Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 30 April 2011

SESUMPAH MULA ANGKAT SUMPIT





SESUMPAH SESUMPIT








































NOTA:
masa kita membesar dahulu
kita selalu bersumpah
salah satu sumpah itu ialah:

sumpah sumpit lada api
budak sebolah buncit
di bahan oleh tambi

kah kah kah



18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bila nak tau ni haaaa??????????

cicit ngah layor berkata...

Siamang 3 sekawan tu bukannyer tahu doser pahaler.Kater demer,doser pahaler tu tak nampak.Yang demer nampak,duit,pangkat kedudukan dan bulu pahat yg baghu tumbuh pader bebudak perempuan yg baghu belajor mengangkat hadas besor.Sumpit punyer sumpit,LGE yg masok jel.Tak pyh sumpah laknat ler....memang dah laknat pon.

Tanpa Nama berkata...

Kasi la forensic habis dulu dah takleh selesai baru la pi sumpah ka hapa ni kes lom masuk court dah sibuk nak bersumpah..

Malas berusaha punya orang..
Surat sumpah kat masjid dah boleh masuk court malaysia ka? buang maso jek
kalau betul tulus jujur dan suci.. nak mintak tuhan tolong solat hajat la setiap malam.. mohon perkenan..

Non-Governmental Individual berkata...

patut lah pegi masjid pun pakai bullet proof vests...

lepas tu tiba2 beri DNA. haram jadah...

Tanpa Nama berkata...

tak terkona den pasal den orng nogeri.

Tanpa Nama berkata...

BRO TT...KASI GAMBAR PERUT PULAK...

ESKAY BOROI KA?

APA2 PUN CANTEEKKK

leekonyou berkata...

tak berani sumpah? kah kah kah kah telor Anuwah takot kena petir ke?kah kah kah

Kucing Parsi berkata...

melayu dan melayu bodoh dan orang melayu je percaya orang yang bersumpah laknat junjung al quran adalah orang yang berada di pihak yang benar...

lihat lah mahkamah, orang yang mengangkat sumpah pun menipu, tapi orang melayu, melayu bodoh dan melayu je percaya yang dalam mahkamah tu tak berlakon...

nota :
1, melayu - melayu kimmakkkkkkkk
2, orang melayu - orang kita yang percaya kalau sumpah laknat, akan ada satu kilat menghantam orang yang mengangkat sumpah.
3, melayu bodoh - orang UMNO

Tanpa Nama berkata...

sumpah x laku,mcm sial je,fuck you eskay!thamby kotey kechik(itu psl suka bdk sekolah)&Shuib haramjadah

Tanpa Nama berkata...

apa tu

Tanpa Nama berkata...

depa nie dah mula takut bro,
depa risau tak menang raya nanti,
kah kah kah
buatlah filem panjang sikit
siap dengan muzik sekali
buat ucapan sikit
lagi menarik
kempen filem tak jadi
orang tak percaya
kalau depa pandai sedikit
hulur kat tukang vcd haram
confirm dapat duit buat bisnes
kah kah kah

penerbit silap langkah
pengarah sudah kaku
filem tak dapat box office
duit banyak sudah belanja
kah kah kah

apa nak jadi dengan industri filem seks nie
sudah kantoi
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

lepas bunuh orang sumpah laknat
boleh bebas kah ?
ramai yang tunggu di penjara
tunggu junggung al quran
bersiap sumpah
lepas sumpan boleh bebas
kah kah kah

mamak percaya
melayu tak percaya
melayu pendai dah
gerombolan ada masalah
nak bodoh melayu sudah jadi susah

dulu lain sekarang lain
sekarang ada internet
kah kah kah

carilah cara lain pulak
mungkin ada filem baru nanti
keluar apa filem sekalipun
cari pengarah yang ada ummph
setakat kamera man yang statik tak boleh
cari kamera yang ada 3 D
kah kah kah
masuk efek sikit
ambil muzik kitaro
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

hei kapir leekonyou!

lu tau apa pasal hukum islam, haramjadah, kafir laknat!

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kahg 1 tambi 1000 apsal tambi tarak mau jadi sesumpah tambi takut kena sumpit ngan petir kot..@ takut kene sumpit ngan mamak boroi berjubor kary & parpu

Silap Kona berkata...

Maka selepas ni sumpah akan jadi mainan org yg nak melepaskan diri. Ha ha... dunia makin menuju ke arah kehancuran.

Tanpa Nama berkata...

lepas ni angkat sumpah confirm boleh dapat mcm2...klau jiran seblah rumah aku beli keta evo 10...aku angkat sumpah kat surau tmn aku...aku bersumpah kereta evo tu aku punyer...aku yg beli...confirm org tmn aku yg bodoh dungu mati2 percaya ...senang2 jer aku bleh dpt kete free...tuan punyer kete lak pening kepala...hahaha tanahairku 1 Malaysia...

Tanpa Nama berkata...

kata2 NAJIB di satu ceramah plihanraya kecil,saya PM,saya ada semua maklumat kalau saya dedahkan nanti takut ada yg DEMAM kot!!!nampaknya NAJIB tk dpt menDEMAMkan anwar sampai skrng tapi NAJIB tlh dpt memPHORNOkan rakyat malaysia dgn jayanya!!!TAHNIAH 1malaysia!!!

Tanpa Nama berkata...

Kan ada tisu yg penuh dgn DNA tu..apasal tak amik kasi kat polis....Pi kasi jam tu buat apa?