Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 24 Mac 2011

BOSAN DENGAN POLITIK PORN




BEREHAT DAN BERHIBURLAH





nota:
anak anak muda kita
telah bosan dengan para politikus

ada ketua menteri rogol budak sekolah
ada menteri bom gadis mongolia
ada menteri rogol amah

bosan
bosan
bosan

lubang jubur
air mani
tilam

bosan bosan bosan

marilah kita merayakan
anak muda ini yang jujur dan ikhlas
mereka lebih jujur dari rahim tambi cik
lebih jujur dari najib
lebih jujur dari datuk t

merempitlah kamu
kerana merempit itu
tanda kamu melawan!!!


7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tuan TT,

saya seorg silent follower blog ini, honestly saya suka baca ke'matangan' blog ini mengupas beberapa isu.

Cuma kalau bole...dlm bab-bab benda yg tak betul macam merempit tu TT janganlah give adverse signal to our youngsters....saya ada dua anak lelaki yg sentiasa saya doakan jadi org baik2 dan dielakkan segala musibah....gejala merempit lebih mendatangkan malapetaka dr keseronokkan...

saya tau TT sgt pandai dlm synical jokes ni...so my hope to TT, please 'berpesan2lah dgn kebenaran'...

enjoice TT!

Stupid University berkata...

Memang bosan! Tak ada keaslian langsung! Balik-balik cerita liwat, balik-balik cerita seks dengan pelacur! Dah jemu, jelak dan muak! Kah! Kah! Kah! Kah! Rahim Thamby Chik, Rais Yatim tidak pula! Kah! Kah! Kah! Seks sampai mati! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

hmmmmm.....
different kind of perception to the mat rempit....
aku tak pernah terpikir nk pandang mat rempit ni camni....
mat rempit kaki lawan....
ya lah...
dah menteri semua macam CIBAI...
mana tak rakyat yang ada pon cam CIBAI...
lepas ni aku akan tengok dan lihat MAT REMPIT ni dari sudut berbeza....
thanks Bro TT highlight kan isu mat rempit dan menteri2 CIBAI nih kat aku...

nice song though

Tanpa Nama berkata...

Hidup di Malaysia ini memang banyak asam garamnya. Cerita seks, liwat, datuk rogol cucu, bas terbakar, kemalangan, sampai tayar pancit orang singgah tengok dulu sampai jem habis kah kah kah. Budaya pula suka ambil tahu hal orang walhal sendiri tidak diambil perhatian. Elakkan buat perkara tak senonoh tu semua. Blog ini mengupas isu secara terus terang so kita semua kena support lah.. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ni buak sinikal joke.. malah ini buka joke langsung .. mmg TT dulu pun perangai cam setan.. kah kah kah

tengok je la cita dari jemapoh ke mancestee..

adoi kesianya orang tua berjiwa kanak2..

aku tau ko idealist.. mmg ko cerdit TT .. patutnya otak ko tu guna cara yang betul..

bukan merusuh je kejenya..

si punk joe skang jadi apa ?
kaburator dunk yang jilat2 tu pegi mana ?

baginda® berkata...

2,949 people like this @ 11:05 am @ 24/3/11 >> 97,051 more to go..

memohon jasa baik sahabat semua dapat share pada rakan2 untuk mendapat 100k tandatangan.. :)

Status : Tun Najib masih dalam fenomena "buat2 tak bersalah" dan menganggap diri dia sebagai pejuang Melayu Tulen, Kamal Atarturk pejuang islam, dan isteri beliau seorang FLOM

tambahan.. konspirasi terhadap anwar (video sex) ALLAH telah patahkan..

http://www.facebook.com/pages/Najib-Wajib-Mohon-Maaf-Pada-Yusuf-Al-Qaradawi-Terhadap-Tuduhannya/131322423604743

Tanpa Nama berkata...

United Meramput Nasional Organisation
(UMNO)