Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 16 Ogos 2010

KESIAN DUA BERADIK




MULA NAK BODEK CHUKONG



dua beradik najib dan nizam telah cuba
membodek para cukong.

sampai mengakui bahawa mereka juga kaum
pendatang kah kah kah... ini cukup low.
lebih rendah dari low - esok dua beradik ini akan mengakui
diri mereka juga dari kerala apabila nak ambil
hati sami velu.

dalam kes bodek cukong ini akhbar melayau dan
berita hairan langsung tak ambil pot - ini
ertinya akhbar miliki gerombolan ini tidak yakin
terhadap dasar najib.

kalau akhbar gerombolan ini tidak simpati pada
najib - simpatinya pada siapa?

pada ibrahim ali?
pada sembab?
atau pada toyo ?
atau pada jubur terjulur julur kah kah kah.


nota:
hingga ke malam ini sembab
tidak berkata apa apa. yang
sibuk ke hulu ke hilir ialah
perkasa dan ibrahim ali.

kita tunggu apa kata madey tentang bodek cukong
kita tunggu apa kata sembab tenang bodek cukong
kita tunggu apa kata pejuang islam zul nordin kah kah kah



5 ulasan:

mosabit berkata...

bro tt ...ini baru a real low profile daaa....

ini 2 beradik dah boleh pasang kat spors rim 18"..pasal mereka ni yayar profile rendah....khas untuk keter yg dah di lowed...

ini keter eksen di lebuhraya jer...masuk kampung abis tersangkut akar pokok getah....pasal keter ni low sangat...low graviti..low mentaliti..

kkah kah kah kah kah kah .....

Sepukal berkata...

bro, lu kasi too much attention to Zul Nordin tu, dia bangga kena kutuk dgn lu bro. dia sure syok dapat perhatian dari lu. baik lu toksah layan dia, tunggu kalau dia buat hal lagi baru lu bantai la!

Tanpa Nama berkata...

dua adik beradik ini memnag cuba tarik sokongan cukong..kalau tidak habis gerombolan menjelang PRU13. Lihat najib waktu berucap dalam kongres mca baru2 ini. najib sudak terima bulat bulat bahawa cukonglah yang menjana hartanah Malaisia..tanpa cukong mana ada hartanah dibagi bagi mengikut nep..Teatapi banyak ahli amno yang melabel cukong sebagai pendatang. sekarang lu ntau suda bahawa najib mesti ambil hati cukong kalo tidak hancur amno PRU13.

Tanpa Nama berkata...

Guano yang gitu lalu fe'el mat global alias bini bikmom ni. napak sangat doh nyasar bokte nok mikat cecukong.

lagu tu habihlah harta rakyat, abih maruah bangsa...

banyok sengoti penyakit sekor nih. oghe nak mapuh modal lagu tu doh...

-matyeh berek 12-

Tanpa Nama berkata...

mereka sume pembodek cukong,dr madey sampai najis..cukong jgk yg kaya..baghal punya melayu