Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 13 April 2011

BERITA YANG PALING DITAKUTI




KESAH LAMA MUNCUL KEMBALI





nota:
anak anak muda yang tak tahu kesah
sila tanya abang dan kakak
sila tanya ayah dan ibu
sila tanya datuk dan nenek
kah kah kah








13 REMAJA BELASAH PEROGOL KENA TAHAN - berita hairan

KANGAR: Sekumpulan 13 remaja ditahan disyaki membelasah seorang lelaki sehingga cedera, selepas mangsa disyaki merogol gadis berusia 13 tahun dalam kejadian di Beseri, Padang Besar.

Kejadian dikatakan berlaku malam Ahad lalu, selepas sekumpulan remaja berusia antara 13 hingga 16 tahun itu terserempak dengan lelaki berkenaan yang berusia 20 tahun, di belakang rumah kedai di Jalan Bukit Lagi, di sini, jam 10 malam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.. SIAPA TAKUT BACA BERITA INI ?.... kah kah kah..

kah kah kah... SIAPA AKAN KECUT TELOOO BACA BERITA INI?.... kah kah kah...

kah kah kah... TOLONG HANTAR KAN BEROTA INI KEPADA?... SIAPA? ..kah kah kah...

kah kah kah...SAMPAIKAN BEREITA INI KEPADA KEPADA DUA R... kah kah kah..

kah kah kah.... RAHIM TAMBI DAN RAIS YATIM.. kah kah kah...

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pak long tukar tiub ni ambo nak bagi vedio ni vedio lama ambo jumpa di you tube dan ambo harap paklong boleh lah bubuh di blog paklong..lepas tu pak long cari la satu lagi filem di you tube pasal israel roboh masjid di plasten..mintak penonton bandingkan

ni vedio nya...http://www.youtube.com/watch?v=Z1OLMLYNs9k

piut ngah layor berkata...

syabas anak2 muda belia awal remaja yg perihatin!tak mcm org tua2 nama je pemimpin tp mcm rela je 'telanjang' kan org.malu la sket camne nak jadi contoh utj generasi akan dtg?

Monster Globalisasi berkata...

zunar kate gini ah..Saya lebih rela buta huruf daripada baca Utusan!.. kah kah kah..

Datuk T(ambi) berkata...

Rahim Tambi Kecik rogol budak perempuan Muslim. Mengapa Mufti Perak tak kata apa-apa? Tetapi bila budak-budak India nak dibaptiskan oleh padri Kristan, Mufti Perak ini SMS suruh gang samseng dia pergi pukul padri Kristian.

Lim Guan Eng dipenjarakan kerana nak tolong sigadis yang kena Rahim Tambi Kecik rogol. Mengapa Mufti Perak diam membisu tidak kata apa-apa? Adakah kerana Lim Guan Eng makan babi?

Rahim Tambi Kecik ini paedophile. Kalau kamu ada anak perempuan yang cantik, kamu harus berjaga-jaga jika tinggal bersebelahan dengan rumah siperogol budak yang jahat ini. Tengok muka Rahim Tambi Kecik pun dah tahu dia ini memang gila seks dan selalu melawat pelacur-pelacur dari negeri China.

Tanpa Nama berkata...

Datuk T(ambi)

Betullah..tengok muka pun dah tahu boleh main depan dan belakang..at least si rahim tu gentlement..bukan macam nuar bewak..macam2 alasan..Hampeh la nuar..pembohong no 1 kat malaysia..tu pun ada yang masih taksub..dunia2...

oren berkata...

anon 4:44

aku sokong!

aku sokong kalu si nuar tu liwat omak kau lepas tu dibikin pilem... baru glem ko sekluarga.. tak gitu.. apa ko rasa... oren?

Tanpa Nama berkata...

Ish.. Rahim tu tak salah.. Tambi Kecik dia tu yg salah..