Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 23 November 2010

HUJUNG MINGGU DI PULAU PINANG




KUMPULAN BANTAHAN ISA BERTEMPUR
- melayau

PULAU PINANG 21 Nov. - Demi menyokong Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) dan mahu ia terus dikekalkan, beberapa ahli pertubuhan bukan kerajaan (NGO) berhimpun di Komtar Walk di sini hari ini, iaitu tempat berlangsungnya program Gerakan Mansuhkan ISA (GMI).

Kumpulan kira-kira 50 orang itu memakai baju-T warna putih sambil memegang kain rentang bertulis 'Yes To ISA, Kami Nak Keamanan' dan melaungkan sokongan kepada kerajaan kerana tidak memansuhkan akta berkenaan.

Mereka kemudian bergerak menuju pentas utama ketika Ahli Jawatankuasa Pas Pusat, Mohammad Sabu sedang berucap.

Turut berada di atas pentas ialah beberapa bekas tahanan ISA dan pemimpin politik parti pembangkang seperti Ahli Parlimen Batu, Tian Chua serta Hishamudin Rais.

Pertembungan dua kumpulan yang berbeza pendapat itu menyebabkan suasana menjadi tegang dengan pertikaman lidah antara kedua-dua pihak selama lebih 10 minit.

Insiden pergaduhan nyaris tercetus namun ia berjaya dikawal beberapa ahli kedua-dua kumpulan itu.

nota:
semua akhbar tak melaporkan
yang tian chua ada bersama
kecuali akhbar malayau yang dimiliki
oleh gerombolan - ini bukan kerana wartawan
tak nampak - tapi untuk membuktikan
tian chua ini china - nak menunjukkan
bahawa china menentang ISA

nota:
bagini ceritanya:
program bermula jam 11.00 pagi
aku sampai ke komtar walk pada jam 10.45
ini sesudah kena tea c kosong dan mee sup di pinggir penang road

sesampai di komtar walk aku ternampak susan loone
susan ini adalah seorang wartawan malaysiakini
susan menuju ke satu kumpulan yang aku anggarkan
antara lima belas ke dua puluh orang
aku lihat mereka ini adalah penyokong hindraf
penyokong hindraf ini sedang berdiri
tidak jauh dari ruang forum

sesudah bersalaman bertegur sapa dengan susan
aku beredar menuju ke pentas forum

lalu aku terfikir bahawa salah seorang ahli panel forum ini adalah
anggota pimpina hindraf
kerana inilah maka ramai penyokong datang untuk memberi sokongan
aku amat senang hati kerana ramai yang datang

ketika mat sabu - ahli panel kedua - sedang berucap
kumpulan hindraf tadi datang menerbus masuk ke arah pentas forum
kini mereka memakai baju t puteh yang bertulis YES TO ISA


kah kah kah… GUA SALAH ANGGAP… kah kah kah…

kah kah kah… MEREKA BUKAN DARI HINDRAF… kah kah kah

kah kah kah… MEREKA ADALAH PEMUDA UMNO PULAU PINANG...kah kah kah..

kah kah kah…. KETUA PEMUDA UMNO PULAU PINANG ADA SAMA DALAM KUMPULAN INI…. kah kah kah….

kah kah kah... YE NE WU LEH.. YE NE WUL LEH... HIDUP MELAYU... kah kah kah..

kah kah kah.. MIREK MIREK YENE WULEEH... HIDUP MELAYU.... kah kah kah..

kah kah kah… TAK PERCAYA LIHAT VIDEO INI… kah kah kah

nota:
kali pertama bertemu eeeeeeeeeee kah kah kah


TONTON DAN SAKSI-YANG BAJU BIRU KETUA PEMUDA UMNO PULAU PINANG




INI BUKAN PENYOKONG HINDRAF



nota:
lihat dan perhatikan betul betul
apakah mereka ini memiliki iras
dan paras rupa melayu?

jika tidak apakah mereka sedang dilanda
oleh krisis indentiti yang maha sangat
atau mereka sedang diserang olek kks
kureng kaseh sayang dari lim guan eng kah kah kah



68 ulasan:

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) berkata...

saudara nama sape nama sape.

sweet gitu bang isham. :)

syabas.

Tanpa Nama berkata...

saya org mamak saya pun malu...

rono berkata...

LAST SCENE...PATUT angkut masuk ambulance kikiki hantar tanjung kikiki

Tanpa Nama berkata...

Hisham,

Aku baca di surat khabar dan blog lain yang kata kumpula pro-ISA tu sepak pipi orang di pentas.

betul kah?

aku hairan.

orangkampung

Tanpa Nama berkata...

ahahahahaha, sumpah kelakar video tuh.

jai berkata...

Kah kah kah...

Cilakak lu bro.

Bila masa hindraf tukar polisi???

Baru tukar ka bro???

Kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

bang isam kenape bebolas kecut tak nak lawan debat depa...
pakai MALAYsiakini plak nak spin depa takut...
HA HA HA HA HA HA

Tanpa Nama berkata...

Meluat, jijik aku tengok orang UMNONGOK dok mengacau majlis orang gaya samseng... dia rasa seronok sangat Tukar Tiub dok layan dia... dia tak tahu orang cukup meluat.... puiiihhhh

Tanpa Nama berkata...

yg baju melayu dgn songkok tinggi tu memang tak boleh blah hahaha

Tanpa Nama berkata...

la...aku ingatkan geng hindu......?????

Tanpa Nama berkata...

tu diaa... bak mai sekilo ...
lagi tinggi songkok dia lagi kerek hahaha...
nak ajak berdebat ...kahkahkahkah...
aku org penang ! hahahaha...
hang sapa ? wagagaga...

omarkhayam berkata...

melayu jugak. tapi tinted 50%.. kah kah.

say yes pekejadah. year end sale ke?

Bunut Susu Durjana berkata...

hahhaa...semalam aku baca kt blog pro umno dia panggil kau Jenglot isham..hahahaha. bodoh punya orang..sakit ati aku dia panggil kau mcmtu.

Tanpa Nama berkata...

Sekurang-kurangnya ada 3 SB.
Gelap-gelap mata.
Mata-mata gelap.

Perhatikan muka yang sama ketika rampasan kuasa negeri Perak.

Syabas Isham dan team kerana dapat handle situasi daripada provokasi SB-SB beruk ni.

Tanpa Nama berkata...

memang perangai eeeeee,kalau ramai bukan main bising nak tunjuk hero.tapi kalau setakat dua tiga ekoq tu,lari lintang pukang.
upah RM 2.00 cukup beli cendoi saja la.

Tanpa Nama berkata...

golongan eeee @ mamak@ kitul ni mmg golongan paling bullshit skali kat dunia ni
sbb tu tuhan jadikan mereka hitam....sudah hitam pun masih bullshit,bayangkan kalau mereka putih...aku jamin,mereka akan lagi teruk dari ketuanan melayau

wakmeli berkata...

aku pasti dorang ni dibayar, bukan wat dgn jiwa raga. tgk memasing memang cam muka barua je kah3..

Tanpa Nama berkata...

Aku ada terbaca dalam melayau...dia tulis gani mamak a.k.a bakal CM Penang 'RAMPAS' mike dari atas pentas...hakikatnya bro isham yang dengan sopannya menjemput dia berucap bagi meluahkan isi hati memandangkan PR support freedom of speech...lepas dia dah puas berucap, puak2 mangkok tu pun blah...pi pekena nasik kandaq kot...and i can confirm that there was no tian chua...blah la lu mamak gani and melayau...poooodah chiiit!!!

Datuk berkata...

kah kah kah
lawak lawak
muka muka kena bayaq
cam tu la ..
cb ler x di bayaq
ingat muka hang ada
piiiirrraaaaahh!!

Tanpa Nama berkata...

hebat betul NGO "MELAYU" Penang ni..mamat songkok tinggi tu macam terencat akal jer... jurucakap tu ada iras-iras Rajnicunt lah...

Tanpa Nama berkata...

hahahahahahahahaha...

aku dah tengok youtube ANTI ISA vs YES ISA..
penakut la ko TT...
takde teloq...
hang diam jek hari tu...
bacoi ka apa? takut ngn orang penang la hang..
taksah dok sembang besaq la dalam hang punya blog ni TT...
mana teloq hang TT? mana mana?

hahahahahaahha..

1Crony berkata...

Tahniah Bro TT, kerana telah berjaya membodohkan seekor lagi EEEEE Penang (Mat Ghani). Untuk pengetahuan TT, EEEEE Penang ni berani kalau bilangan mereka ramai, tapi akan simpan ekor celah kangkang dan cabut jika jumlah mereka sedikit. Begitulah bicara "bulldog" yang tak ada bijirin sarapan pagi, hampeh, kosong dan tak ada isi langsung. Tetapi bagus juga cadangan mereka tu, kekalkan ISA hingga kerajaan PR memerintah dan sumbatkan mereka ini pula ke dalam ISA.... biar mereka merasa nikmat ISA jika disalah gunakan oleh Pemerintah yang zalim... bagaimana? Tapi rasanya golongan EEEEE ni, baru tengok balai pengawal ISA dah menjerit-menjerit, takut...takut... takut. Kerana golongan EEEEEE ni akan sentiasa mencari jalan tengah untuk selamat. Kalau baik sekalipun, tolong berwaspada terhadap golongan EEEEEE ni.

Tanpa Nama berkata...

TT

aku dari Penang dah menyampah dengan kaum yang mengaku lebih Melayu Pulau Pinang dari aku yang memang Melayu penang kow kow. mamak haprak nilah ynag memakan harta Melayu Pulau Pinang. Antara mereka yang sekaum dengan kasta ini ialah SAJ, NMY, yang terkenal dengan kegelojohan mereka.

Muak yang bercakap dalam video tu sah namapk macam muka Dr Xavier, EXCO Selangor...tu pun mengaku Melayu...

sri hartamas

Tanpa Nama berkata...

dapat jugak nasik kandaq sepinggan dua ngan air sirap.

jadilah...

senang jadi eeee nih!

Pengkritik Cover Malaya berkata...

Cakap kompang je yg lebih... fakta yilekkk! Podahh!!!

p.s - Mula-mula aku ingat mamak Ghani tu Karam Singh Walia... kah! kah! kah!

joehan berkata...

sudah la ko hisyam jerangkung oi...nape ko tkt berdebat..dhla bape kerat je yg dgr kelentong ko tu..hahaha.

rosebiwu~ berkata...

adoilaa~buduh btol la eeee ni...x memasal je kna bodoh-bodoh kt atas pentas tu..pastu menyalak mcm mabuk todi..deyy ane!!jgn nk sebok ngaku melayu kalo bini pn pakai sari kt rumah..syabas TT sb lu relax..mmg ade perbezaan yg besar antara lulusan degree oversea dan lulusan sekolah tamil..kahkahkah

PondokDungunTerengganu berkata...

\
Pu4i3a7 hang isang hang ingat muka hang macam melayo ke...

Hang bkkan melayo tapi meleyok

kih..kih..kih

Tanpa Nama berkata...

Pembangkang tu sapa....? BN la sapa lagi....Kat Penang PR tu kerajaan. Memang betul la si Isham kata nak pilih ghani mamak tu jadi YB...sbb ghani mamak kata pembangkang @ bn penang tu pengkhinat. ISA tu untuk pengkhianat.....Betul apa....

buruhKasar berkata...

siapa lagi yang akan memperjuangkan nasib² orang Melayu kalau bukan diorang?
the Mamaks.
hahahaha

bercakap pun tangan naik² macam macha. nampak sangat bukan pure Melayu.

Tanpa Nama berkata...

YANG KAU MERAPU BAGI MIKE KAT EEEE TU APA HAL TT?

HANG TAK ADA BIJI KELEPIR KE?

PATUTNYA HANG AJAK EEEE TU BERDEBAT! BUAT MACAM FORUM. BAGI TEMPAT DUDUK. LEPAS TU BOLEH TIBAI.

NI HANG DOK BAGI MIKE FREE MACAM TUR, HEBAT LER EEEE TU MERAPU!

BANGANG JUGAK HANG NI TT. PATUT LA, SEBAB HANG PUN DAH TUA!

Tanpa Nama berkata...

Tabik lu bro..dapat handle pengacau eeee tu. bukan apa bro tt tak nak majlis tu jadi haru biru kalau layan mangkuk2 tu.aku rasa bro tt bukan tak da telog..bro tt mau forum berjalan lancar..bro datang dari jauh bayar tol, minyak, makanan dan penat lagi..
eeee tu klau satu lawan satu tak berani nyer. bila ramai leh le tunjuk samseng itulah hakikatnye...

Apaisaloi berkata...

Hahhahaha.. aku rasa la Isham diorang ni dok Laungkan Hidup ISA SAMAD kot hahahahhahahahaha

eito berkata...

kahkahkah..bangang gile sape yang rase Isham mendiamkan diri dan mengalah dengan EEE tu..korang tu paham ke tak makne sindiran? Isham nk bg org tu ckp, biar diorg cepat blah sebab byk lagi agenda nak disembangkan drp nk tgk org bertekak..hahahahaha..

itu mamak ghani apa cerita? bwk banner 'kami mahukan keamanan', dtg dgn lagak samseng kutty. pulak tu, ade hati nk jadi ketua menteri. Aihh, bergurau pulakk~hahah..mmg ko dah kenekan dia la Isham.KUDOS!

Tanpa Nama berkata...

Tahniah TT

Diorang ni kalau ajak menyalak bolehlah kot...

Kalau ajak debat...jangan harap diorang berani,,,

otak kampung

ha ha ha berkata...

Ha ha ha..

Sempat gak kao bersacastik dengan Si Ghani tu sampai tak sedar hang dok tiup belon..supaya bila dak kembanq bolehla hang lepaskan ..ha ha ha..Kembanq Hidong Depa...

Tapi Si Ghani ni lupa ..pasal apa ISA digunakan terhadap Mat Sabu masa Operasi lalang tu ..kenapa yek ..patutnya yang kena tangkap ialah Najibon dan Kim Sai ..he he he..

Tanpa Nama berkata...

bang..lepas ni, setiap kali nak buat program, sediakan satu platform berasingan untuk kumpulan2 yang bongok sebegini..kalau boleh iklankan jemputan untuk mereka..

antibongok bukan antimamak

Tanpa Nama berkata...

di malaysia ni nak jadi melayu senang je.. asalkan Islam, melayu lah tu..

Islam = Lesen jadi melayu... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

patin

bro, gua salut kat lu bro. lu cool je bodohkan budak ghani tu. lu perasan tak bro, dia punya la bangga lu cakap, akan undi dia dlm pr di penang nanti. ha ha ha. mampuih. punya la bodo mamat ghani ni. mamat ghani ni kira org paling bijak la dalam gerombolan tu, yang tukang pekik kat bawah dan mamat yang pakai songkok tu tak payah kira la memang iq zero.

saat yang paling tak dapat dilupakan ialah bila ghani kata dia akan jadi menteri besar penang, WHA HA HAHA HA HAHAHA HA.........................HA HA HA HA KAH KAH KAH. GAMPANG SIOT, MEMANG CONFORM. GHANI NI BODOH. HA HA HA

azila berkata...

yalah betul tu.. ada kwn aku tu mak dia cina ayahnya india.. dia tetiba jadi melayu.. dia kata xde sape kisah.. lg pulak diorgnya muka mcm melayu.semua hak anak2 bumiputera dia dpt.
tapi muka mcm hero/kaki pukul Tamil cakap belit2 nak ngaku melayu naper??

Tanpa Nama berkata...

Syabas bro.... Itu punya geng paria suda ajak lu main wittu diorang punya game, tapi lu tetap mau stick sama lu punya game... Good job!

alfaberlian berkata...

Syabas Bro lu memang cool. Lu kasi buka ruang demokrasi seluas luasnya kepada mereka tanpa mengira apa fahaman yang dianutinya.

Last part dalam clip tu betul betul cool lu kasi jack mamat tu sampai dia terangkat abis. Sendiwara yang paling cool dalam tahun 2010 ini Syabas Bro TT.

Tanpa Nama berkata...

aku rase la, org melayu PP masih bangang. masih nk tunjuk gangster. gangster tahik kucing!! dulu between 80an and 90an tanah org melayu di paksa jual oleh kerajaan BN PP. sape yg jadi timbalan KM time tu? smue nye diam x buat ape2 coz dah kenyang makan komisen jual tanah...bodoh!!

Tanpa Nama berkata...

goli hati deen.

ha ha, ghani bawak kumpulan boria dari penang. ok gak persembahan ghani ni... mcm sial. inilah tahap mentaliti front line yang mempertahankan isa dan bn. please la ghani wei, hang pi main telog bawah jambatan lagi baik la, citt. yang pakai songkok lagi la pukimak, kalau nak tunjuk samseng jangan la pakai songkok, nanti org kaitkan hang dgn melayu, hang bukan melayu, hang yindia mari, tu pun ada hati hang mengaku `aku org sini, aku org sini` ptuiiih.

Tanpa Nama berkata...

MAMAT SONGKOK TINGGI..MUKA MACAM PUNGKOQ ADA HATI NAK JADI MELAYU...

Tanpa Nama berkata...

kakakakkakaka gua klau dpt mamat songkok tu, gua perah limau kasturi kt mte die.....
tp pape pon kudos boss.... kipap de gud wek.....mi spik no inglis kakakkakak

Tanpa Nama berkata...

profesional siot pakcik isham..

ashraf berkata...

sy ada kat sana..
pg2 lagi drive ke penang.nk dgr forum..ambik ilmu sikit..

bila jadi macam tu,rasa sedih sgt..
terduduk je kat tembok tepi tu..

sedih dengan mentaliti,pemikiran diorg tu..forum bukan tempat untuk berdebat,berdemo macam tu..kalau betul nk perjuangkan ISA,hantar wakil untuk bercakap sekali..jadi ahli panel...

sedih jugak bila tgk org muda seorg dua shj....

apa2 pun,respect dengan cara TT handle dorg..abes dorg ckp,terus blah..

teringt TT kata, "kalau takut,buatlah parti baru,parti penakut" ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

tt mmg hebat hang suroh geng eeee sokong dia jadi menteri pulau pinang,..

perli hang membuatkan aku teringat bik mama kopek besar

adakah bik mama yang menghantar mereka??

kah kah kah undilah si ghani eeee...

mamat eee ni mmg bongokssss....kah kah kah

mat skudai berkata...

hahaha......... sampai sudah dok gelak tgk kelaku geng2 yes isa.. mujur tak rebah masa naik stage

nanti ade kluar nama baru
MGB (baru ala2 rajnikan sikit)
mat ghani Belon.... kipas sikit pun dah kembang
hahaha..... mau sampai esok pagi dok gelak nih......
hahaha
MAT GHANI BELON aka MGB

Tanpa Nama berkata...

ni kumpulan pekida 3 line ke pukimamak line clear?

haluankiri berkata...

SALAM TT
GUA TGK .. ITU MAMAK PENANG SUDAH MENGELUPUR.. ORG AJAK DEBAT DEPA TU PAKAT TAK MAU .. TAK AJAK MAI PLAK MENYIBUK .. MELAYU APA TU .. TAK DAK ADAB .. SUDAH BANYAK KALI ORG AJAK DEBAT .. MCM2 ALASAN DEPA BAGI .. SKRG DAH JD TOLOL TERPEKIK2 KAT MAJLIS ORG... NAK KATA APA LAGI KALAU BUKAN .. BODOH ..

Tanpa Nama berkata...

mamak pun kira melayu ka.....mamak2 mamak la....bukan melayu.....

Tanpa Nama berkata...

kimak mamak

juzailiazizan berkata...

macho la abg isham..hero gitu..! hahaha
yg si pro-ISA nie dok bangga ckp pembangkang tnduk kt diorg bgi pluang diorg brucap..
pdhal tndakan abg isham is very professional bgi peluang smua brsuara..
ade UMNGOK bgi pluang kat MAT SABU brucap even 15 saat? bgi salam pon diorg xkasi..
ada RTM siar ucpan pnuh NIK AZIZ..
ceramah natang pe 30saat tnjuk kt tv..haisshh..

sume ad otak...lu pikir la sndri (jgn comolot jek)

Tanpa Nama berkata...

Setuju ISA kan pembangkang di Pulau Pinang termasuk Zahrain dan kuncu kuncu nya

Tanpa Nama berkata...

geng songkok tinggi akai kontot igt kalo org tu berani balas,berani sekeh kapla,berani tumbuk tu maknanya dia x pengecut...mentaliti bingai nak mampos ni mmg byk dlm UMNO...geng samseng kg dusun yg berani bila ade SB tp menyorok belakang jamban dila dicabar utk berdebat live dpn TV

kota singa berkata...

hahaha isham mcm loyar la isham!hitam putih. oh, lawak gila, jadi hiburan tgk si mamak ghani ni, orang tak mati lapaq dlm ISA. Jadi boleh kurung orang semata mata pasal org tak mati? kakaka, sayangnya tak dpt hadir.

Enche berkata...

TT mamak penang memang suka buat ramai..cempera lebih..hang tak bagi depa nasik kandaq sorang sepinggan mesti depa diam..tambah yang songkok tinggi mulut juih tue..ang buh la nasik kandaq teloq sotong mesti diam punya wakakkakaaka...aku pun ingat video rusuhan hindraf tadi...

MdoubleH berkata...

ni set kaliamput.....
tak bleh pakai.......
hang jet sket TT kata nak pilih jadi YB, dia siap nak jadi CM..... Laaaa, betui2 kaliamput la........ tp nak buat camana ye tak..... kutuk2 EEEE pun, nasi kandaq nak kena pekena jugak..... ye tak??? Hang sempat pekena Mee Goreng Pokok Cherry x TT oiiiiii......

Tanpa Nama berkata...

"di malaysia ni nak jadi melayu senang je.. asalkan Islam, melayu lah tu..

Islam = Lesen jadi melayu... kah kah kah "

-ni lah sebabnya susahnya Islam hendak diterima oleh bangsa lain dimalaysia. minda masyarakt dah dimomokkan dengan "msuk Islam = msuk melayu".

P/s: Islam tuk sume..bukan tuk melayu saja..ni membuktikan bhawa pjuangan PAS lbih relevan dan lbih adil bbnding pjuangan UMNO..

* ISLAM FOR All....

Tanpa Nama berkata...

rsa cm rugi la xtgok forum tu...pape pon bgus tindakan tt tu..kna bodoh free je pak gelap tu..

abimh berkata...

membaca komen di sini teringat kisah yang saya baca ketika kecil dulu iaitu tentang seorang tua, anaknya dan seekor keldai yang akan di jual di pasar.....

Tanpa Nama berkata...

ini mcm la isham. aku suka style kau. bagi ruang dan peluang!

Tanpa Nama berkata...

wargkkakka jangan kita makan GULA-GULA, makan GULA tak pa.. warkakkaa

MAMAK KUTTY ni tak perasan dia pun kene GULA2 kat T.T wakkaka makan pump la mamat kutty nie... puji sket dah kembong perot.. akakka syabas T.T orang camni mmg kene isi angin selalu... kakkkaka

yg aku heran kenapa HINDRAF je yg say YES TO ISA.. mane MELAYU2?? ka MELAYU xda kat Penang?? kakkakka

kakka jangan makan gula-gula kakka

hafszach berkata...

sapa kata belimbing tak masam..

sudah lah masam kelat pulak...

sapa kata mamak keling tak hitam..

sudah lah hitam berkilat pulak...

p0dah chit.. mamak keling pulau pinang tak sedar diri...

woiii... ni tanah melayu bukannya tanah mamak keling...

Pi bawak Mahathir Kutty Mohamad balik india lah woii...

semua muka keling ada hati mengaku melayu.. wakaka...!!!

keturunan hangpa semua berasal dari india..

tok nenek hangpa dulu buat rumah guna taik lembu.. sedak diri tu woii...

Tanpa Nama berkata...

kah3...kasihan..mmg kurang kaseh syg TT..bpe bnyk wang kertas yg mereka dpt utk memalukan diri sendiri???!..mgkn xckup pon utk membeli sebuah moto kapcai 2nd hand yg dijual di kedai ah leong..lebih baek menjadi anak berok drpd menjadi anak kpd manusia yg berperangai berok...

-gua-

Tanpa Nama berkata...

Toksah dok kata mamak tak elok la hitam la..Bilal bin Rabah pun kulit hitam. Awat Melayu semua putih ka? Awat melayu pun berlambak cari anak mami.. haha...

Dah dasar Umno Penang.. dahla makin rosak..tak sedaq2 diri lagi.. pengacau memang sifat depa nie...

Aim aku:
1. nak sebat mamu songkok tu.. ajak debat konon.. English pun sayuq..

2. nak haria mamat beg slepang pakai spek.. aku kenai dia.. sembang memang kira dia 'HO' la.. tu la time belajaq hang belah sekolah.. lanie jadi pecacai Umno la..

3. Yang sound 'barua' dalam Part 1. Muka hari2 dok lepak Road walk macam tadak masa depan ada hati nak jaga penang.


Sudahlah.. dari aku kecik sampai lani Umno penang tak penah sedaq diri!!..

Buat malu org penang saja..