Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 11 Oktober 2010

SILA TANDAKAN DALAM JADUAL AWAL AWAL



TANDA KAN DALAM JADUAL




nota:
satu forum yang amat penting
untuk melihat masa depan
negara kita dan demokrasi !

tandakan dalam jadual
agar dapat bersama hadir

ini bukan kah kah kah
ini hah hah hah !

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

forum ke mencari raja lawak..?

Tanpa Nama berkata...

Kalu kepala otak pemimpin kalut dengan rumah ala bali, perut kroni, kaya anak bini, shoping luar negeri, kepentingan nafsu diri, tidak takut dosa, sanggup ikut bini puaka dan galak tipu rakyat marhein pagi petang...macam mana demokrasi malaysia nak matang?

Moga majlis berjalan lancar dan bermanfaat.

-jalan JPJ, panji.

Tanpa Nama berkata...

FORUM NAK CARI FIRST LADY KAT MALAYSIA...HA.HA..HAH....

gabot berkata...

tak dapek lah nak poie malam tu final PM negri sembilan vs selangor ho ho ho

mosabit berkata...

demokrasi mantat..

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

gst, perkosa, bik mama, bijan, amngook, mat skeema dilarang datang

Johan 23.01.84 berkata...

ok,boss..

looes74 berkata...

Yo Hisham,
Sikarang Perkosa mau jadi hip macam you...jenguk lah ni dan ketawa

http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/perkasa-turns-to-flower-power-for-makeover/

Okay laa....I tau you tak suka LKY tapi Mat songkok ni mau rock nak masuk Singapura pada tahun 70an....akan dapat potongan rambut percuma....I sokong....Hahaha

Tanpa Nama berkata...

tt apasal gambo kau dlm poster tu nampak muda je...licin mcm suntik bontot...opsss suntik botox..hah..hah..hah

cicit ngah layor berkata...

Satu pengumuman yg paling tidak disukai olih puak2 Pekembor ni.Heran kiter,ngaper puak2 pekembor ni getek benor dgn forum2 yg mencayorkan otak.Itu ler sebab otak demer jadi beku sebeku2nyer.Tapi sebenornyer teman pon tak dapat pegi - kerojer weh..7 hari seminggu.Teman ni rakyat Malaysia juger...tp