panas dgn tamban kering pon sodap!!!!

Tanpa Nama berkata...

Kalau rasa teruk nak boikot...boikot la slow2. Mula2 makan 2 minggu sekali. Bulan depan makan 1 kali ja. Pas tu bulan depan yg lagi satu, combine dgn bulan depan lagi satu, maksudnya makan sekali ja dlm 2 bulan. Lama2 boleh tinggal..Kalau tak boleh tinggal jugak, tu dah tahap iblis merasuk, bukan makan utk tenaga beribadah.
Selamat mencuba.
Kalau duit korang byk sgt sampai nak kena beli barang boikot tu juga. Ha duit tu mai sini bagi kat aku.
Simpan kat diri korang tu semata2 duit minyak keta, dan baki utk makan nasi dgn telur dadar. Hahahaaaa..

Tanpa Nama berkata...

apa da..
langkah poyo..

ini cara same mcm hantar wartawan
n orang awam pegi medan perang..
pegi medan perang anta askar dol..

sinopsis :
lawan org bijak..
dgn cara yg bijak..