Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 3 Jun 2010

PANCUT ATAS PERUT JANGAN DALAM MULUT




INI BUKTI - AIR TERPANCUT





KAH KAH KAH


Air mani bukti tembusan walaupun dubur Saiful tak koyak

Kes liwat Anwar Ibrahim, yang sebelum ini diperkatakan dengan ketiadaan koyakan, hari ini dimaklumkan oleh doktor kerajaan — kewujudan air mani di dubur pengadu memadai untuk merumuskan wujudnya tembusan.

Dr Mohd Razali Ibrahim, salah seorang daripada tiga doktor yang memeriksa Mohd Saiful Bukhari Azlan

KAH KAH KAH…

woit… PANCUT AWAL… kah kah kah..

woit…. TAK ADA KESAN JOLOK… kah kah kah..

kah kah kah… TAPI SAHEH KENA JOLOK…. kah kah kah..

woit… MALAYSIAAA BOLEEEEEEH….. kah kah kah

33 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

LIWAT TANPA LIWAT - itu dia ! Pecah rekod dunia, samapi semua benggong, peguam, hakim, orang FELDA pun benggong yang hakikat songsang ini boleh jadi fakta! Hairan sungguh kualiti orang yang meyakinkan kita liwat tanpa liwat boleh berlaku!

who're you kidding berkata...

menipu adalah satu benda yang tak baik, buruk. tapi, menipu dengan bodoh, tal masuk akal, lagi teruk!

who're you kidding AGAIN berkata...

siapa2 saja boleh cakap itu semen dia, orang tepi jalan jual paper pun boleh cakap. ini mahkamahla babe..

why not buat DNA test?

Harris berkata...

Oh..malaysiaku..kah!kah!kah!adoi..xtau nk kate pe.btol2 memalukan!mcm2 pkara pelik2 dlm mahkamah kanggaro 1malisia..Btol2 dh jahanam negara ni!

Form Jeleblues berkata...

Dari hakim, peguam, polis dan skrg doktor pun dah dibangangkan oleh umno. Dulu rakyat je yang bangang tp skrg doktor pun jadi bangang sama. Inilah 1malaysia, 1atantuya...

Pakalalo berkata...

Tak ada tusukan...cuma gesel-gesel dekat luar...lalau terpancut.
Makhamah Malaysia...hakim pun boleh diperbodohkan.

Tanpa Nama berkata...

Transfer mani secara remote guna BLUETOOTH kot

Betul ke tak betul yang aku tahu, aku dah menyampah tahap JUBUR peringkat tertinggi dengan APCO

Mati hidup balik 4 lima kali pun aku takkan pangkah APCO...

Tanpa Nama berkata...

wah!!ni dah macam mariam..mengandung tanpa kawin hahaha

Tanpa Nama berkata...

Geli sial aku membaca kes ni. Naik loya dibuatnya. Terima kasih BN.

Ahmad Chin berkata...

kah kah kah!ni korg penah dgr jin toyol rogul org?ni la cnth kesnya!

Suku Samdol berkata...

ini pakai teknologi star trek la ... leh "beam" sperma kat lubang jubor sipol tu tanpa sebarang perbuatan liwat.

apa punya bangang laaaaaaaaaaa

Haris Fazilah berkata...

saya agaklah si saifooool memasukkan sendiri air mani dia ke dalam lubang bontot dia sendiri dengan bantuan cermin

Saiful berkata...

tu ayaq lai chi kut..lai chi pekat yg sepol dok simpan ..tak basuh2..bodo..lalau tak ada pecah..suka sama suka la..suka sama suka mana leh buat kes..
mampuih..doktor ni lepas mesti jadi doktor utk doktor..dia akan merawat doktor2 saja..sbb dah deal sama mat mongol..u help me ..i help u..

Tanpa Nama berkata...

Saiful’s Contradictions


Mark Twain once said, “Always tell the truth. That way, you don't have to remember what you said.”

A truthful account of events does not need any scheming, planning or coordinating to make the details logical and consistent. It does not care for unexpected events, unknown circumstances and unexpected witnesses getting in the way because they will all automatically validate each other. Truth has a beauty and simplicity which does not require anybody to make improbable assumptions, illogical explanations and unlikely postulations of human behaviour to fit the narrative.

Conspirators can try to fabricate imaginary events and cover up the truth with lies and deceit but the truth will eventually come out like water dribbling out of a leaky container. Small details which do not fit get in the way like jagged edges which rip the story apart. Lies may need more lies to cover up the holes that appear under examination but more lies may punch more holes in the framework until the whole thing collapses and the deception is exposed.

In Saiful’s allegation of sodomy against Anwar Ibrahim, so many contradictions and gaping holes have appeared in his story that it has all but fallen apart. No reasonable person will believe that the alleged act actually happened in the face of such contradictions and illogical explanations bordering on the bizarre and the ludicrous.

more on:
http://msian-spring.freevar.com/saiful2.htm

anon berkata...

ini doktor melayu..buleh caya ker

Tanpa Nama berkata...

Bang.....
Maknanya tak pecah dara lagi le bang?

Huuuuuii
Tebalnya selaput dara budak ni bang..
kata dah banyak kali kena tibai
kata kena tibai di banyak negara
tak kan sikit pun belum pecah, bang?

Budak ni pakai ilmu kelapa dara arab ke bang?
bik moma bagi kot bang?

Kalau ada lebih, boleh mintak sikit nih....

Tanpa Nama berkata...

Betul kata kawan aku kat atas tu.

Aku setuju bahwa pemindahan air mani boleh dilakukan melalui bleutooth walaupun kita sedang mengadakan mesyuarat di bilik lain pada ketika itu.

Bluetooth - teknologi pemindahan cecair terkini.

PakAnjang berkata...

Mana mungkin kena liwat takde kesan koyakan. Dalam kes rogol pun doktor dapat jumpa bukti koyakan mikro pada dinding vagina.
Kalau takde kesan koyakkan maknanya si Sepol takde rasa sakit. Karpal cuba tanya Si Sepol Sakit atau tak? Kalau Si Sepol cakap sakit maknanya bercanggah dengan laporan doktor. Tututp kes la lepas tu.
" Aku berak sembelit pun kekadang tu ada keluar darah, ini kan pula kena liwat tanpa rela."

Tanpa Nama berkata...

Ni la bahana UMNO @ APCO ni. Doktor pun dah jadi bebal dah.

Lang berkata...

yg logik bila ada semen tp tak ada tusukan..

1. mungkin sipelaku adalah jin
2. mungkin sipelaku guna tiub (bukan tiup basikal)
3. mungkin anu sipelaku hanya sebesar batang pensil

kalau semua diatas tidak benar maka cerita adanya semen dalam duburlah cerita bohong.

perlukah doktor razali ukur saiz anu nuar dan compare dengan diameter anus shitfool?

pakar DNA liwat1 sapa namanya? dia akan dipanggil ke? apa jawatan dia sekarang?

Aa berkata...

Habis yang Sefool tahan berak 2 hari tu ape hal. ayo ma ,malu la

I help you, you help me wakakaka berkata...

kah kah kah...banyak sangat baca kitab yahudi ni la jadinya...semen dalam jubor tanpa liwat...kah kah kah

rugi siot makbapak ko bayar ko belajar jadi doktor...wakakaka

Tanpa Nama berkata...

simpan 2-3 hari semen tak berak,tak basuh jubur,gatal.gatal.....boleh tahan ke????

mental berkata...

jadi skrang dah katanya dna of two males, tak ada kes dah la. apa lagi?

Not man no.2 berkata...

haaaaaaa..siapakah gerangan manusia yang 2 dna lelaki tu? assuming we're talking about the accused as 1 male, kenala carik lagi satu, mana adil kalau tak? *rolling eyes* tak aci...

tukar spender berkata...

ni jer yg aku nak tulis ..

HAHAHAHAHAHAKAHKAHKAHKAHHEHEHEHEHEUHEUHEUHEU ..

sekian terima kasih ..

Tanpa Nama berkata...

Mesti bangga si saifool tu, satu malaysia bercakap psl jubur dia. Yg paling bangga ialah masih dara lagi tu. Ini kena masuk rekod guinness.

Tanpa Nama berkata...

Menjawab pak anjang 20 38

PAK anjang punya anu tu bukan besi atau kayu, walau bagaimana tegang sekalipun.

Jangan jadi tak ada akai, bodoh!!!

kah kah kah

masmerah

berkata tanpa nama berkata...

Tanda2 manusia Munafiq.

Berjanji tak tepati
Amanah dikhianiti
Bila berkata2 dia dusta

Mana2 doktor kalau dusta tak kira Kerajaan atau swasta, mana2 hakim kalau Dusta confirm masyuk Nar.

Tanpa Nama berkata...

Akhir zaman

Pemimpin rmrmrmrmrmr$$$$$$$$$$$
Hakim rmrmrmrmrmrmrm$$$$$$$$$$$
Doktor rmrmrmrmrmrmrm$$$$$$$$$$
Ustad rmrmrmrmrmrmrm$$$$$$$$$$$

chaiwalla berkata...

Kena hantar bini belajar ilmu nie dari Shitfool.. Lepas nie tiap2 malam rasa main ngan anak dara.. Nikmatnya..

Hashim berkata...

Masmerah yang cerdik..

Aku setuju dgn Pak Anjang, zakar mesti keras macam besi baru boleh masuk dalam jubor yang punya satu laluan keluar. Bukan senang untuk penetrasi kerana sifat dubur yang sentiasa kemut kecuali nak berak. Bila dah penetrasi, zakar kena ronjang Jubor berulang kali sehingga air mani terpancut... tak kan kena tujah tanpa kesan......Puak UMNO bewak boleh le kena bodoh...Bewak punya Melayu...


Kalau Saifool dah biasa kena tujah, saiz lubang jubor Saifoll akan lebih kurang sama dengan zakar yang menujah.


Masmerah cerdik buah pelir....

Tanpa Nama berkata...

Nasib buruk rakyat Malaysia 2009-2010 selepas UBN sakit / pasca-PRU12 dan 1Malaysia diPMkan isteri Bikmama...terpaksa menanggung malu...menghabiskan masa korek lubang jubor SAYFOOL bewak tu...

cilakaaaaaaaaaaaaaaa.

jalanJPJ,panji.