Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 25 Januari 2011

XPDC MENCARI MAK JANDA !!!




SEBUAH ROAD MOVIE MENCARI MAK JANDA


salut kepada anak muda yang membuat klip ini
salut kepada anak muda yang kreatif
salut kepada anak muda yang cool

akhirnya dunia ini adalah
milik ank muda !





KAH KAH AKH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH



nota:
mak janda mengaku dara
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah



10 ulasan:

Anti TELAN berkata...

Mak J kita pergi Bangladesh bukan pergi MERAYAU-RAYAU

Mak J kita ada kerja. Kerja PERABIH duit negara...kah kah kah

Memang susah la jadi Pemangku Presiden 'Parti Islam Moden'(UMNO) ni...kah kah kah kah

PAS tu 'Parti Islam lama'. Tak main la yg lama2. Kita nak parti Islam moden

Lagi Moden...lagi celaka...tak boleh pakai..kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

(TAK PERLU SIARKAN KOMEN INI.. HANYA UNTUK RUJUKAN LU)

bro..kalau mau mintak alamat.. guna alasan mau tulis di letter head dan akan fax terus ke pejabat mereka.. untuk lebih meyakinkan, minta nombor fax sekali..

kalau dia tanya..nak fax surat mengenai apa?

katakan mahu jemput datin sri atau wakil untuk merasmikan majlis anjuran NGO (cipta nama majlis dan nama NGO yang tak popular)..

atau mau mintak sponsor untuk buat majlis amal oleh NGO..
*biasanya rosmah tak minat untuk hadir atau terlibat dengan majlis kurang popular.. tapi bukankah tadi kita sudah minta dia atau WAKIL untuk hadir?

kalau perlu nama org yang kita hubungi tu.. katakan di akhir perbualan, "dengan siapa saya bercakap ni? saya akan call semula untuk confirmkan bahawa pejabat you ada terima keseluruhan fax"

jika dia kata,"tak perlu fax..email sahaja".. katakan, "baiklah..saya akan email.. tapi surat rasmi berletter head itu masih perlu alamat pejabat encik untuk formaliti.."

SELAMAT MENCUBA..

Tanpa Nama berkata...

adoii..budak mana la call pejabat FLOM tu...melawat pulak dah...nak ke pejabat pos boleh la melawat..nii prank call.. :-)

Tanpa Nama berkata...

adoii..budak mana la call pejabat FLOM tu...melawat pulak dah...nak ke pejabat pos boleh la melawat..nii prank call.. :-) cuba improvise..nice effort anwyay..

Hang horatio berkata...

bagus !ni lah anak muda yg pas banggakan...jahil dan mengarut!!

www.google.com berkata...

pemanggil ke dua sepatutnya lebih yakin..tapi dia x konfiden..awek yg jwnb kol tu leh layan sbnrnye kalo kena cara..suara pon manja hahaha

Edyes berkata...

Cuba tengok siri asal rakaman panggilan ke pejabat FLOM di sini

Tanpa Nama berkata...

sikit lagiiii sikit lagi, boleh adjust lagi tu..kasi try lagi bro

Tanpa Nama berkata...

tak pro laa, ..nak jadi spy cerdik laa sikit...apa ke nak melawat pejabat..hu hu

Kucing Parsi berkata...

aku masih nak tahu secara saheh FLOM tu apa. kalau FLOM tu untuk rosmah, sampai bila2 pun ada jabatan ni nanti. punya banyak department. dalam pdrm ada APCO. dalam PMO ada rosmah. kena hentikan kalau betul tu utk rosmah, takut muhiydin ke anwar pakai. seronok sakan la jadi bini PM.