Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 6 Julai 2010

SENYUM PETANG SELASA




GAGAL TAPI TAK KECEWA - JANGAN AMBIL HIDUP INI SERIOUS SANGAT



nota:
kalah empat kosong
raba raba
masih ada lagi
orang german tak curi kah kah kah

27 ulasan:

bugis sesat berkata...

Isham! apa ni! hahaha. kontrovesi ni, macamana dia dilantik jadi coach pun dah jadi isu, dgn menantu lagi.

malas nak tgk world cup dah yang tinggal team2 dari eropah aja. weeeccck!

africa takle harap, south america pun dah kebanyakan bungkus!

Tanpa Nama berkata...

rileks bro....baru lagi dia jadi coach...jgn frust sgt...kita org Malaysia bukan org Argentina....football zaman dia berbeza zaman skrg...teamwork penting...maradona cuma kurang taktikal je....Kat Argentina Maradona tetap hero diorg...dia kena byk study taktikal team lawan.....jgn kena byk kokain lepas ni dah la hahahaha....

rattlehead berkata...

biasalah yg menang dipuji yg kalah dikeji...yg penting maradona tak mcm Dunga dan anak2 buah dia...tak bleh terima kekalahan...sombong kalah dgn belanda lepas games terus blah...semangat kesukanan maradona telah diuji...nanti tiba giliran coach German Pulak pasni....tgguuu....

bro sham...lu mcm tau je gua minat Argentina hahahaha....

Tanpa Nama berkata...

hahaha..TT nampak wajahnya ada iras2 kembar tukartiub..wakakaka...
Maradona raba tuu bukan apernye..
mungkin dia rasa anunya dah tak tahan nak balik jumpa isterinya kat Argentina (atau yang akan jadi mangsanya dek kerana kena 4 - 0...
isteri pula jadi sasaran)....wakakakaa

WanBeruas berkata...

..raba raba ada balance 2 lagi..jaddii laaa..jangan jadi macam orang kita menang sorak along dok cari..

rattlehead berkata...

hahahaha...peace no war

Penanggah berkata...

4-0 banyak tu.. gua biaso ler sokong German.. tapi si sotong kurita besau punya cilakak.. ada ker ramal German kalah.. hempehh btull..

Tanpa Nama berkata...

ek eleh mamat rattlehead ni..
ape hal lak nk compare ngan brazil?dh klh dhlaaa...poyo la luu niii...

Tanpa Nama berkata...

Tanda2 malaysia nak muflis.

1- kenakan gst
2- mansuhkan upsr dan pmr
3- kakitangan awam nak pencen awal hanya dapat 25% gratuiti, lebihnya bayar masa umur bersara
4- nak g indon kena guna paspot antarabangsa, tak boleh lagi visa 20org.
4- tunggu bbrp lagi tindakan untuk kurangkan perbelanjaan dan tarik duit rakyat.

Lang berkata...

german dah C4 kan gentina... maradona check ada lg ke batu sejuk.. klu tak kena tukar nama jadi madona...

nevermind... come in 4 yrs time... selagi piala tu tak hilang selagi tu pertandingan akan diadakan..

Tanpa Nama berkata...

Janggut samo ngan bang isyam..

raba-raba masih ada.... ingatkan dah ilang...

Tanpa Nama berkata...

Dalam hati dia berkata "Selamat anu aku... kalau menang World Cup kena lari bogel..."

umar al khattab berkata...

..ha ha ha
cayalah. mane dapat gambo maradona tengah stim tu. ade lipas masuk seluar ke

kah kah kah.

rehatkan minda sebentar. cool~~ lepas ni kita terjah najib n d geng semula keh keh keh

tentang gerombolan!!!!!

john berkata...

...membetulkan 'parking'...

Tanpa Nama berkata...

AHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ni ler lawak paling best skali yg pernah TT kuarkan..

Holden Caulfield berkata...

siak la lu..gua kecewa ni..kah kah kah!

p/s:kecewalah kamu kerana kecewa mendewasakan kita..kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah . . . kah kah kah . . .

chill lah maradona, takpe2 bro sekalian, uruguay ada lagi, kita fuck sama eropah kapitalis itu, kita tunggu uruguay buat kejutan .....

Tanpa Nama berkata...

Dia check tengok teloq dia ada 2 biji, tapi kena gol 4 biji, kah..kah...kah....

nasib baik kalah, kalau agentino menang, matdona dah janji nak berbogel dalam padang.

Tanpa Nama berkata...

butoh la sape relate kan bola ngan kapitalis la ape la...lanchow laaa...sape yg relatekan tu kompem minat bola bila time werlkap je...even FIFA sendri akan haramkan negara dr bertanding kalo ada campurtangan politik dr kerajaan yg memerintah sesebuah negara...tiada politik,tiada penjajahan fikiran dan ekonomi dlm bolasepak...sbb tu TT ckp jgn serius sgt..bolasepak menyatukan manusia,sama mcm rokok dan ganja gak...hehe

-madey kimak-

Tanpa Nama berkata...

INTERPOL PON TAK LAYAN BEB....KELAKAR...MUAHHAHAHAHAHHA

Interpol tolak notis keluarkan 'amaran merah' - UTUSAN MELAYAU


KUALA LUMPUR 5 Julai - Polis Diraja Malaysia (PDRM) pernah memohon bantuan polis antarabangsa (Interpol) mengeluarkan notis 'amaran merah' terhadap pengendali laman portal 'Malaysia Today', Raja Petra Kamaruddin namun ditolak, Januari lalu.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan menjelaskan, tindakan ini menyukarkan PDRM untuk memburu dan menahan Raja Petra yang kini dipercayai berada di United Kingdom (UK).

"Kita tidak boleh sewenang-wenangnya pergi ke negara orang untuk buat tangkapan, undang-undang sesuatu negara itu perlu dihormati.

"Justeru, kita meminta bantuan Interpol untuk berbuat demikian dengan mengeluarkan notis 'amaran merah' terhadap Raja Petra namun ia ditolak," katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.

Tanpa Nama berkata...

hahaha..kalau nak tau maradona tuu nak bagitau Zul NO Din...inilah rupa orang yg gentleman ada teloq...walaupun kalah 4-0 lawan tetap lawan. Bukan macam setengah org tuu cakap berdengar-gar tapi takda teloq...nak buat keputusan pun flip-flop..wakkakaaaa.........

Tanpa Nama berkata...

tengok la maradona..
pakai jam kiri kanan

asyMok_Aambo berkata...

ambo sokong Hitler!!!
Germany.

Tanpa Nama berkata...

aku curi nak masukkan dalam fb aku

Tanpa Nama berkata...

haha..raba pelir, biasa la abang isham..cool kan..takder bender nak malu ... takder berdosa sampai masuk api neraka pun..bukannya dia tunjuk pelir dia kat orang ramai...

aku suka pasal sex maradona, nak main bola pun boleh balun puki lagi...ini baru best... ini ada puki..boleh simpan, gi balun ziana zain...

biasala, kepala aku puki, ganja, isap dadah, baru cool... kokain..layan... belashan, aku tak mau, sbb kena ada lesen..

eh, mana mamat jemapoh tu yer? gi berburu tak balik2 lagi ka? aku tunggu dia bawak balik babi utan, baru best wat kenduri... isham, ko balik kuala jemapoh nanti, jangan lalu pintu gerbang kampung tu yer... aku rasa ada barua mamat jemapoh tu tengah tunggu nak sakai kepala ko.. punai kena jaga, nanti nak berjimak pun susah..

rattlehead berkata...

aik...ada org brazil ke sini....brazil la yg poyo....dah kalah taknak hormat team yg menang...fakta bukan auta.....takpe 2014 brazil jadi tuan rumah....team amerika selatan pulak akan ganyang team eropah...peace no war

AYAH D berkata...

Maradona menyeluk cari topi keledarnya yang bersembunyi takut lepas.
Kalah tu memang muktamad.

Sabarlah Donna.