Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 16 Disember 2010

CEKAP MEMANG CEKAP




SELAM YANG TAK MENYELAM



nota:
cukup cekap dalam hal
selam menyelamkan komisen
tapi kapal selam ini
tak boleh menyelam kah kah kah





MALAYSIA DITABIR OLEH AHLI POLITIK YANG CEKAP : PM
–melayau

Najib Razak berkata, Malaysia tidak ditadbir oleh ahli politik yang tidak cekap.

"Saya beri jaminan bahawa Malaysia ditadbir oleh ahli politik yang cekap," katanya ketika berucap merasmikan kilangg AUO Sunpower Corporation Sdn. Bhd. di kawasan perindustrian Melaka World Solar Valley, Rembia di sini hari ini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit… HUBAYA HUBAYA…. DENGAR DENGAR… kah kah kah..

woit.. MEMANG PEMIMPIN MALAYSIA CUKUP CEKAP… kah kah kah..

kah kah kah… CEKAP TIPU ORANG MELAYU… kah kah kah..

kah kah kah… CEKAP REMBAT TANAH ORANG KAMPONG…. kah kah kah…

kah kah kah… CEKAP BUAT DONNO… DALAM KES BUNUH…. kah kah kah..

kah kah kah… CEKAP AMBIL KOMISEN…. BELI KAPAL SELAM…. kah kah kah..

kah kah kah… CEKAP LULUS AKTA… NAK RAMPAS TANAH ORANG KAMPONG… kah kah kah..

kah kah kah…. CEPAT TUDUH CHINA DAN INDIA…. TAK PATRIOTIK…. kah kah kah..

kah kah kah…. CEPAT TUTUP KES YANG MATI DI TEMBAK POLIS…kah kah kah..

woit… HANYA SATU TAK CEKAP….APA DIA?.... kah kah kah..

kah kah kah… TAK CEKAP CARI BINI SLIM MACAM MODEL MONGOLIA…. TERSEKSA HIDUP … kah kah kah….

12 ulasan:

hasilox berkata...

Itu kapal selam cekap. Masukan badak ia selam terus ke dasar.

Tanpa Nama berkata...

darjah yang terutama untuk fisrt lady dari melaka.
majlis akan disampaikan parameswara dalam pengistiharan sejarah jangan dilupakan.

Tanpa Nama berkata...

Baziran Nasional ... Hehe

seksyen tujuh berkata...

kalau barisan kabinet yg macam ni pun dianggap cekap..

memang sah laa kabinet tak cekap!!

sampai bila-bila pun org luar akan anggap kita 3rd world country. baik sikit je dari india.

tak payah laa nak berlagak kat luar. berlagak kat tempat sendiri pun belum tahu lagi rakyat akan hormat barisan pemimpin yg mcm ni.

mentekedarah rasuah/komisyen, kronisme, beli hakim/mahkamah, kes pembunuhan yg tak selesai dan mcm-mcm hal... ini dikatakan cekap??? mampussss

Anti TELAN berkata...

cekap TELAN...kah kah kah

matstimketum berkata...

sememangnya pemimpin umno-bn cekap menipu rakyat dan merembat harta rakyat dan negara! hapuskan spesis ini pada pru 13 nanti, jangan lupa tau!

Tanpa Nama berkata...

cekap berniaga cium tangan untuk merembat harta negara

*bila lagi agaknya YB nak terkorban supaya bEnd dapat menunjukkan kecekapannya merasuah rakyat???

Tanpa Nama berkata...

kapal selam tuuuuu boleh laa buat perhiasan kat putrajaya, hujung minggu pakat ramai pie tengok.

jet pejuang yang tak berenjin boleh jadi mercu tanda kat bangunan PM macam kat hardrock cafe ada motor harlydavidson baru laaaa standard.......

bibik mama jadi patung hiasan kat lot10 sempena 1st lady in malaya kahhh...kahhhhhh...


BERUBAHA LAAA RAKYAT MALAYSIA JANGAN DIBODOHKAN SEPANJANG HAYAT....

cicit ngah layor berkata...

Memang cekap pon.Yg tak cekap hanyer yg dah tak ader kuaser mcm wak selangor dengan apek SIK.

Tanpa Nama berkata...

Cekap mencari bukti dan cekap menghilangkan bukti. Tak kisah bukti apa pun asal dapat selamatkan diri.
Suatu hari kau juga akan tua, tentu masih sempat bertaubat ?.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah kapal selam boleh buat hiasan..

http://en.wikipedia.org/wiki/Holbrook,_New_South_Wales

Tanpa Nama berkata...

memang cekap tak dapat di nafikan
satu dunia tau...

paling cekap,kalah menteri amerika
cekap menyapu..
nak info lagi jelas
tanya anak toyo...
macam mana nak menyapu....

DEY TAMBI LU CAKAP TAK SERUPA BIKIN

POORAH PUNDEK