Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 10 Julai 2010

MALAON YANG CIPUT LAGI MIPUT




KEMANA DUIT FELDA HILANG ?



ISU FELDA: PM KECEWA SUARA KEADILAN TIDAK MOHON MAAF - minsider

Najib Razak hari ini menggesa peneroka supaya tidak berasa tawar hati dengan laporan tidak tepat dalam media berhubung kedudukan kewangan Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (Felda).

“Saya dapati salah laporan ini adalah disengajakan dan satu penghinaan ke atas rakyat Malaysia ini yang telah bekerja keras dan cubaan terang-terangan untuk memperlekehkan usaha kerajaan meningkatkan taraf hidup mereka.

“Mereka mencemarkan bukan sahaja maruah Felda, tetapi juga semua individu yang telah bekerja keras yang merupakan sebahagian institusi ini,” katanya.

KAH KAH KAH….

woit… MANA PUNYA KELAS MALAON INI…. kah kah kah..

woit… TAK KAN LAAA SUARA KEADILAN PUN NAK AMBIL POT…kah kah kah…

woit…. MENTERI DALAM NEGERI ADA… kah kah kah..

woit…APA PUNYA KELAS BINCANG HAL TABLOID…. kah kah kah..

woit… BINCANGLAH TENTANG DASAR EKONOMI NEGARA… DASAR PEMBUDAYAAN NEGARA…. kah kah kah..

woit… CIPUT…. MIPUT … TAK ADA KELAS PUNYA ISU….kah kah kah

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saman suara keadilan 200 juta. mmg sah la bangkrap. nk cari makan dgn saman menyaman la pulak. bangang tak skolah.

Lang berkata...

tt... dah tu pegi felda... cerita felda la.. dah cerita felda... cerita la suara keadilan... bila suara keadilan.. cerita lah pakatan rakyat...

politik tt...

berita dalam awani lagi best.. aku tak tau mana diorang boleh trace... bahagian tag line dibawah tulis "Tun abdul razak hero saya" - oleh colin barlow rakan tun razak di australia... ni kan cara nak promosi supaya kes ketirisan felda tidak menjadi tumpuan..

yb berkata...

Felda: ada penjual ada pembeli!
M Insider: ada pembeli ada penjual?

yb

mi-phg berkata...

sapa makan cibai dia rasa pedasnya

Tanpa Nama berkata...

" Hay Orang2 Felda You Help Me, I Help You!"



- Rakyat Tamada